Battlestar Galactica - Caprica - Blood & Chrome

Ποιον χαρακτήρα προτιμάτε από το Battlestar Galactica ?

• NΞ±ΟΞ±ΟΟΞΏΟ ΞΞ½ΟΞ±ΞΌΞ±

Votes: 28 32.9%
  • Ξ ΟοΡδΟΞΏΟ Ξ‘ΞΏΟλιν

Votes: 0 0.0%
  • Ξ£ΞΌΞ·Ξ½Ξ±Ξ³ΞΏΟ ΞΟολλο

Votes: 5 5.9%
  • ΞΞΉΞ±ΟΟΞΏΟ ΞΟΞ±Ξ»ΟΞ±Ο

Votes: 11 12.9%
  • ΞΟΞ»ΟΞ½Ξ±Ο ΞΞΏΟΞΌΞ΅ΟΞΏ ΞΞΎΞΉ

Votes: 14 16.5%
  • Ξ£ΞΌΞ·Ξ½Ξ±Ξ³ΞΏΟ ΞΞ±ΟΞ± ΞΟΞ΅ΞΉΟ (Ξ£ΟΞ±ΟΞΌΟΞ±ΞΊ)

Votes: 19 22.4%
  • ΣμηναΟΟΞΏΟ Ξ£Ξ±ΞΏΟΞ» ΀αι

Votes: 7 8.2%
  • Ξ₯ΟΞΏΟΞΌΞ·Ξ½Ξ±Ξ³ΞΏΟ Ξ¦Ξ΅Ξ»ΞΉΞΎ ΞκΡιΟΞ±

Votes: 0 0.0%
  • ΞΞ·ΟΞ±Ξ½ΞΉΞΊΞΏΟ ΞκαλΡν ΀αιΟΞΏΞ»

Votes: 1 1.2%

• Total voters
    85
Re: Battlestar Galactica

Εγω θα τολμησω να πω οτι το λατρεψα.

Αν καποιος ζουσε για να βλεπει τα vipers να κυνηγανε Cylon Riders καλυτερα να μην την δει.
Αν καποιος ειχε διακρινει μια ενδιαφερουσα τροπη στο σεναριο -ασχετα αν τελικα δεν το αναλυσαν περαιτερω - οσον αφορα την θρησκευτικη διαφορα των ανθρωπων με τις τοστιερες τοτε εχει ενα λογο παραπανω να το δει.
Με κερδισε πολυ το Caprica.
Ισως επειδη ειμαι πια πατερας και το δραμα που μπαινει σε πρωτο πλανο για ξεκινησει η Γενεσις ειναι ενα θεμα που σε τριβελιζει απο την στιγμη που γεννιεται το παιδι σου.

Δεν θελω να τολμησω αλλα αν το χειριστουν σωστα το Caprica ισως ξεπερασει το Galactica για τα δικα μου μετρα τουλαχιστον.
Επιτελους......

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited by a moderator:

Φαντάζομαι ούτε Battlestars να μάχονται με Basestarts θα έχει ε? χεχε

Πάντως το είπα και πιό πρίν οτι το Galactica είχε ίσως τις καλύτερες και πιό αληθοφανείς σκηνές διαστημικού πολέμου που έχουμε δεί σε τηλεόραση και κινηματογράφο... Ειδικά όταν μάχονταν τα Galactica και Pegasus με τα Cylon Basestars με χιλιάδες κανόνια να βαράνε ήταν αριστούργημα. Αυτό θα μου λείψει πολύ μάλλον απο την καινούργια σειρά.

Δεν το είδα το Caprica ακόμα, όταν το δώ θα σχολιάσω...

Battlestar Galactica: The Plan
This final installment of Battlestar Galactica comes in the form of a Syfy Channel television movie. The special event will follow the stories of the human-form Cylons on the Galactica and on Caprica during the preparation for the massive Cylon attack on the Colonial homeworlds.

The air date has not been announced yet but executive producer Ronald Moore stated that the movie could air in November 2009. Edward James Olmos (Admiral Adama) directed. Co-executive producer Jane Espenson wrote the screenplay.

http://www.tv.com/battlestar-galact...lactica-the-plan/episode/1264648/summary.html

Και κάτι που δεν ήξερα.
Ο ηθοποιός που έκανε τον Τομ Ζάρεκ, είναι αυτός που έκανε τον Απόλο στο Γκαλάκτικα του 1978.
Οι εντυπώσεις μου απ την σειρά?
Μακράν ότι καλύτερο έχω δει σε TV series ever.
Μακράν κορυφαίες ερμηνείες από ηθοποιούς (και όχι μόνο) όχι και τόσο γνωστούς.
Το σενάριο τα έσπαγε, όπως και η σκηνοθεσία.
Ακόμα και κάποια επεισόδια που φάνηκε να κάνει κοιλιά, θεωρώ ότι ήταν απαραίτητα.
Θα μου λείψει. Εννοείται ότι το ξανάρχισα.
Σκέφτομαι να δω το Caprica, αν και θα αργήσει πολύ η έναρξη της σειράς.

Απάντηση: Battlestar Galactica

battlestar_galactica_richard_hatch_2_7.jpg

Στα νιατα του...
Σημερα 64 ετων.

Δεν μπορω να διανοηθω οτι δεν τον γνωρισες......

Ρε ειστε πολυ μικροι τελικα!!!

Και να πω οτι αλλαξε, οτι παραγερασε.... οτι αλλαξε κουπ....

Ιδιος ακριβως ειναι .

Kαι ο παλαιος Σταρμπακ.....

Βαλτον διπλα με τον καινουργιο να δουμε μοιαζουν καθολου :flipout:

Ναι ρε Ναθ, απορω πως δεν αναγνωρισα και τον Σταρμπακ! Η ξανθια κουπ φταιει! :D

Το αστείο με τον παλαιό Στάρμπακ, είναι πως έχει μεγάλο παράπονο που δεν τον "βολέψανε" και αυτόν στο καινούριο σήριαλ κι έτσι δε χάνει την ευκαιρία σε κάθε συνέντευξη που δίνει, να βγάζει το φτυάρι και να αρχίζει το θάψιμο...

Ένα από τα καλύτερα που είπε, ήταν πως το παλιό σήριαλ ήταν πολύ καλύτερο, γιατί πρέσβευε σωστές και σταθερές οικογενειακές αξίες, ενώ το καινούριο είναι μέσα στην παρακμή, τις προβληματικές σχέσεις και χωρίς κανένα σοβαρό πρώτυπο για τα παιδάκια.

Μάλλον του διέφυγε το διαφορετικό ηλικιακό γκρουπ, στο οποίο τα δύο σήριαλ απευθύνονται... :flipout: :flipout:

Στις 5:00 τα ξημερώματα, έπαιζε το Razor στο STAR... :blink::speechless-smiley-0

Τί ωραία που το θάψανε... :violent-smiley-030::twoguns::goodnight:

Τέτοια ώρα και χωρίς καμμία ενημέρωση σε κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα, σε ποιο target group στοχεύανε στο κανάλι, αναρωτιέμαι...:damnyou::chinscratch:

Πάντα μου έκανε εντύπωση πώς καταφέρνουν εδώ τα τζιμάνια να θάψουν σειρές που καθηλώνουν έξω εκατομύρια κόσμο κάθε βδομάδα στους δέκτες τους...

Μας φορτώνουν τις αηδείες που γυρίζουν τα ίδια κάθε χρόνο και αδυνατούν να προβάλουν με συνέπεια παραγωγές που κοστίζουν όσο όλο τους το πρόγραμμα...

Στις 5:00 τα ξημερώματα, έπαιζε το Razor στο STAR...
Τί ωραία που το θάψανε...

Τέτοια ώρα και χωρίς καμμία ενημέρωση σε κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα, σε ποιο target group στοχεύανε στο κανάλι, αναρωτιέμαι...

Γράψτε λάθος... Τελικά δεν ήταν το Razor... :p

Καθημερινά, στις 5:00 τα ξημερώματα (απ' ό,τι κατάλαβα), παίζει ο δεύτερος κύκλος του BSG στο Star... Σε 4:3... :eviltongue:

Την ίδια ώρα, σήμερα τα ξημερώματα, στο Alter είχε το Θωρηκτό Ποτέμκιν του Άιζενστάιν...:captain:

Πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις, ελληνική τηλεόραση...:flipout: :flipout:

Γμτ... Να ξέρεις οτι αν αρχίσω τώρα να ξενυχτάω για να τα ξαναδώ (ενώ τα έχω στον δίσκο όλα...) εσένα θα κατηγορώ με τις μεταμεσονύκτιες ανακαλύψεις σου...

Re: Battlestar Galactica - Caprica

Γμτ... Να ξέρεις οτι αν αρχίσω τώρα να ξενυχτάω για να τα ξαναδώ (ενώ τα έχω στον δίσκο όλα...) εσένα θα κατηγορώ με τις μεταμεσονύκτιες ανακαλύψεις σου...

:p :p :p -bye-

Επιβεβαιώνω τελικά, για όσους ενδιαφέρονται, ότι στο Star προβάλεται καθημερινά ο δεύτερος κύκλος του Battlestar Galactica στις 4:50-5:00 τα ξημερώματα.

Το τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε ήταν το 2.15: Scar, το επόμενο που είναι να προβληθεί είναι το 2.16: Sacrifice...

Καλές θεάσεις στους ξενύχτηδες !!! -bye-

(Μάλλον κάποια έρευνα θα έβγαλε ως φανατικότερους θαυμαστές του BSG τους σταθμάρχες και τους νυχτοφύλακες, δεν εξηγείται αλλιώς η ώρα προβολής... :flipout: )

Πριν από 10 χρόνια και πριν καν ξεκινήσουν οι ζυμώσεις στον εγκέφαλο του Ron Moore για την νέα σειρά, ο παλιός Apollo (Richard Hatch) προσπαθούσε να πείσει την Universal για μία νεκρανάσταση του Battlestar Galactica...

Προς τούτο, επένδυσε μερικές χιλιάδες δολάρια από την τσέπη του, για την δημιουργία ενός "Trailer" (κάποιος έπρεπε να του πει πως ένα draft σεναρίου θα ήταν πιο φτηνό/αποτελεσματικό) του Battlestar Galactica: The Second Coming.

Ο "δεύτερος ερχομός" πραγματοποιήθηκε βέβαια, με το σήριαλ που όλοι γνωρίζουμε και αγαπήσαμε, πάραυτα, το trailer παρέμεινε ως αξιοπερίεργο που περιφέρεται από convention σε convention. Απολαύστε το:

Απάντηση: Re: Battlestar Galactica

Πριν από 10 χρόνια και πριν καν ξεκινήσουν οι ζυμώσεις στον εγκέφαλο του Ron Moore για την νέα σειρά, ο παλιός Apollo (Richard Hatch) προσπαθούσε να πείσει την Universal για μία νεκρανάσταση του Battlestar Galactica...

Προς τούτο, επένδυσε μερικές χιλιάδες δολάρια από την τσέπη του, για την δημιουργία ενός "Trailer" (κάποιος έπρεπε να του πει πως ένα draft σεναρίου θα ήταν πιο φτηνό/αποτελεσματικό) του Battlestar Galactica: The Second Coming.

Ο "δεύτερος ερχομός" πραγματοποιήθηκε βέβαια, με το σήριαλ που όλοι γνωρίζουμε και αγαπήσαμε, πάραυτα, το trailer παρέμεινε ως αξιοπερίεργο που περιφέρεται από convention σε convention. Απολαύστε το:

Ήμουνα μεγάλος φαν της original σειράς. Ειδικά στα επεισόδια που ήταν γυρισμένα στη Γη με τις ιπταμενες μοτοσυκλετες και τα διαστημοπλοια που γινοντουσαν αορατα. . .
Για την συγχρονη εκδοχη της σειρας δεν εχω αποψη.
Για to second coming δεν ειχα ιδεα! παιχτηκε ποτε?

Ο δημιουργός της original σειράς Glen A. Larson είναι και δημιουργός της θρυλικής σειρας της δεκαετίας του 80 Knight Rider 2000.
Τι κοινό έχουν αυτές οι σειρές εκτός από το δημιουργό τους?
Ριξτε μια ματιά στον KIT.
Τα led φωτάκια που πηγαίνουν απο τη μια άκρη στην άλλη στο καπό. Ύστερα κοιτάξτε τα πρόσωπα των cylons robot.
http://www.imdb.com/media/rm4136410368/tt0083437
http://www.imdb.com/media/rm1439145216/tt0076984
http://www.youtube.com/watch?v=61ybqkaS478
http://www.youtube.com/watch?v=dmmZ2WE0UKM

Last edited: