BBC PLANET EARTH BLURAY

Δεν εχω τιποτα.
Εχω μεινει στην αποξω.
Και οχι τιποτε αλλο, δεν κανω και "αποσβεση" (dila,htpc, και δε συμμαζευται)

Ε ας κανονίσουμε μια μάζωξη ..... ετοίμασε τα terra σου και τα άλλα άστα σ' εμάς.

Ε ας κανονίσουμε μια μάζωξη ..... ετοίμασε τα terra σου και τα άλλα άστα σ' εμάς.

Τι terra βρε φιλε.... teras εχω γινει...

(να κανονισουμε ομως. Το υλικο σου εσενα ειναι τουλαχιστον portable ???)

Παιδιά όχι πως δεν κάνετε κάτι σωστό , αλλά κάπου μου χτυπάνε άσχημα αυτά που λέτε.

Το HD είναι μια νέα αγορά στην χώρα μας, και καλό είναι όποιος νέος στο χώρο θέλει να την στηρίξει ... τουλάχιστον μέχρι να ορθοποδήσει και να μπει στο παιχνίδι ο πολύς κόσμος , μετά δεν έχουν ανάγκη.
Κάποιοι περιμένουμε λοιπόν το planet earth πχ , και παρότι τα post σας δεν έχουν κάτι κακό με ενοχλούν λιγάκι.

Δεν είσαστε offtopic και δεν πιστεύω ότι είναι πρακτικό να υπάρξει μια νέα κατηγορία για τις υπηρεσίες downloading(πχ του xboxlive κλπ) αλλά θα ήταν καλό να υπάρξει λίγο προσοχή.

ΥΓ
Από την μια δεν μπορούμε να βάλουμε link με καταστήματα και videoclub στην Ελλάδα γιατί σωστά μπορεί να παρεξηγηθεί, και από την άλλη έχουμε γεμίσει με όλες τις άλλες δυνατές επιλογές!

ΥΓ
Άλλο ήθελα να πω όταν μπήκα, αλλά τώρα βαρέθηκα ….

Last edited:
Παιδιά όχι πως κάνετε κάτι κακό, αλλά μου χτυπάει λίγο άσχημα αυτά που λέτε.

Το HD είναι μια νέα αγορά στην χώρα μας, και καλό είναι όποιος θέλει να την στηρίξει, τουλάχιστον μέχρι να ορθοποδήσει και να μπει στο παιχνίδι πολύς κόσμος .... μετά δεν έχουν ανάγκη.
Κάποιοι περιμένουμε λοιπόν το planet earth, και τα post σας με ενοχλούν λιγάκι.

Δεν είσαστε offtopic και δεν πιστεύω ότι είναι πρακτικό να υπάρξει μια νέα κατηγορία για τις υπηρεσίες downloading(πχ του xboxlive κλπ) αλλά πρέπει να υπάρξει λίγο προσοχή.

Από την μια δεν μπορούμε να βάλουμε link με καταστήματα και videoclub στην Ελλάδα γιατί σωστά μπορεί να παρεξηγηθεί, και από την άλλη έχουμε γεμίσει με όλες τις άλλες δυνατές επιλογές.

ΥΓ

Ποιος εγραψε εδω για downloading να του τραβηψω το αυτι ???

(btw, βρηκες τωρα την ωρα να μας κανεις παρατηρηση...)

συν του οτι, "στην χωρα μας ειναι νεο το HD", αλλα απο εξω αγοραζουμε παλι ???
Αυτο δεν σε πειραζει λιγακι.

Πες και αυτο που ηθελες να πεις, μην εισαι τεμπελακος.. ;-)

Απάντηση: Re: BBC PLANET EARTH BLURAY

Παιδιά όχι πως κάνετε κάτι κακό, αλλά μου χτυπάει λίγο άσχημα αυτά που λέτε.

Το HD είναι μια νέα αγορά στην χώρα μας, και καλό είναι όποιος θέλει να την στηρίξει, τουλάχιστον μέχρι να ορθοποδήσει και να μπει στο παιχνίδι πολύς κόσμος .... μετά δεν έχουν ανάγκη.
Κάποιοι περιμένουμε λοιπόν το planet earth, και τα post σας με ενοχλούν λιγάκι.

Δεν είσαστε offtopic και δεν πιστεύω ότι είναι πρακτικό να υπάρξει μια νέα κατηγορία για τις υπηρεσίες downloading(πχ του xboxlive κλπ) αλλά πρέπει να υπάρξει λίγο προσοχή.

Από την μια δεν μπορούμε να βάλουμε link με καταστήματα και videoclub στην Ελλάδα γιατί σωστά μπορεί να παρεξηγηθεί, και από την άλλη έχουμε γεμίσει με όλες τις άλλες δυνατές επιλογές.

ΥΓ

ε?:flipout:

συν του οτι, "στην χωρα μας ειναι νεο το HD", αλλα απο εξω αγοραζουμε παλι ???
Αυτο δεν σε πειραζει λιγακι.
Με πειράζει και αυτό , αλλά το θεωρώ κάπου υπερβολή.

ΥΓ
Δεν είναι παρατήρηση, είναι άποψη ... εγώ έτσι ένιωσα και το εξήγησα λίγο, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλες πλευρές.
(και τι έχει η ώρα ? αυτά που ήθελα να πω τα είπα...)

Last edited:
Τι terra βρε φιλε.... teras εχω γινει...

(να κανονισουμε ομως. Το υλικο σου εσενα ειναι τουλαχιστον portable ???)

Για σένα θα το κάνω.
Βρείτε χρόνο και πείτε μου.
-bye-

Παιδιά υπάρχει καμιά περίπτωση να βγει στο κοντινό μέλλον έκδοση αυτής της σειράς με ελληνικούς υπότιτλους??

Απάντηση: Re: BBC PLANET EARTH BLURAY

Παιδιά όχι πως δεν κάνετε κάτι σωστό , αλλά κάπου μου χτυπάνε άσχημα αυτά που λέτε..

Κι εμένα blizard, σαν καταναλωτής, μου χτυπάνε άσχημα πολλά πράγματα αλλά δυστυχώς δεν με ακούει κανένας.
Τη συγκεκριμένη σειρά - Planet Earth - την έχω αγοράσει, έχω σκάσει τα ωραία μου λεφτάκια και την έχω στο ράφι. Δυστυχώς την βλέπω από ματρόσκες γιατί εκεί έχω Ελληνικούς υπότιτλους.
Στο ράφι έχω επίσης τι Transformers το οποίο το αγόρασα αλλά με εξαπάτησαν λέγωντάς μου οτι έχει Ελληνικούς υπότιτλους που δεν έχει φυσικά όπως και το Die Hard 4 το οποίο πάλι μου το πούλησαν για Ελληνικό αλλά, κι αυτό φυσικά, δέν είναι.
Για να μην μιλήσω για ποικιλία τίτλων και ποιότητα βεβαίως έτσι;
Άστα, μην τη ψάχνεις, πάλι από κάτω είμαστε... Η δική τους η συμπεριφορά είναι πολύ χειρότερη από τη δική μας.

Re: Απάντηση: Re: BBC PLANET EARTH BLURAY

Κι εμένα blizard, σαν καταναλωτής, μου χτυπάνε άσχημα πολλά πράγματα αλλά δυστυχώς δεν με ακούει κανένας.
Τη συγκεκριμένη σειρά - Planet Earth - την έχω αγοράσει, έχω σκάσει τα ωραία μου λεφτάκια και την έχω στο ράφι. Δυστυχώς την βλέπω από ματρόσκες γιατί εκεί έχω Ελληνικούς υπότιτλους.
Στο ράφι έχω επίσης τι Transformers το οποίο το αγόρασα αλλά με εξαπάτησαν λέγωντάς μου οτι έχει Ελληνικούς υπότιτλους που δεν έχει φυσικά όπως και το Die Hard 4 το οποίο πάλι μου το πούλησαν για Ελληνικό αλλά, κι αυτό φυσικά, δέν είναι.
Άστα, μην τη ψάχνεις, πάλι από κάτω είμαστε... Η δική τους η συμπεριφορά είναι πολύ χειρότερη από τη δική μας.

+100000!!!!
Έτσι είναι τα πράγματα, όχι το άσπρο μαύρο.

Πάντως δισκάκια τα οποία σου πουλάνε λέγοντάς σου ή γράφοντας ότι έχουν ελληνικούς υπότιτλους και τελικά δεν έχουν έχεις το δικαίωμα να τα επιστρέψεις και να πάρεις τα χρήματά σου πίσω. Δεν μπορεί να σου πει κανένας τίποτα γι αυτό!!! Βασικά εκεί στηρίζεται η όλη κομπίνα. Στα 10 που πουλάνε άντε να τα γυρίσουνε οι 5, οι υπόλοιποι είτε βαριούνται είτε ντρέπονται, οπότε και πάλι κέρδος έχουνε τα μαγαζία, ενώ τα υπόλοιπα τα ξαναβάζουν σε ζελατίνη και τα πασάρουν σε άλλους καταναλωτές...

Re: Απάντηση: Re: BBC PLANET EARTH BLURAY

Πώς να σε ακούσει κανείς δλδ βρε Μπάμπη, όταν τα έχεις ακόμα στο ράφι και αντί να τους τα γυρίσεις και να τους τα τρίψεις στα μούτρα μας το λες εμάς εδώ με ένα post;

Απλώς με αυτόν τον τρόπο διαιωνίζεις το πρόβλημα και την κακή νοοτροπία μερικών (όπου και εάν αυτή υπάρχει στην προκειμένη περίπτωση – εννοώ δλδ αν δεν πρόκειται απλώς για αμέλεια (όχι βέβαια πως και αυτή δικαιολογείται επαγγελματικά – απλώς τουλάχιστον μπορεί να μην υφίσταται πρόθεση)).