Μόλις κατέβασα το eumc και υπάρχει το amcodec Acceleration...Εγώ με τη μαμά 708no και spmc δεν έχω amcodec Acceleration option πάντως στα spmc video settings
Μόλις κατέβασα το eumc και υπάρχει το amcodec Acceleration...Εγώ με τη μαμά 708no και spmc δεν έχω amcodec Acceleration option πάντως στα spmc video settings
Μόλις κατέβασα το eumc και υπάρχει το amcodec Acceleration...
To eumc είναι φορκ του spmc (για το terrarium κυρίως).κατσε-πριν δεν ειχες και τωρα εχεις?ή αυτο το eumc που λες ειναι κατι αλλο?
To eumc είναι φορκ του spmc (για το terrarium κυρίως).
Στο Acceleration του eumc βλέπω το amcodec setting ενώ στο spmc (16.7-04) όχι.
Ναι, εγκατάσταση κανονικά αν και δεν μου έχει παίξει ακόμα με terrariumτο περναω και στο Gt?
Ναι, εγκατάσταση κανονικά αν και δεν μου έχει παίξει ακόμα με terrarium
Μετά την εγκατάσταση του, εγκαθιστάς ένα terrarium skin και παίζεις τα videos του terrarium με το eumc. Αλλά δεν νομίζω να μην μπορεί να στηθεί και σαν νορμάλ kodi
καλησπερα παιδια,
Υπαρχει καμια περιπτωση να γινει unrooted το κουτακι και πως?
![]()
Το έβγαλα το eumc btw. Δεν έπαιξε με το terrarium τελικά.πολυ παιδεμα και το βλεπω να φευγει απο το παραθυρο..και ειναι και στο 6ο οροφο οποτε δεν θα μεινει και τιποτε..
Καλησπερα παιδια,
Ποια rom πρεπει να κατεβασω για το συγκεκριμενο για να γινει unroot?
Το έβγαλα το eumc btw. Δεν έπαιξε με το terrarium τελικά.
και τι κανουμε τειλκα ρε παιδια με αυτο το μηχανακι για να παιξει σωστα?
βαζεις ενα καλωδιο, πολυ απλα.
τι εννοεις να βαλω ενα καλωδιο?
software προβλημα εχουμε?
κατι που διεφυγε..?
με την 708ΝΟ την τελευταια rom και με καλωδιο enthernet παιζει απροβληματιστα, εσυ τι προβλημα εχεις? εχεις την τελευταια rom ?
βρε δεν παιζει σωστα το Kodi αλλα ουτε και το smpc.
δηλαδη ομαλη κινηση με hd audio με την εκδοση nexus δεν μπορουμε να πετυχουμε.
εχεις κατι κατα νου ειχες την τελεταια εκδοση 708ΝΟ ή την 707ΝΟ πριν βαλεις την nexus?
ειχες την τελεταια εκδοση 708ΝΟ ή την 707ΝΟ πριν βαλεις την nexus?
και η nexus android tv ειναι και παει πολυ καλα.
απλα δεν παιζει σωστα ουτε το Kodi ουτε το spmc.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.