Beelink GT1 Ultimate

Αυτά που ανάρτησες από skroutz και eshop είναι περίπου τα ίδια με αυτά στη φωτογραφία που έβαλα. Δεν υπάρχει branded Κινέζικο.
Ειδικά αυτά του skroutz είναι ακριβώς τα ίδια. Απλά στη φώτο δεν γράφει τη μάρκα.

Απάντηση: Re: Beelink GT1 Ultimate

Καλησπερα σε ολους.
Θα ηθελα τη βοηθεια σας σε 1-2 προβληματα που μου ετυχαν τωρα τις τελευταιες μερες.
Ειμαι κατοχος του gt1u 3/32 ax12 λιγο καιρο και μπορω να πω μετα την τελευταια αναβαθμιση που εκανε λειτουργουσε απροβληματιστα σε ολα χωρις κανενα προβλημα.

Μαλλον κατι πρεπει να πηγε λαθος οταν προσπαθησα να εγκαταστησω μια αλλη εκδοση του play store και απετυχε.
Απο τοτε καθε φορα που ημουν στην εφαρμογη και προσπαθουσα να κατεβασω κατι η εφαρμογη εκλεινε και εμφανιζε μηνυμα οτι η εφαρμογη διακοπηκε.
Προσπαθησα να κανω εκκαθαριση δεδομενων να κανω παυση της εφαρμογης να κατεβασω καποια νεα ενημερωση ή ακομα παλι και αλλη νεοτερη εκδοση, χωρις καποιο αποτελεσμα.

Αποφασισα λοιπον να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, πιστευοντας πως ετσι θα λυνοταν το προβλημα καθως εδω και 2 μερες ασχολουμαι μονο με αυτο.
Δυστυχως ουτε αυτο δουλεψε και ειμαι πολυ προβληματισμενος.
Καθως googlara πετυχα την παρακατω απαντηση ...
How resolve: "Google Play Store has stopped" issue

The solution on how to update Google Play Store....
You need something like Root Explorer app.....
Step 1: make Backup File form :system/priv-app/phonesky/Phonesky.apk < that is Google Play Store
Step 2: rename your Download Apk form (for example) Google Play Store 7.8.32.P-all [0] [PR] 155589865.apk in Phonesky.apk
Step 3:Copy the Rename File to system/priv-app/phonesky/
Step 4:Set permissions to rw-r- r for File Phonesky.apk
Last Step: Reboot System... It works I did on my gt1 ultimate... Download the Google play Store from. Apkmirror
... και αναρωτιομουν αν ειναι η λυση στο προβλημα μου.

Επισης ενα αλλο αναλογο θεμα που προεκυψε ετσι ξαφνικα ειμαι με το kodi.
Ενω δουλεευε μια χαρα και ειχα δοκιμασει διαφορα builds, την τελευταια φορα εβγαλε καποιο σφαλμα κατα την εγκατασταση ενος build με αποτελεσμα απο τοτε οτι build και αν εχω δοκιμασει να περασω μου βγαζει σφαλμα.
Δεν εχω προσπαθησει να το ξαναδοκιμασω μετα την επαναφορα για να δω αν εφτιαξε ομως.

Τελος ενω εκανα υποτιθεται back up στην καρτα μνημης και ολα καλα, οταν την τοποθετησα στο boxaki δε μπορουσε να τη διαβασει με ααποτελεσμα να πρεπει να κανω διαμορφωση...

Οποαιδηποτε σκεψη και ιδεα ειναι δεκτη.
4b8bf8d839eac870c4fddbe9a57ac643.jpg
0487225dd8bd5a55833d54d35914f7ed.jpg
76b9149d6e2368523e9283fa715de987.jpg
e44d49c760185262ce2b3e03dea507d9.jpg
6ad4c23b8783058c360daf8e35b3be8a.jpg
7518c199260c38e7105bc1ff83c9b5ba.jpg

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Beelink GT1 Ultimate

κανε το πιο απλο να μην παιδευεσε, ξαναπερασε την rom, και μην κατεβαζεις εφαρμογες απο αμφιβολα side. σου στελνω την σελιδα της rom που εχει μεσα και βιντεο πως γινεται: http://freaktab.com/forum/tv-player...ltimate-2g-16g-2g-32g-3g-32g-a912-ax12-ap6255

Απάντηση: Re: Beelink GT1 Ultimate

Αυτά που ανάρτησες από skroutz και eshop είναι περίπου τα ίδια με αυτά στη φωτογραφία που έβαλα. Δεν υπάρχει branded Κινέζικο.
Ειδικά αυτά του skroutz είναι ακριβώς τα ίδια. Απλά στη φώτο δεν γράφει τη μάρκα.

Ναι κ ξαναλεω πως μου ειπες, να μη δωσω λεφτα να παρω πληκτρολογιο. Και σου απαντησα πως δεν ανεφερα καν πληκτρολογιο εγω, αλλα ακριβως αυτο το ειδος που ανεφερες κ εσυ.
Η Savio και η riitek δεν θεωρουνται brands εστω κινεζικες; Αρα εσυ μου ξαναπροτεινες ενα oem χειριστηριο/πληκτρολογιο/touchpad που κανουν με μισα λεφτα τα ιδια με τα branded. Αυτο καταλαβαινω εν τελει. Over. ;-)

Αυτό λέω. Mini πληκτρολόγιο είναι το ένα mini και το άλλο. Αμφότερα πληκτρολόγια. Όσο περί επωνύμων. Όσο επώνυμο είναι το beelink άλλο τόσο είναι και αυτά τα μίνι πληκτρολόγια.
Απλά κάποια λανσάρονται για επώνυμα.
Τώρα όπως θέλει πράττει ο καθένας. Αγοράζει ότι επιθυμεί και θέλει.

Last edited:
Αυτό λέω. Mini πληκτρολόγιο είναι το ένα mini και το άλλο. Αμφότερα πληκτρολόγια. Όσο περί επωνύμων. Όσο επώνυμο είναι το beelink άλλο τόσο είναι και αυτά τα μίνι πληκτρολόγια.
Απλά κάποια λανσάρονται για επώνυμα.
Τώρα όπως θέλει πράττει ο καθένας. Αγοράζει ότι επιθυμεί και θέλει.
Κατάλαβα απόλυτα τώρα την τοποθέτησή σου. Μου εδωσες κ πασα να το ψαξω λιγο μονος μου.
Λοιπον, ηρθε το σύστημα. Και το S/N αυτου A706DSCH...
Νομιζω δεν ειναι στα πιο προβληματικά, σωστά;

Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

Κατάλαβα απόλυτα τώρα την τοποθέτησή σου. Μου εδωσες κ πασα να το ψαξω λιγο μονος μου.
Λοιπον, ηρθε το σύστημα. Και το S/N αυτου A706DSCH...
Νομιζω δεν ειναι στα πιο προβληματικά, σωστά;
Όχι, αυτό έχω και εγώ.πάρε ένα ασύρματο ποντίκι/πληκτρολόγιο και είσαι μια χαρά.εγώ το δουλεύω με τοmx master 2s+ μηχανικό πληκτρολόγιο rgb

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Beelink GT1 Ultimate

κανε το πιο απλο να μην παιδευεσε, ξαναπερασε την rom, και μην κατεβαζεις εφαρμογες απο αμφιβολα side. σου στελνω την σελιδα της rom που εχει μεσα και βιντεο πως γινεται: http://freaktab.com/forum/tv-player...ltimate-2g-16g-2g-32g-3g-32g-a912-ax12-ap6255
Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση και το χρονο σου.

Το προβλημα σε αυτη την λυση που μου προτεινεις ομως, ειναι οτι δεν το εχω ξανακανει σε καμια αλλη συσκευη και φοβαμαι μηπως το τελειωσω το boxaki πριν την ωρα του.
Root, flasharismata κτλ για εμενα ειναι λιγο εως εντελως ξενα.
Επισης και το κυριοτερο, δεν εχω καν υπολογιστη αυτη τη χρονικη περιοδο, που απ οτι καταλαβαινω ειναι απαραιτητος για να κανω αυτη τη διαδικασια.
Οποτε προσπαθω αυτο να το αφησω σαν εσχατη λυση.
Με την διαδικασια που προτεινει ο φιλος πιο πανω γνωριζουμε κατι?
Τι μπορει να εχει βαρεσει ετσι και να μην εφτιαξε ουτε με reset?
Να φανταστω δεν εχει ξανα συμβει σε κανεναν???

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όχι, αυτό έχω και εγώ.πάρε ένα ασύρματο ποντίκι/πληκτρολόγιο και είσαι μια χαρά.εγώ το δουλεύω με τοmx master 2s+ μηχανικό πληκτρολόγιο rgb

Ναι αυτο θα κανω, το λεγαμε κ πιο πανω.
Εχω ενα θεμα (ηδη): οταν παω στο Play Store κ το παταω για να προσθεσω λογαριασμο την πρωτη φορα μου εβγαλε στο "ελεγχος πληροφοριων..." μετα απο μερικα δευτερολεπτα loading δε μπαινει, βγαζει πως "δεν ειναι δυνατη η συνδεση (κ παρατηρω πως αποσυνδεεται απο το wi-fi (αν κ καθυστερει να προχωρησει το βημα ουτως η αλλως ενω ειναι συνδεδεμενο). Σημαντικό κ περιεργο: σημα wi-fi πιανει full.

Σεταρε το μια με το εθερνετ

Σεταρε το μια με το εθερνετ

Αυτο σκεφτηκα (κι επρεπε να κανω παρα πολλες κινησεις βραδιατικα να γινει αυτο) αλλα με προλαβε το ατιμο κ μπηκε.
Κι εγκατεστησα το kodi αμεσως. Πρωτη επαφη με kodi. Δεν ειχα ιδεα. Βασικα ειναι σχεδον ολη η φαση ενος tv box απ οσο βλεπω.

Αυτο σκεφτηκα (κι επρεπε να κανω παρα πολλες κινησεις βραδιατικα να γινει αυτο) αλλα με προλαβε το ατιμο κ μπηκε.
Κι εγκατεστησα το kodi αμεσως. Πρωτη επαφη με kodi. Δεν ειχα ιδεα. Βασικα ειναι σχεδον ολη η φαση ενος tv box απ οσο βλεπω.
Να σε πω την αλήθεια δεν δουλεύω πλέον kodi, περιμένω να βγει κάτι σε 4κ και εκεί το βλέπω μέσω ρούτερ.μόνο για αγώνες το έχω.το παλιό μόνο για κάνα YouTube όταν τρώω

Επανέρχομαι απογοητευμένος, οπως περιμενα με αυτα που διαβαζα (αφου ειχα κανει την παραγγελια): σημα wi fi φαινεται πως εχει τερμα, ομως η μεταδοση δεδομενων ειναι απογοητευτικη. Δε μπορω να στησω τιποτα (kodi, repos, κλπ) κ δεν εδω και οθονη κοντα στο router ή γραμμή τηλεφώνου κοντα στην tv να βαλω το router. Εχω στειλει ήδη μηνυμα για να δω τι παιζει με επιστροφή στο gearbest (εντος μιας εβδομαδας νομιζω χρεωνεσαι τα μεταφορικα). Γιατι θα πρεπει να δωσω +20 για powerline/repeater, +20 πληκτροχειριστηριο, +, +, με ξενερωσε.

Βάλε προσωρινά κάνα 10μετρο καλώδιο lan. Εγώ έχω βάλει ένα wifi extender και την παλεύω μέχρι να το ξεφορτωθώ.

Επανέρχομαι απογοητευμένος, οπως περιμενα με αυτα που διαβαζα (αφου ειχα κανει την παραγγελια): σημα wi fi φαινεται πως εχει τερμα, ομως η μεταδοση δεδομενων ειναι απογοητευτικη. Δε μπορω να στησω τιποτα (kodi, repos, κλπ) κ δεν εδω και οθονη κοντα στο router ή γραμμή τηλεφώνου κοντα στην tv να βαλω το router. Εχω στειλει ήδη μηνυμα για να δω τι παιζει με επιστροφή στο gearbest (εντος μιας εβδομαδας νομιζω χρεωνεσαι τα μεταφορικα). Γιατι θα πρεπει να δωσω +20 για powerline/repeater, +20 πληκτροχειριστηριο, +, +, με ξενερωσε.
Εκτός από Kodi τα υπόλοιπα παίζουν? Πχ youtube παίζουν κανονικά τα βίντεο? Αν ναι τότε ίσως το πρόβλημα να είναι με τους DNS του παρόχου σου κάτι που μπορείς να αλλάξεις μέσα από τις ρυθμίσεις του box.

Έχω αυτή τη στιγμή 3 μποξακια, mi box 4k, mecool m8s pro l και GT1 ultimate συγκριτικά με τα 2 άλλα έχει το χειρότερο wifi και ενώ δείχνει ότι έχει σήμα δεν παίζει τίποτα και ούτε εφαρμογές κατεβάζει μόλις το πας κοντά στο ρούτερ τότε μια χαρά.
Αυτή τη στιγμή του έχω βάλει custom rom από το freaktab με Android TV.
Έχω δοκιμάσει και άλλη rom που είναι πιο γρήγορο το μποξακι.
Το καλύτερο που πρέπει να κάνετε όσοι έχετε προβλήματα είναι να φλασαρετε τη σωστή Ρομ με το USB burning tool.
Επίσης διαπίστωσα ότι όταν είναι ανοιχτό στα δύο έχει καλύτερη λήψη και
σκέφτομαι να μετατρέψω το wifi βάζοντας του κεραία.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

Βάλε προσωρινά κάνα 10μετρο καλώδιο lan. Εγώ έχω βάλει ένα wifi extender και την παλεύω μέχρι να το ξεφορτωθώ.
Προσωρινά άνοιξα ήδη ticket για RMA στο Gearbest και γεια σας. Ούτε με 10 μέτρα φτάνει και δε βολεύει και γενικά η φάση είναι "δεν".

Εκτός από Kodi τα υπόλοιπα παίζουν? Πχ youtube παίζουν κανονικά τα βίντεο? Αν ναι τότε ίσως το πρόβλημα να είναι με τους DNS του παρόχου σου κάτι που μπορείς να αλλάξεις μέσα από τις ρυθμίσεις του box.
Όχι τίποτα. Youtube κολλάει, Playstore σε "αδυναμία σύνδεσης", πολλές αποσυνδέσεις ενώ δείχνει να έχει τέρμα σήμα.

Καλησπέρα και από μένα έχω το tv box
Έχω το γνωστό πρόβλημα με το wifi και το ethernet cable επίσης.. το πήρα κυρίως για live stream ποδοσφαιρικούς αγώνες και μου κολλάει συνέχεια η διακόπτεται και πρέπει να το κάνω ανανέωση ώστε να ξανά παίξει και να ξανά σταματήσει μετά από λεπτά και ξανά το ίδιο το κάνει και με wifi και με ethernet έχω το S912

Πρόβλημα και με το ethernet. Αυτό πρώτη φορά το ακούω.
Μάλλον η δική σου περίπτωση, λυπάμαι που το λέω, είναι εντελώς για τα σκουπίδια.
Επαναφορά μήπως συνέλθει αλλιώς θα σε παιδέψει πολύ. Αν καταφέρεις και το γυρίσεις πίσω ακόμα καλύτερα αν πάρεις τα λεφτά σου πίσω

Απάντηση: Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

Και κάποιες φορές δυσκολεύεται να συνδεθεί στο ethernet με μερικά reboot συνδέεται , πιστεύεις ότι είναι hardware θέμα και όχι software?