Αλέξης
Supreme Member
- 20 June 2006
- 6,323
Δεν εχω τιποτα.
Εχω μεινει στην αποξω.
Και οχι τιποτε αλλο, δεν κανω και "αποσβεση" (dila,htpc, και δε συμμαζευται)
Ε ας κανονίσουμε μια μάζωξη ..... ετοίμασε τα terra σου και τα άλλα άστα σ' εμάς.
Δεν εχω τιποτα.
Εχω μεινει στην αποξω.
Και οχι τιποτε αλλο, δεν κανω και "αποσβεση" (dila,htpc, και δε συμμαζευται)
Ε ας κανονίσουμε μια μάζωξη ..... ετοίμασε τα terra σου και τα άλλα άστα σ' εμάς.
Παιδιά όχι πως κάνετε κάτι κακό, αλλά μου χτυπάει λίγο άσχημα αυτά που λέτε.
Το HD είναι μια νέα αγορά στην χώρα μας, και καλό είναι όποιος θέλει να την στηρίξει, τουλάχιστον μέχρι να ορθοποδήσει και να μπει στο παιχνίδι πολύς κόσμος .... μετά δεν έχουν ανάγκη.
Κάποιοι περιμένουμε λοιπόν το planet earth, και τα post σας με ενοχλούν λιγάκι.
Δεν είσαστε offtopic και δεν πιστεύω ότι είναι πρακτικό να υπάρξει μια νέα κατηγορία για τις υπηρεσίες downloading(πχ του xboxlive κλπ) αλλά πρέπει να υπάρξει λίγο προσοχή.
Από την μια δεν μπορούμε να βάλουμε link με καταστήματα και videoclub στην Ελλάδα γιατί σωστά μπορεί να παρεξηγηθεί, και από την άλλη έχουμε γεμίσει με όλες τις άλλες δυνατές επιλογές.
ΥΓ
Άλλο ήθελα να πω όταν μπήκα, αλλά τώρα βαρέθηκα ….
Παιδιά όχι πως κάνετε κάτι κακό, αλλά μου χτυπάει λίγο άσχημα αυτά που λέτε.
Το HD είναι μια νέα αγορά στην χώρα μας, και καλό είναι όποιος θέλει να την στηρίξει, τουλάχιστον μέχρι να ορθοποδήσει και να μπει στο παιχνίδι πολύς κόσμος .... μετά δεν έχουν ανάγκη.
Κάποιοι περιμένουμε λοιπόν το planet earth, και τα post σας με ενοχλούν λιγάκι.
Δεν είσαστε offtopic και δεν πιστεύω ότι είναι πρακτικό να υπάρξει μια νέα κατηγορία για τις υπηρεσίες downloading(πχ του xboxlive κλπ) αλλά πρέπει να υπάρξει λίγο προσοχή.
Από την μια δεν μπορούμε να βάλουμε link με καταστήματα και videoclub στην Ελλάδα γιατί σωστά μπορεί να παρεξηγηθεί, και από την άλλη έχουμε γεμίσει με όλες τις άλλες δυνατές επιλογές.
ΥΓ
Άλλο ήθελα να πω όταν μπήκα, αλλά τώρα βαρέθηκα ….
Με πειράζει και αυτό , αλλά το θεωρώ κάπου υπερβολή.συν του οτι, "στην χωρα μας ειναι νεο το HD", αλλα απο εξω αγοραζουμε παλι ???
Αυτο δεν σε πειραζει λιγακι.
Τι terra βρε φιλε.... teras εχω γινει...
(να κανονισουμε ομως. Το υλικο σου εσενα ειναι τουλαχιστον portable ???)
Παιδιά όχι πως δεν κάνετε κάτι σωστό , αλλά κάπου μου χτυπάνε άσχημα αυτά που λέτε..
Κι εμένα blizard, σαν καταναλωτής, μου χτυπάνε άσχημα πολλά πράγματα αλλά δυστυχώς δεν με ακούει κανένας.
Τη συγκεκριμένη σειρά - Planet Earth - την έχω αγοράσει, έχω σκάσει τα ωραία μου λεφτάκια και την έχω στο ράφι. Δυστυχώς την βλέπω από ματρόσκες γιατί εκεί έχω Ελληνικούς υπότιτλους.
Στο ράφι έχω επίσης τι Transformers το οποίο το αγόρασα αλλά με εξαπάτησαν λέγωντάς μου οτι έχει Ελληνικούς υπότιτλους που δεν έχει φυσικά όπως και το Die Hard 4 το οποίο πάλι μου το πούλησαν για Ελληνικό αλλά, κι αυτό φυσικά, δέν είναι.
Για να μην μιλήσω για ποικιλία τίτλων και ποιότητα βεβαίως έτσι;
Άστα, μην τη ψάχνεις, πάλι από κάτω είμαστε... Η δική τους η συμπεριφορά είναι πολύ χειρότερη από τη δική μας.
Πώς να σε ακούσει κανείς δλδ βρε Μπάμπη, όταν τα έχεις ακόμα στο ράφι και αντί να τους τα γυρίσεις και να τους τα τρίψεις στα μούτρα μας το λες εμάς εδώ με ένα post;Κι εμένα blizard, σαν καταναλωτής, μου χτυπάνε άσχημα πολλά πράγματα αλλά δυστυχώς δεν με ακούει κανένας.
Τη συγκεκριμένη σειρά - Planet Earth - την έχω αγοράσει, έχω σκάσει τα ωραία μου λεφτάκια και την έχω στο ράφι. Δυστυχώς την βλέπω από ματρόσκες γιατί εκεί έχω Ελληνικούς υπότιτλους.
Στο ράφι έχω επίσης τι Transformers το οποίο το αγόρασα αλλά με εξαπάτησαν λέγωντάς μου οτι έχει Ελληνικούς υπότιτλους που δεν έχει φυσικά όπως και το Die Hard 4 το οποίο πάλι μου το πούλησαν για Ελληνικό αλλά, κι αυτό φυσικά, δέν είναι.
Για να μην μιλήσω για ποικιλία τίτλων και ποιότητα βεβαίως έτσι;
Άστα, μην τη ψάχνεις, πάλι από κάτω είμαστε... Η δική τους η συμπεριφορά είναι πολύ χειρότερη από τη δική μας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.