Beelink GT1 Ultimate

κατσε-πριν δεν ειχες και τωρα εχεις?ή αυτο το eumc που λες ειναι κατι αλλο?
To eumc είναι φορκ του spmc (για το terrarium κυρίως).
Στο Acceleration του eumc βλέπω το amcodec setting ενώ στο spmc (16.7-04) όχι.

Από ότι καταλαβαίνω απ'την συζήτηση εδώ είναι θέμα της ROM το αν μπορεί να αξιοποιηθεί ο amcodec στο spmc.

το περναω και στο Gt?
Ναι, εγκατάσταση κανονικά αν και δεν μου έχει παίξει ακόμα με terrarium
Μετά την εγκατάσταση του, εγκαθιστάς ένα terrarium skin και παίζεις τα videos του terrarium με το eumc. Αλλά δεν νομίζω να μην μπορεί να στηθεί και σαν νορμάλ kodi

Ναι, εγκατάσταση κανονικά αν και δεν μου έχει παίξει ακόμα με terrarium
Μετά την εγκατάσταση του, εγκαθιστάς ένα terrarium skin και παίζεις τα videos του terrarium με το eumc. Αλλά δεν νομίζω να μην μπορεί να στηθεί και σαν νορμάλ kodi

πολυ παιδεμα και το βλεπω να φευγει απο το παραθυρο..και ειναι και στο 6ο οροφο οποτε δεν θα μεινει και τιποτε..

καλησπερα παιδια,
Υπαρχει καμια περιπτωση να γινει unrooted το κουτακι και πως?

29792939_10214916978934638_2506342442052091904_n.jpg

Καλησπερα παιδια,

Ποια rom πρεπει να κατεβασω για το συγκεκριμενο για να γινει unroot?

πολυ παιδεμα και το βλεπω να φευγει απο το παραθυρο..και ειναι και στο 6ο οροφο οποτε δεν θα μεινει και τιποτε..
Το έβγαλα το eumc btw. Δεν έπαιξε με το terrarium τελικά.

τι εννοεις να βαλω ενα καλωδιο?
software προβλημα εχουμε?
κατι που διεφυγε..?

με την 708ΝΟ την τελευταια rom και με καλωδιο enthernet παιζει απροβληματιστα, εσυ τι προβλημα εχεις? εχεις την τελευταια rom ?

Last edited:
με την 708ΝΟ την τελευταια rom και με καλωδιο enthernet παιζει απροβληματιστα, εσυ τι προβλημα εχεις? εχεις την τελευταια rom ?

βρε δεν παιζει σωστα το Kodi αλλα ουτε και το smpc.
δηλαδη ομαλη κινηση με hd audio με την εκδοση nexus δεν μπορουμε να πετυχουμε.
εχεις κατι κατα νου?

βρε δεν παιζει σωστα το Kodi αλλα ουτε και το smpc.
δηλαδη ομαλη κινηση με hd audio με την εκδοση nexus δεν μπορουμε να πετυχουμε.
εχεις κατι κατα νου ειχες την τελεταια εκδοση 708ΝΟ ή την 707ΝΟ πριν βαλεις την nexus?

Last edited:
ειχες την τελεταια εκδοση 708ΝΟ ή την 707ΝΟ πριν βαλεις την nexus?[/QUOTE]

δεν θυμαμαι τι ειχε.προφανως πιο παλια,αλλα εκανε πολλα κολπα για αυτο και εψαχνα να την αλλαξω.

ειχες την τελεταια εκδοση 708ΝΟ ή την 707ΝΟ πριν βαλεις την nexus?

δεν θυμαμαι τι ειχε.προφανως πιο παλια,αλλα εκανε πολλα κολπα για αυτο και εψαχνα να την αλλαξω.[/QUOTE]

εγω θα ελεγα σε πρωτη φαση, να δοκιμασεις την καινουργια 708ΝΟ. αν δεν σε καλυψει, και αφου δεν σε καλυβει και η nexus, τοτε θα δοκιμασεις και δυο ρομ στην εκδοση 6.1 ομως. επισης υπαχουν και δυο ρομ στην εκδοση 7.1 αλλα ειναι android tv.