Εάν παρεμβάλλεται ενισχυτής δοκιμαστικά παρέκαμψε τον και δες..
Άλλαξε και θύρα hdmi εναλλακτικά και πες μας
Σε 708 που τρέχω κλειδώνει 4κ/60hz, δεν το έχω στο αυτόματο
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το καλώδιο το μανισιο δουλεύω, είναι HDMI2.0.παιδια πραγματικα δεν ξερω τι συμβαινει και δεν μπορει να παιξει στην Oled του αδερφου μου..
Το καλώδιο το μανισιο δουλεύω, είναι HDMI2.0.
Ότι δοκιμές κάνεις, να τις κάνεις με το μανισιο..3 επωνυμα καλωδια version 2.0 δοκιμασε...
Ότι δοκιμές κάνεις, να τις κάνεις με το μανισιο..
https://smartyoutubetv.github.io/έχω το gt1 με το(όπως λέτε) προοβληματικο s/n ax..κτλ. με το που εκανε αναβάθμιση σε 708 έμενε στη εκκίνηση, του έβαζα χειροκίνητα την 707 και δουλευε.
ώσπου μια μέρα πήρε την 708 και δούλευε μια χαρά.
δεν εχω κανένα θεμα με το κουτί(παίζω με καλώδιο) και ενα mecool m8s pro που δούλεψα για λίγο καιρό ηταν χειρότερο σε θερμοκρασίες και στο λειτουργικό.
αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι εαν υπάρχει λύση να παίξουμε 4κ στο youtube.
και το youtube vanced εχει 4K..αν και σε πιο παλια έκδοση μου εκανε μανουρες..δοκιμασε το!Έχεις δίκιο τα παίζει όλα με αυτό.(το είχα άλλα με την τελευταία επαναφορά ξέχασα να το βάλω) thanks.
Μήπως δεν έχει επιλέξει yuv κτλπ; εκεί στα screen resolution είναιμα με το ιδιο ακριβως καλωδιο που επαιξε σε εμενα 4K 60Hz,επαιξε και του αδερφου μου αλλα του εδωσε μονο 4K 30Hz...
Μήπως δεν έχει επιλέξει yuv κτλπ; εκεί στα screen resolution είναι
Δεν ξέρω τι άλλο να σε πω να κάνεις πραγματικά
Μην δώσεις τζάμπα λεφτά για πληκτρολόγιο. Πουλάνε στη μισή τιμή τα κινεζομάγαζα με κινητά κτλ. Είναι τα ίδια ακριβώς και πολλές φορές με περισσότερες δυνατότητες.
Ψάξε καλύτερα. Αθήνα κέντρο παίζουν τέτοιες τιμές.
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.