Beelink GT1 Ultimate

πιο ακριβως ειναι το προβλημα? τα auto frame fix και auto frame rate?η καποιο αλλο?
σορυ αλλα δεν διαβασα ολο το νημα,

απο εδω και περα εξηγω σε 5-6 σκορπια μηνυματα τι γινεται με την εκδοση kodi Και τι με την εκδοση smpc στην custom nexus rom που του περασα.

Απάντηση: Re: Beelink GT1 Ultimate

η απαντηση προστεθηκε στην τελευται γραμμη του προηγουμενου ποστ
@ host 505

support for Amlogic S9xx Chips, and preserving the amlogic AMCODEC (only on Android version from 4.4 to 6.x, since in 7.x amlogic removed the support for it)

Μάλλον αυτή η πρόταση που παρέθεσες (πηγή?) εννοεί ότι σταμάτησε το support, όχι πως αφαιρέθηκε το amcodec framework απ'το nougat sdk.
Αλλιώς πώς εξηγείται αυτό?
IMG_20180404_181633.jpg

IMG_20180404_182112.jpg

Mecool m8s pro, Android TV 7.1 rom based on Shiningworth firmware, SPMC 16.7.04 (από play store).

Αυτό το είχα δοκιμάσει κάποτε με άλλη rom, δούλευε εν μέρη, δλδ όταν έπαιζα ταινία άλλαζε μεν σε 24, αλλά όταν τελείωνε η αναπαραγωγή δεν γύριζε το framerate σε αυτό που είχα ορίσει το gui.
Ας επιβεβαιώσει όμως πρώτα πριν το βάλει αν δουλεύει χωρίς αυτό, μέσω spmc/amcodec. Τουλάχιστον σε εμένα σε άλλο μηχανάκι (ίδιο soc - s912) με rom βασισμένη στο ίδιο firmware με την δική του δουλεύει.

@host505
σε μενα και στο mi box και στο m8s pro l with voice control και nougat o player κρασαρει δωσε λλινκ της ρομ σου να την δοκιμασω σε πρωτη ευκαιρια

@host505
σε μενα και στο mi box και στο m8s pro l with voice control και nougat o player κρασαρει δωσε λλινκ της ρομ σου να την δοκιμασω σε πρωτη ευκαιρια
Δεν έχει βγάλει για το L αντίστοιχη, γιατί δεν διατηρούνται τα drm κλειδιά με αυτή την rom, μιας και βασίζεται σε firmware άλλης κατασκευάστριας (Shiningworth έναντι Videostrong)...
Για το m8s pro (σκέτο) είναι αυτή (είναι η συνέχεια/2η έκδοση αυτής).
με τι περιπτωση μου τι θα γινει..:SFGSFGS5::SFGSFGS5::SFGSFGS5::SFGSFGS5:
Όταν δοκιμάσεις κάτι απ'όλα αυτα που είπαμε και μας πεις τα αποτελέσματα, τα ξαναλέμε :p

Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

Δεν του πετάς libreELEC να ξεμπερδεύεις;

με βαζεις σε αλλα μονοπατια τωρα και δεν ειμαι και για πολλα πολλα..

host505@
θα ξερω σιγουρα το βραδυ,εαν και οσο το σκεφτομαι δεν νομιζω οτι υπαρχει αυτος ο διακοπτης..

με βαζεις σε αλλα μονοπατια τωρα και δεν ειμαι και για πολλα πολλα..

host505@
θα ξερω σιγουρα το βραδυ,εαν και οσο το σκεφτομαι δεν νομιζω οτι υπαρχει αυτος ο διακοπτης..

Ακούμε και δεν θα χάσεις...

Για να κάνεις update χειροκίνητα μέσω usb θέλεις 3 αρχεία να έχεις, το ζιπ της ρομ, ένα xml και ένα άλλο.έτσι θα γίνει κανονικά.έχω δύο μηχανήματα δουλεύουν άρτια δεν έχω κανένα θέμα.τρέχω spmc και παίζει τα πάντα.με τις alpha εκδόσεις είχα θέματα μόνο.amcodec υποστηρίζει ο 912 καθώς και autoframe switch.τρέχω την μαμά 708do

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ με τη μαμά 708no και spmc δεν έχω amcodec Acceleration option πάντως στα spmc video settings

στο Xiaomi Mi Box που λεει οτι φοραει και αυτο amlogic δεν βλεπω κατι σε amlogic hardware.
ειναι ακριβως η ιδια καρτελα που βλεπω και στο zidoo το οποιο δεν φοραει amlogic.

amlogic.jpg

καλησπερα παιδια,
Υπαρχει καμια περιπτωση να γινει unrooted το κουτακι και πως?

29792939_10214916978934638_2506342442052091904_n.jpg