Beelink GT1 Ultimate

Eχει καποιος αλλος θεμα με την προεπιλεγμενη φωτεινοτητα στο kodi?Πολυ σκοτεινιασμενη εικονα γενικως.Ειναι bug και θελει manual διορθωση?

Εάν φέρει την 7.1 δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μόλις παρέλαβα και γω απο γερμανικη αποθήκη και το βράδυ έχει δουλειά ! Αν δεν βολευτω με το κοντρολ έχει κανεις να προτείνει κάποιο ασύρματο χειριστηριο με πληκτρολόγιο;;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Τελικά το Nova go δεν δουλεύει, πως μπορούμε να το ξερουταρουμε παιδιά;;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Καλησπερα σας κυριοι και κυριες!! Τα φωτα σας γιατι δεν μπορω να βγαλω ακρη..Σημερα ηρθε απο GB το GT1 Ultimate..Φοραει πανω την NHG47L.20171103 test-keys-205703 και εχει αριθμο εκδοσης 706D0.. Ειναι η official αυτη ή ειναι καποια κινεζια που πεταξε πανω το GB ;;

Επίσημη είναι, επειδή έχω και εγώ το ίδιο κουτί με 706DO θα προσέχεις ποια ρομ θα βάζεις

Προσπαθω εδω και ωρες να βαλω του superceleron την Beelink GT1 Ultimate SCV1 ("Normal" Android) (DDR4) αλλα δεν ψινεται να την παρει..Ενω γραφει οκ οτι εγινε σωστα χωρις σφαλματα απλα δεν ανοιγει ποτε το μποξακι..Μπρικαρει..Το ξεμπρικαρω με την official αλλα δεν λεει να την παρει την αλλη..Καμια ιδεα;;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

Και ξαφνικα ανοιγοντας το εκανε επαναφορα εργοστασιακων! Γιατι αυτο;

Προσπαθω εδω και ωρες να βαλω του superceleron την Beelink GT1 Ultimate SCV1 ("Normal" Android) (DDR4) αλλα δεν ψινεται να την παρει..Ενω γραφει οκ οτι εγινε σωστα χωρις σφαλματα απλα δεν ανοιγει ποτε το μποξακι..Μπρικαρει..Το ξεμπρικαρω με την official αλλα δεν λεει να την παρει την αλλη..Καμια ιδεα;;
Έχει βγάλει για 706DO;

Παιζει δηλαδη αυτη που προσπαθουσα να βαζω να μην ηταν για αυτο το μποξακι;; Ομορφα πραγματα

Ποια ακριβώς θέλεις να βάλεις;

το εχει ο αδερφος μου.μετα απο μια προσπαθεια να κανει το μηχανακι online update καπου του κολλησε και απο τοτε δεν παιζει καλα.
πολλα κολληματα και μηνυματα σφαλματων.
ποια,απο που και πως..?
thx..

Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

Η σκοτεινη εικονα σε αυτο αλλα και σε αλλα box οπως παρατηρω, οφειλετε στην εκδοση android;:chinscratch:

Το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό το απαίσιο μαύρο που φαίνεται σαν πολύ βαθύ γκρι. Το καταλαβαίνεις ακόμα και σε 32άρα και από τις πολύ φθηνιάρικες.
Υπάρχουν πολλές αναφορές σε ξένα forum ότι οφείλεται στα chipset (S905X / S912).

Αυτό έχει να κάνει με την τηλεόραση σου.το πρόβλημα ήταν με την φωτεινότητα του βίντεο που παίζει.στο 7αρι έχει λυθεί

Δεν έχει να κάνει με τη φωτεινότητα της τηλεόρασης αφού με το βίντεο player της τηλεόρασης το ίδιο υλικό παίζει σαφώς καλύτερα. Ο λόγος χρήσης του κουτιού είναι οι υπότιτλοι που αποδίδονται μεγαλύτεροι και όπως θέλω εγώ.