Battlefield: Bad Company 2

παιδια και εγω μεσα psn - id : zeus gr
Με το μικροφωνο και εγω την ψαχνω να πω την αληθεια
Το παιχνιδι ειναι απαιχτο πειτε μου την ωρα και ποτε

Αντε να δουμε

Moνο sto squad μπορεις να μιλησεις.. πραγματικα το bfbc2 αν και καλο παιχνιδι του λειπουν Multiplayer λειτουργιες οπως clan match κτλπ.. αν ειχε και αυτα τοτε θα ηταν το καλυτερο fps που εχει βγει σε κονσολα.

Χθες πηρα 30000 μαζεμενα και επαιξα μετα το πρωτο σημειο με σναιπερ :D ολα headshot.. M24 FYSIKA 7 ASTERO

Last edited:
εννοεις μονο με την squad σου μαλλον..

για δειτε αυτα...

Bluetooth Headset Guide

κ αυτο..

How To Use ANY Bluetooth Headset With Your Playstation 3 PS3

...squad δεν εχω...χρονο να παιξω δεν εχω....αλλα πως συνδεετε το headset το βρηκα..

εχω πετυχοι κατι τυπους (m24) ..δεν προλαβαινω να δω την πιστα,την εχω φαει στο δοξα πατρι..
το 7 αστερο τι ειναι?

Στειλτε PM για συμμορια στο XBOX360... εαν υπαρχει κανεις!

Επιπεδο 29 - παιζω κυριως assault και Medic!

Το παιχνιδι συνεχιζει να ειναι κορυφαιο... (Καμια καινουρια πιστα δεν θα εβλαπτε, βεβαια)...

http://bfbc2.statsverse.com

Μπειτε εδω για να φτιαξετε εικονακια και να δειτε τα σταστιστικα ενος παιχτη αναλυτικα! Εχω 500 headshot με το m24 συμφωνα με αυτο αν και νομιζω οτι εχω πανω απο χιλια...ειναι λιγο στο κοσμο του τελικα .. και 1800 kills με το M60

Last edited:
http://bfbc2.statsverse.com

Μπειτε εδω για να φτιαξετε εικονακια και να δειτε τα σταστιστικα ενος παιχτη αναλυτικα! Εχω 500 headshot με το m24 συμφωνα με αυτο αν και νομιζω οτι εχω πανω απο χιλια...ειναι λιγο στο κοσμο του τελικα .. και 1800 kills με το M60

To Link δεν ειναι ενημερωμενο

Εχει παλια στοιχεια

http://www.battlefieldbadcompany2.com/onslaught

FIGHT TOGETHER FOR VICTORY!

Expanding the Battlefield: Bad Company&trade 2 online multiplayer experience, Onslaught Mode delivers the first online co-op Battlefield action to PS3 and Xbox 360

Up to 4 players can team up and put their squad skills to the test across 4 enhanced multiplayer maps, fighting against enemy land, sea, and air forces such as the new Mark V SPECACT boat. Work together to secure and hold a series of capture points in the quickest time possible and compare your stats on the Onslaught leaderboards against your friends and other players across the community.

With 4 different levels of difficulty, including Hardcore, Onslaught is the ideal battle ground for Battlefield: Bad Company&trade 2 players, whether new or seasoned veterans, to perfect their squad play skills!

Αυτο ειναι διαθεσιμο μονο στο PS3 και το χρεωνουν 9 ευρω οποτε thanks but no thanks..

Αυτο ειναι διαθεσιμο μονο στο PS3 και το χρεωνουν 9 ευρω οποτε thanks but no thanks..

σιγουρα???
ειχα την εντυπωση οτι αν εχεις αγορασει το παιχνιδι ολα τα εξτρα ειναι δωρεαν με τον vip code που εχει μεσα

Tι σχεση εχει το squad? Ειμαι απογοητευμενος απο το παιχνιδι και την εταιρια.. το μονο που κανω ειναι να μαζευω αστερια λες και θα τα κολλησω στον τοιχο αφου δεν υπαρχει συστημα clan!!

Last edited:
Tι σχεση εχει το squad? Ειμαι απογοητευμενος απο το παιχνιδι και την εταιρια.. το μονο που κανω ειναι να μαζευω αστερια λες και θα τα κολλησω στον τοιχο αφου δεν υπαρχει συστημα clan!!

καλα απο ολα το παιχνιδι τα αστερια σε χαλασανε?

Πιστευω πως ειναι το πιο εξυπνο και σωστα αλλα και αληθοφανως δομημενο παιχνιδι που εχω συναντησει !

Ελευθερος σκοπευτης με Μ95 , 12Χ ....και εξυπνες καβατζες . Επισης πρεπει να ξερουμε οτι οταν σκοτωνεις καποιον αυτος βλεπει που εισαι . Καλο ειναι να κρυβεσαι βαθυτερα ...η να κανεις οτι τρεχεις για καπου αλλου και μετα να ξαναγυρνας .
Το μαγικο ειναι οτι εχεις να κανεις καθε φορα με διαφορετικους ανθρωπους με διαφορετικο σκεπτικο .
Μαγικη η φαση οταν ενας Recon ξετρυπωνει τον αλλο και ανταλλασουν βολες !
Η χειροτερη φαση ειναι οταν παιζουν πολλοι 50αρηδες στην αντιπαλη ομαδα και σε ξεσκιζουν με μια σφαιρα απο Uzi απο του διαολου τη μανα !!!!

Παντως εχω καταλαβει οτι συμφερει οταν ερχεσαι αντιμετωπος με καποιο να καθεσαι ακινητος να σημαδευεις και να ριχνεις και οχι να κινεισαι δεξια αριστερα πυροβολωντας .

Ναι ...καμμενος ειμαι !!! (90inches , EPSON TW-5500 , Περιπου 900 wrms / 8 ohm συνολικη ισχυς τελικων , Εμπρος 4 χ 12 inch woofers στα ηχεια και πισω 2 x 12 inches στα πισω)

Aν θελετε να δειτε πως παιζω καντε με add : gatopardos_gr εχω δεκαδες χρυσαστερα με το m24 :D Το M95 δεν ειναι τοσο καλο εγω μονο headshot κανω με το m24 δεν χρειαζεται damage ενω με το m95 θελει 2 bodyshots...

δοκιμαστε μερικες τεχνικες,εχουν πολυ γελιο

1) jihad quadπαιρνεις quad bike και το γεμιζεις C4
το οδηγεις προς το αντιπαλο αρμα και την καταληλη στιγμη πηδας κατω και ενεργοποιεις τα C4... δεν χρειαζεται να σας πω τι γινεται:a0210:

2)jihad UAV
οπως πριν αλλα καποιος αλλος οδηγει το uav κοντα σε αρμα,ελικοπτερο,κλπ
εσυ απλα παρακολουθεις και την καταληλη στιγμη ....MΠΟΥΜ

3) the dentist
δοκιμαστε headshot kill με το repair tool που εχουν οι engineers

γενικα βαριεμαι τους recon που καθονται στην ακρη και περιμενουν
ακομα καi recon οταν παιζω ειμαι μεσα στην δραση συνεχεια και ανατιναζω με c4

Aν θελετε να δειτε πως παιζω καντε με add : gatopardos_gr εχω δεκαδες χρυσαστερα με το m24 :D Το M95 δεν ειναι τοσο καλο εγω μονο headshot κανω με το m24 δεν χρειαζεται damage ενω με το m95 θελει 2 bodyshots...

http://bfbc2.statsverse.com/stats/ps3/Gatopardos_GR :a0210: