Beelink GT1 Ultimate

Εάν παρεμβάλλεται ενισχυτής δοκιμαστικά παρέκαμψε τον και δες..
Άλλαξε και θύρα hdmi εναλλακτικά και πες μας

Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

Εάν παρεμβάλλεται ενισχυτής δοκιμαστικά παρέκαμψε τον και δες..
Άλλαξε και θύρα hdmi εναλλακτικά και πες μας

ολα αυτα τα εχει κανει Λεω.
το Xbox one παντως που εχει,δειχνει σε ολα πρασινο που σημαινει οτι η τηλεοραση δεν εχει θεμα να παιξει και 60Hz.

Σε 708 που τρέχω κλειδώνει 4κ/60hz, δεν το έχω στο αυτόματο

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε 708 που τρέχω κλειδώνει 4κ/60hz, δεν το έχω στο αυτόματο

παιδια πραγματικα δεν ξερω τι συμβαινει και δεν μπορει να παιξει στην Oled του αδερφου μου..

Δοκιμάσατε όσοι έχετε πρόβλημα να περάσετε άλλη ρομ;
Εγώ σε Ένα gt1 2/16 που έχω είχα διάφορα θέματα.
Το πέρασα την CSV11 και ησύχασα.
Βέβαια δεν έχω 4k TV.
Για το ultimate είστε εδώ.

http://freaktab.com/forum/tv-player...id-tv-box/gt1-ultimate/firmware-roms-tools-ch.

Εγώ αν ήμουν στη θέση σας θα δοκίμαζα.

παιδια πραγματικα δεν ξερω τι συμβαινει και δεν μπορει να παιξει στην Oled του αδερφου μου..
Το καλώδιο το μανισιο δουλεύω, είναι HDMI2.0.

Ότι δοκιμές κάνεις, να τις κάνεις με το μανισιο..

μα με το ιδιο ακριβως καλωδιο που επαιξε σε εμενα 4K 60Hz,επαιξε και του αδερφου μου αλλα του εδωσε μονο 4K 30Hz...

Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

έχω το gt1 με το(όπως λέτε) προοβληματικο s/n ax..κτλ. με το που εκανε αναβάθμιση σε 708 έμενε στη εκκίνηση, του έβαζα χειροκίνητα την 707 και δουλευε.
ώσπου μια μέρα πήρε την 708 και δούλευε μια χαρά.
δεν εχω κανένα θεμα με το κουτί(παίζω με καλώδιο) και ενα mecool m8s pro που δούλεψα για λίγο καιρό ηταν χειρότερο σε θερμοκρασίες και στο λειτουργικό.
αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι εαν υπάρχει λύση να παίξουμε 4κ στο youtube.
https://smartyoutubetv.github.io/

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

Έχεις δίκιο τα παίζει όλα με αυτό.(το είχα άλλα με την τελευταία επαναφορά ξέχασα να το βάλω) thanks.
και το youtube vanced εχει 4K..αν και σε πιο παλια έκδοση μου εκανε μανουρες..δοκιμασε το!

το έχω το vanced και μου κάνει τα ίδια με το απλό.(το έβαλα για να πηγαίνει απ'ευθειας στην μεγαλύτερη ανάλυση άλλα δεν το κάνει)

μα με το ιδιο ακριβως καλωδιο που επαιξε σε εμενα 4K 60Hz,επαιξε και του αδερφου μου αλλα του εδωσε μονο 4K 30Hz...
Μήπως δεν έχει επιλέξει yuv κτλπ; εκεί στα screen resolution είναι

Μήπως δεν έχει επιλέξει yuv κτλπ; εκεί στα screen resolution είναι

τα εχει δοκιμασει ολα.
καταρχην το μηχανακι εφυγε απο εμενα ρυθμισμενο και επαιζε τρενο οτι δοκιμασα με αναλυση 4Κ60Hz.
ο αδεφος μου το πηρε και απλα το κουμπωσε στην δικια του τηλεοραση.
εξ αρχης η αναλυση που του κλειδωσε,ηταν 4Κ30Hz και κατω..
η δικια μου ειναι η oled B6 και του αδερφου μου η C6.
η μονη διαφορα μας ειναι οτι η C6 ειναι και 3D.

Δεν ξέρω τι άλλο να σε πω να κάνεις πραγματικά

Αύριο λογικά παραλαμβάνω το μηχανάκι, να δούμε τι θα μου λάχει κι εμένα.
Παραγγελία από 3/5 απο Gearbest (ευρωπαϊκή αποθήκη). Πλήρωσα και 0,50ευρώ παραπάνω για να έρθει συστημένο με DHL, όπως έλεγε 3-5 εργάσιμες ημέρες - και πέρασαν 10 εργάσιμες τουλάχιστον. Τραγικό.
Όπως και να έχει, αν όλα πάνε καλά και με βολέψει, σκέφτομαι να προμηθευτώ ενα all-in χειριστήριο σαν αυτό https://www.e-shop.gr/savio-kw-02-illuminated-wireless-keyboard-for-tv-box-smart-tv-consoles-pc-p-PER.771159 ή αυτό https://www.skroutz.gr/s/8905353/Riitek-Rii-mini-i08.html. Έχετε καμία άποψη/γνώμη όσον αφορά την ευχρηστία/αξιοπιστία σε συνεργασία με το GT1 Ultimate;

Μην δώσεις τζάμπα λεφτά για πληκτρολόγιο. Πουλάνε στη μισή τιμή τα κινεζομάγαζα με κινητά κτλ. Είναι τα ίδια ακριβώς και πολλές φορές με περισσότερες δυνατότητες.
Ψάξε καλύτερα. Αθήνα κέντρο παίζουν τέτοιες τιμές.

xfw5c7.jpg

Last edited:
Απάντηση: Re: Beelink GT1 Ultimate

Μην δώσεις τζάμπα λεφτά για πληκτρολόγιο. Πουλάνε στη μισή τιμή τα κινεζομάγαζα με κινητά κτλ. Είναι τα ίδια ακριβώς και πολλές φορές με περισσότερες δυνατότητες.
Ψάξε καλύτερα. Αθήνα κέντρο παίζουν τέτοιες τιμές.

xfw5c7.jpg

Μα δεν θέλω να πάρω πληκτρολόγιο.
Εκτός αν εννοείς πληκτρολόγιο αυτά που ανέφερα κι εγώ πιο πάνω χειριστήριο/πληκτρολόγιο/ποντίκι all-in-one, άρα μήπως εννοούσες να μη δώσω περισσότερα χρήματα για branded κινέζικο, αλλά oem στα μισά χρήματα;
Με μπέρδεψες.
Υ.Γ: Επίσης είμαι Θεσσαλονίκη - είναι λίγο ασύμφορο να φτάσω μέχρι Ομόνοια. :drool: