και ερχομαι να γινω ο μακακας της παρεας :damnyou:αλλα μην βαρατε απλα την γνωμη μου θα μεταφερω...
το αγορασα χωρις να το εχω δοκιμασει,μετα απο πρηξιμο ενος φιλου...
λοιπον ωραιος ηχος,ρεαλιστικη μαχη,μου αρεσε πολυ η προσθηκη του να μπορεις να γκρεμιζεις τα παντα γυρω σου αλλα μεχρι εκει.
για μενα ειναι κακοφτιαγμενο με τα ομορφα του γραφικα, να σπανε λες και δεν υπηρχε vsync...
τα frame δεν τα ελεγες και ομαλα και επισης ο παικτης οταν εβρισκε σε κανενα βραχο αρχιζε να τρεμει ολη η οθονη λες και ειχε παρκισον...
πολυ αργο μα πολυ ομως και επισης αν δεν κανεις headshot θα πρεπει να αδειασεις τουλαχιστον ενα γεμιστηρα πανω στον αλλο...και το μαχαιρακι μονο πισωπλατα και αν καθεται ακινητος ο αλλος..
παιδια σας αναφερω για να μην με παρεξηγησετε οτι
ολα τα παραπανω τα λεω σε συγκριση παντα με το mw και το mw2 οπου εχω λιωσει και προφανως εχω μαθει - συνηθησει τον δικο του τροπο παιχνιδιου! και το κανω μονο και μονο για να πω σε οσους θελησουν να κανουν την αλλαγη αυτη να το δοκιμασουν πριν το αγορασουν!!!
παω στο τμημα αγγελιων τωρα...
μονο μια μερα ασχοληθηκα και ειναι λογικο οτι σαν νεος θα υποφερω... απλα δεν! δεν ξερω με κουρασε...
δεν λεω σε καμια περιπτωση οτι δεν ρεαλιστικο μαλλον το μικροβιο του mw δεν με αφηνει να αγιασω..
ναι αλλα τοτε θα μιλουσαμε για ρεαλισμο ελληνικου στρατου!!:fahne90:δεν λες παλι καλα που δεν σε βαλανε καμμια αγγαρια, να καθαρισεις τιποτα ερπυστριες![]()
...λοιπον ωραιος ηχος,ρεαλιστικη μαχη,μου αρεσε πολυ η προσθηκη του να μπορεις να γκρεμιζεις τα παντα γυρω σου αλλα μεχρι εκει.
για μενα ειναι κακοφτιαγμενο με τα ομορφα του γραφικα, να σπανε λες και δεν υπηρχε vsync...
τα frame δεν τα ελεγες και ομαλα και επισης ο παικτης οταν εβρισκε σε κανενα βραχο αρχιζε να τρεμει ολη η οθονη λες και ειχε παρκισον...
πολυ αργο μα πολυ ομως και επισης αν δεν κανεις headshot θα πρεπει να αδειασεις τουλαχιστον ενα γεμιστηρα πανω στον αλλο...και το μαχαιρακι μονο πισωπλατα και αν καθεται ακινητος ο αλλος..
παω στο τμημα αγγελιων τωρα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.