Battlestar Galactica - Caprica - Blood & Chrome

Ποιον χαρακτήρα προτιμάτε από το Battlestar Galactica ?

• NΞ±ΟΞ±ΟΟΞΏΟ ΞΞ½ΟΞ±ΞΌΞ±

Votes: 28 32.9%
  • Ξ ΟοΡδΟΞΏΟ Ξ‘ΞΏΟλιν

Votes: 0 0.0%
  • Ξ£ΞΌΞ·Ξ½Ξ±Ξ³ΞΏΟ ΞΟολλο

Votes: 5 5.9%
  • ΞΞΉΞ±ΟΟΞΏΟ ΞΟΞ±Ξ»ΟΞ±Ο

Votes: 11 12.9%
  • ΞΟΞ»ΟΞ½Ξ±Ο ΞΞΏΟΞΌΞ΅ΟΞΏ ΞΞΎΞΉ

Votes: 14 16.5%
  • Ξ£ΞΌΞ·Ξ½Ξ±Ξ³ΞΏΟ ΞΞ±ΟΞ± ΞΟΞ΅ΞΉΟ (Ξ£ΟΞ±ΟΞΌΟΞ±ΞΊ)

Votes: 19 22.4%
  • ΣμηναΟΟΞΏΟ Ξ£Ξ±ΞΏΟΞ» ΀αι

Votes: 7 8.2%
  • Ξ₯ΟΞΏΟΞΌΞ·Ξ½Ξ±Ξ³ΞΏΟ Ξ¦Ξ΅Ξ»ΞΉΞΎ ΞκΡιΟΞ±

Votes: 0 0.0%
  • ΞΞ·ΟΞ±Ξ½ΞΉΞΊΞΏΟ ΞκαλΡν ΀αιΟΞΏΞ»

Votes: 1 1.2%

• Total voters
    85
Re: Battlestar Galactica

:flipout: :flipout: :flipout:

Ναι, υπήρχε και μια θεωρία από τους φαν της παλιάς σειράς, ότι ο ΚΙΤΤ ήταν ο πρώτο-Κύλωνας ή ότι το Ίδρυμα ανέπτυξε την τεχνητή νοημοσύνη του ΚΙΤΤ με κλεμμένη τεχνολογία από το σκάφος των Κυλώνων που είχε συντριβεί στη Γη σε ένα επεισόδιο του Galactica 1980...

Απάντηση: Re: Battlestar Galactica

Ναι, υπήρχε και μια θεωρία από τους φαν της παλιάς σειράς, ότι ο ΚΙΤΤ ήταν ο πρώτο-Κύλωνας ή ότι το Ίδρυμα ανέπτυξε την τεχνητή νοημοσύνη του ΚΙΤΤ με κλεμμένη τεχνολογία από το σκάφος των Κυλώνων που είχε συντριβεί στη Γη σε ένα επεισόδιο του Galactica 1980...

Το δεύτερο σενάριο δεν μου φαίνεται καθόλου κακή ιδέα για την προώθηση της σειράς. . .:smile:

Αυτά συμβαίνουν όταν ο παραγωγός των δύο σειρών είναι ο ίδιος (Glen Larson) και δεν είναι κακό να μειώσουμε το κόστος παραγωγής του "Ιππότη" χρησιμοποιώντας εφέ από προηγούμενες δουλειές.

Απάντηση: Battlestar Galactica

Αυτό το εφέ δεν ήταν απλά ένα αντεγραμενο εφέ, ήταν το σήμα κατατεθέν του KITT και εκείνη την εποχή το έβαζαν όλοι στα αυτοκίνητα τους.

Re: Battlestar Galactica - Caprica

Αυτά συμβαίνουν όταν ο παραγωγός των δύο σειρών είναι ο ίδιος (Glen Larson)

Κι αυτός ήταν ο λόγος που καθυστέρησα πάρα πολύ να δω το καινούριο BSG (μόλις πριν 2 χρόνια το πήρα απόφαση να το τολμήσω).

Έχοντας δει το ανεκδιήγητο "Team Knight Rider", που ήταν η αναβίωση του "Ιππότη της Ασφάλτου", φοβόμουν πως και η αναβίωση του Galactica θα ήταν αντίστοιχου διαμετρήματος φόλα... :flipout: :flipout: :flipout:

Ευτυχώς, οι όποιες ανησυχίες μου διαψεύστηκαν παταγωδώς... :D

Αυτό το εφέ δεν ήταν απλά ένα αντεγραμενο εφέ, ήταν το σήμα κατατεθέν του KITT και εκείνη την εποχή το έβαζαν όλοι στα αυτοκίνητα τους.

Χαχαχαχαχαχαχαχα...

Όντως, κάτι Asconες και Datsun Cherry με τα μπλιμπλίκια, ήταν όλα τα λεφτά...

Last edited by a moderator:

Και φυσικά μην ξεχάσουμε και την υπερπαραγωγή "Ο Ιππότης της Λακούβας" με τον Κώστα Βουτσά και τον "ΨΙΤ".:flipout::flipout::flipout:

Re: Battlestar Galactica - Caprica

Χαχαχαχαχαχαχαχα...

Όντως, κάτι Asconες και Datsun Cherry με τα μπλιμπλίκια, ήταν όλα τα λεφτά...
:flipout::flipout::flipout:

Πάντως και εγώ ειμαι επιφυλακτικος για το νέο galactica αν και με τις κριτικές που βλέπω διεθνώς τελικά θα το παρακολουθήσω.

Και φυσικά μην ξεχάσουμε και την υπερπαραγωγή "Ο Ιππότης της Λακούβας" με τον Κώστα Βουτσά και τον "ΨΙΤ".:flipout::flipout::flipout:

Κορυφή!!! εκεί να δεις μπάτζετ στα εφέ:flipout::flipout::flipout:

Last edited by a moderator:

vout said:
Πάντως και εγώ ειμαι επιφυλακτικος για το νέο galactica αν και με τις κριτικές που βλέπω διεθνώς τελικά θα το παρακολουθήσω.

Μην είσαι καθόλου επιφυλακτικός, μιλάμε για μια από τις καλύτερες στιγμές της αμερικάνικης τηλεόρασης...

[OffTopic mode: on]

Αυτό το θυμόσαστε;

[OffTopic mode: off]

Μην είσαι καθόλου επιφυλακτικός, μιλάμε για μια από τις καλύτερες στιγμές της αμερικάνικης τηλεόρασης...

Αυτό το θυμόσαστε;

:firstprize::fahne90::award:

Απάντηση: Re: Battlestar Galactica

Αυτό το θυμόσαστε;

Θα την παρακολουθήσω αν και προτιμώ τον ρολο του starbuck της original σειράς.

Πολύ έξυπνη διαφήμιση, την θυμάμαι πολύ καλά.
Το καλοκαίρι πριν ξεκινήσει η σεζόν του Ιππότη της ασφάλτου στην Ελλάδα, είχα από τους πρώτους στην Ελλάδα το αυτοκίνητο του KΙΤΤ σε μινιατουρα μαζι με ενα μηχανισμο που το βοηθουσε να κανει αλματα οπως στη σειρα(Μου το ειχε φερει η θεια μου απο Αμερικη).
Τότε δεν υπήρχε internet και δεν ήξερα την αξία του, οπότε το έβλεπα σαν ένα ακομα παιχνίδι με αυτοκινητάκια.
Είχα στεναχωρηθεί που δεν κατάφερα να δω τον KITT από κοντά τότε που το είχαν φέρει στην Ελλαδα, στο σταδιο Ειρηνης και Φιλιας νομιζω.

Re: Απάντηση: Re: Battlestar Galactica

Ετσι ελεγα κι εγω μεχρι που ειδα τον......καινουργια. :grinning-smiley-043

μμμμ... Σαν να έχεις δίκιο, Kosh

Attachments

• gallery_121_56933.jpg
    gallery_121_56933.jpg
    111.2 KB · Views: 28
  • images.jpg
    images.jpg
    3.7 KB · Views: 16

Η καινούργια σειρά είναι απο τα καλύτερα πράγματα που έχω παρακολουθήσει ποτέ ανεξαρτήτως είδους... Στο είδος της μάλιστα (sci-fi) είναι ίσως και το απολύτως καλύτερο. Και δεν κουράζομαι να δηλώνω (κανα δυο φορές σε αυτό το νήμα...) οτι διαθέτει τις ρεαλιστικότερες και εντυπωσιακότερες σκηνές διαστημικής μάχης που προβλήθηκαν ποτέ στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο...

Μπορεί να εξέφρασα κάποιες διαφωνίες για κάποιες λεπτομέρειες του φινάλε, αλλά δεν μειώνουν στο ελάχιστο την αξία του. Πιστέυω θα μείνει ιστορική...

ΥΓ:Πλάκα πλάκα τα τελευταία 5-6 χρόνια ζούμε την χρυσή εποχή της αμερικανικής τηλεόρασης... Το επίπεδο των παραγωγών που βγαίνουν είναι αδιανόητο, και κάνουν συχνά την σύγκριση με τις εγχώριες οδυνηρή...

Στην εκθεση Comic Con o Edward James Olmos μιλησε για την νεα διωρη τηλεταινια Battlestar Galactica: The Plan.

Διαδραματιζεται στον χρονικο κυκλο της πρωτης σαιζον και αφηγειται τα γεγονοτα απο την οπτικη των Κυλωνων.

Εχει σκηνοθετηθει απο τον Ολμος και οι φημες μιλουν για συγκλονιστικη ταινια.

Απο την ανταποκριση που θα δειξουν οι φανς εξαρταται και το αν θα υπαρξει και αλλη παρακλαδι περαν του Caprica.

http://www.youtube.com/watch?v=QYV7WeaDP_8

Απάντηση: Battlestar Galactica

Αυτά είναι !!!!!!!!!!!!
(Θέλω να την ξαναδώ την σειρά για 3η φορά. Είμαι καμένος?)

51dyDVf9iyL._SS500_.jpg

Mολις κυκλοφορησαν στο Αμερικα ολες οι σαιζον μαζι σε bluray.