Beelink GT1 Ultimate

Με 65Mbps και 50Mbps το κινητό σε όλο το σπίτι δεν είναι νομίζω θέμα του router.
Όλες οι άλλες συσκευές παίζουν εντάξει ακόμα και ένα X96mini.
Τέλος πάντων θα κάνω τις δοκιμές μου και θα επανέλθω. Το πολύ πολύ το κρατάω για media player
αλλά διαβάζω διάφορα.
http://www.bee-link.com/Beelink-376-1-1.html

Δες και εδώ. Εις υγείαν των κουπονάδων.

https://goo.gl/1H2UMQ

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

Δεν ξερω ποια ειχα,Το S/N ειναι AX12GSAF50758
android 7.1.2 νομιζω
εδω εισαι http://freaktab.com/forum/tv-player...ltimate-2g-16g-2g-32g-3g-32g-a912-ax12-ap6255 οταν την βαλεις, πηγαινε στο update και κατεβασε την νεα. και εγω αυτη ειχα βαλει οταν πρωτοπηρα και μου εκανε διαφορα, και πριν λιγες ημερες εκανα την αναβαθμιση σε 708 ΝΟ η οποια ειναι μερα με την νυχτα με την 707 ΝΟ.

Βλατω διπλα απο το ρουτερ και βλεπουμε εγω πιστευω οτι τα τσιπακια ειναι για τον @*#^& $ γιαυτο και βγαλαν 2 εκδοσεις αλλα παλι τιποτα δεν καταφεραν. Οι κουποναδες ειναι μεγαλη ιστορια πολυ μεγαλη ομως .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

εδω εισαι http://freaktab.com/forum/tv-player...ltimate-2g-16g-2g-32g-3g-32g-a912-ax12-ap6255 οταν την βαλεις, πηγαινε στο update και κατεβασε την νεα. και εγω αυτη ειχα βαλει οταν πρωτοπηρα και μου εκανε διαφορα, και πριν λιγες ημερες εκανα την αναβαθμιση σε 708 ΝΟ η οποια ειναι μερα με την νυχτα με την 707 ΝΟ.

ευχαριστω ,θα το προσπαθησω αυριο,

Πάντως σε μένα έχει απαράδεκτη απόδοση το wifi (χαμηλή έως μηδενική ταχύτητα) στα τρία μόλις μέτρα απόσταση από το router σε ευθεία γραμμή και χωρίς τοίχο...

Πάντως σε μένα έχει απαράδεκτη απόδοση το wifi (χαμηλή έως μηδενική ταχύτητα) στα τρία μόλις μέτρα απόσταση από το router σε ευθεία γραμμή και χωρίς τοίχο...

Εσύ καλά τα λες. Μερικοί μου λένε ότι φταίει το router και ότι λέω π@παριές.
Τι να πεις;

Σε παρόμοια απόσταση από το ρουτερ, δεν έχω κανένα θέμα με το WiFi (ookla ίδιο με του κινητού).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

Μου έκανε κολπα και εκοψα το καλωδιο πολυ κοντο.... τελικα την φόρτωσε,,ολα καλα.
τωρα την 708ΝΟ που την βρισκω? και τι ρυθμιση θελει να μην κανει ενημέρωση μονο του?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

Μου έκανε κολπα και εκοψα το καλωδιο πολυ κοντο.... τελικα την φόρτωσε,,ολα καλα.
τωρα την 708ΝΟ που την βρισκω? και τι ρυθμιση θελει να μην κανει ενημέρωση μονο του?

θα μπεις στις ρυθμισεις, θα πατησεις εκει που λεει σχετικα με το android 7.1.2 και στο μενου που θα ανοιξει . επανω στο πρωτο γραφει ενημερωσεις συστηματος. οταν το πατησεις σου γραφει ποια εχεις και πιο κατω πατας να σου ψαξει αν υπαρχει. αν δεν πατησεις δεν ψαχνει, εγω θα σου ελεγα να την βαλεις γιατι ειναι πολυ καλη, και εγω ειχα βαλει αυτη που σου εστειλα και μετα εκανα την αναβαθμιση και την πηρε. ( εννοειτε οτι θα πατησεις το εικονιδιο με τα γραναζια να μπεις στο μενου, μετα more settings, μετα παλι more settings )

μου εχει βγαλει :νεα εκδοση NHG47L.20180209
την πατησα και παλι εχει κολλησει το box...
μα καλα τοσο ασχετοι ειναι εκει στην beelink δεν βλεπουν οτι εχει προβλημα η ενημερωση να την κατεβασουν?

Last edited:
Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

μου εχει βγαλει :νεα εκδοση NHG47L.20180209
την πατησα και παλι εχει κολλησει το box...
μα καλα τοσο ασχετοι ειναι εκει στην beelink δεν βλεπουν οτι εχει προβλημα η ενημερωση να την κατεβασουν?

βλεπω στο side της beelink οτι και αλλοι εχουν προβλημα στην ενημερωση, εμενα παντως την εκανε, περνα λοιπον παλι την 707ΝΟ, και αν βγει καπου η 708ΝΟ θα στην στειλω να την περασεις με καλωδιο.

την πέρασα 2 φορες και παλι κόλλησε.Μένω με την 707 και εαν βγει κάτι νεο βλέπουμε.

τελος πάντων ,εγω θα πω ενα ευχαριστώ φιλε γιατί εισαι ο μόνος που βοήθησε....

την πέρασα 2 φορες και παλι κόλλησε.Μένω με την 707 και εαν βγει κάτι νεο βλέπουμε.

και εγω τα εμαθα απο αλλους, οποτε καλο ειναι να βοηθαμε οπου μπορουμε, για αυτο υπαρχουν τα forum, οποτε τωρα και εσυ θα μπορεις να βοηθησεις καποιον αλλον.

Τώρα που ε´σιαι με την 707 σου βγάζει μήνυμα ότι υπάρχει ενημέρωση για την 708? Γίνεται να την αποφύγει κανείς? Επειδή στο δικό μου την έκανε αυτόματα την αναβάθμιση χωρίς να ρωτήσει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

Τώρα που ε´σιαι με την 707 σου βγάζει μήνυμα ότι υπάρχει ενημέρωση για την 708? Γίνεται να την αποφύγει κανείς? Επειδή στο δικό μου την έκανε αυτόματα την αναβάθμιση χωρίς να ρωτήσει.

δεν γνωρίζω εαν υπάρχει καποια ρύθμιση,απλα εγω δεν μπαίνω να πατήσω το check for updates.
αυτη που εχω γραφει 06-11-2017.

πολύ κακό να μην μπορεις να κανεις επεξεργασία μηνύματος μετα απο 15 λεπτα.(ειναι αρκετά λιγο-σε σχεση με τα πιο πολλά site)
φιλε μπαίνεις developer options-->Automatic system updates. το απενεργοποιείς απο εκεί και είσαι ήσυχος.

Ευχαριστώ!
Και συμφωνώ ότι τα 15 λεπτά είναι λίγο. Πήγα κι εγώ στο ποστ μου να διορθώσω το "ε´σιαι" και δεν μπορούσα.

Ρε παιδιά σε μένα δεν εμφανίζει update μέσω του κουτιού.την 707 έχω ακόμη

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ενώ έχω κλείσει τις ενημερώσεις πήρε πάλι την 708. Και φυσικά κόλλησε πάλι το boxακι. Τι άλλο θέλει να αλλάξουμε για να μην κάνει ενημέρωση?

Το κουτί ότι και να λένε ορισμένοι. ότι τα σπάει κτλ για μένα είναι εντελώς αναξιόπιστο. Unreliable που λένε.