... και αναρωτιομουν αν ειναι η λυση στο προβλημα μου.How resolve: "Google Play Store has stopped" issue
The solution on how to update Google Play Store....
You need something like Root Explorer app.....
Step 1: make Backup File form :system/priv-app/phonesky/Phonesky.apk < that is Google Play Store
Step 2: rename your Download Apk form (for example) Google Play Store 7.8.32.P-all [0] [PR] 155589865.apk in Phonesky.apk
Step 3:Copy the Rename File to system/priv-app/phonesky/
Step 4:Set permissions to rw-r- r for File Phonesky.apk
Last Step: Reboot System... It works I did on my gt1 ultimate... Download the Google play Store from. Apkmirror
Αυτά που ανάρτησες από skroutz και eshop είναι περίπου τα ίδια με αυτά στη φωτογραφία που έβαλα. Δεν υπάρχει branded Κινέζικο.
Ειδικά αυτά του skroutz είναι ακριβώς τα ίδια. Απλά στη φώτο δεν γράφει τη μάρκα.
Κατάλαβα απόλυτα τώρα την τοποθέτησή σου. Μου εδωσες κ πασα να το ψαξω λιγο μονος μου.Αυτό λέω. Mini πληκτρολόγιο είναι το ένα mini και το άλλο. Αμφότερα πληκτρολόγια. Όσο περί επωνύμων. Όσο επώνυμο είναι το beelink άλλο τόσο είναι και αυτά τα μίνι πληκτρολόγια.
Απλά κάποια λανσάρονται για επώνυμα.
Τώρα όπως θέλει πράττει ο καθένας. Αγοράζει ότι επιθυμεί και θέλει.
Όχι, αυτό έχω και εγώ.πάρε ένα ασύρματο ποντίκι/πληκτρολόγιο και είσαι μια χαρά.εγώ το δουλεύω με τοmx master 2s+ μηχανικό πληκτρολόγιο rgbΚατάλαβα απόλυτα τώρα την τοποθέτησή σου. Μου εδωσες κ πασα να το ψαξω λιγο μονος μου.
Λοιπον, ηρθε το σύστημα. Και το S/N αυτου A706DSCH...
Νομιζω δεν ειναι στα πιο προβληματικά, σωστά;
Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση και το χρονο σου.κανε το πιο απλο να μην παιδευεσε, ξαναπερασε την rom, και μην κατεβαζεις εφαρμογες απο αμφιβολα side. σου στελνω την σελιδα της rom που εχει μεσα και βιντεο πως γινεται: http://freaktab.com/forum/tv-player...ltimate-2g-16g-2g-32g-3g-32g-a912-ax12-ap6255
Όχι, αυτό έχω και εγώ.πάρε ένα ασύρματο ποντίκι/πληκτρολόγιο και είσαι μια χαρά.εγώ το δουλεύω με τοmx master 2s+ μηχανικό πληκτρολόγιο rgb
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σεταρε το μια με το εθερνετ
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να σε πω την αλήθεια δεν δουλεύω πλέον kodi, περιμένω να βγει κάτι σε 4κ και εκεί το βλέπω μέσω ρούτερ.μόνο για αγώνες το έχω.το παλιό μόνο για κάνα YouTube όταν τρώωΑυτο σκεφτηκα (κι επρεπε να κανω παρα πολλες κινησεις βραδιατικα να γινει αυτο) αλλα με προλαβε το ατιμο κ μπηκε.
Κι εγκατεστησα το kodi αμεσως. Πρωτη επαφη με kodi. Δεν ειχα ιδεα. Βασικα ειναι σχεδον ολη η φαση ενος tv box απ οσο βλεπω.
Εκτός από Kodi τα υπόλοιπα παίζουν? Πχ youtube παίζουν κανονικά τα βίντεο? Αν ναι τότε ίσως το πρόβλημα να είναι με τους DNS του παρόχου σου κάτι που μπορείς να αλλάξεις μέσα από τις ρυθμίσεις του box.Επανέρχομαι απογοητευμένος, οπως περιμενα με αυτα που διαβαζα (αφου ειχα κανει την παραγγελια): σημα wi fi φαινεται πως εχει τερμα, ομως η μεταδοση δεδομενων ειναι απογοητευτικη. Δε μπορω να στησω τιποτα (kodi, repos, κλπ) κ δεν εδω και οθονη κοντα στο router ή γραμμή τηλεφώνου κοντα στην tv να βαλω το router. Εχω στειλει ήδη μηνυμα για να δω τι παιζει με επιστροφή στο gearbest (εντος μιας εβδομαδας νομιζω χρεωνεσαι τα μεταφορικα). Γιατι θα πρεπει να δωσω +20 για powerline/repeater, +20 πληκτροχειριστηριο, +, +, με ξενερωσε.
Προσωρινά άνοιξα ήδη ticket για RMA στο Gearbest και γεια σας. Ούτε με 10 μέτρα φτάνει και δε βολεύει και γενικά η φάση είναι "δεν".Βάλε προσωρινά κάνα 10μετρο καλώδιο lan. Εγώ έχω βάλει ένα wifi extender και την παλεύω μέχρι να το ξεφορτωθώ.
Όχι τίποτα. Youtube κολλάει, Playstore σε "αδυναμία σύνδεσης", πολλές αποσυνδέσεις ενώ δείχνει να έχει τέρμα σήμα.Εκτός από Kodi τα υπόλοιπα παίζουν? Πχ youtube παίζουν κανονικά τα βίντεο? Αν ναι τότε ίσως το πρόβλημα να είναι με τους DNS του παρόχου σου κάτι που μπορείς να αλλάξεις μέσα από τις ρυθμίσεις του box.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.