Beelink GT1 Ultimate

βρηκα ενα firmware με καταληξη .zip πηγα στο Update,βρηκα το Usb που το ειχα περασμενο και πατησα Update.
με το που εκανε reboot,μετα απο 2-3 δευτ,εβγαλε σφαλμα και το ανθρωπακι τα`νασκελα με κοκκινο σηματακι..
τα εχει παιξει εντελως..?

Αυτοκτόνησε; 🤣🤣

Αυτό πάντως να θες να κανείς ένα update και να είναι λαχείο αν θα το πάρεις στα χερια απλά με ξεπερνά.
Τόσα προβληματα τελευταία από τόσους πολλούς και διαφορετικούς χρήστες μόνο τυχαίο δεν μπορεί ναναι..
Άπλα η εταιρία ταέχει χάμενα.
Δημήτρη έβαλες το σωστό λογισμικο ανάλογα με το s/n που έχει;
Πιθανών να θέλει πια amlogic burring tool και καλώδιο να το επαναφέρεις..

Ναι και αυτό εδώ:
https://www.google.gr/amp/s/chinaga...load-amlogic-usb-burning-tool-v2-0-8.html/amp
Πιθανών να υπάρχουν και αναλυτικότερες οδηγίες απλά τώρα είμαι με το τηλ.
Δοκίμασε αρκετά φορές μέχρι να βρεις τη σωστή θύρα και να το δει.
ΜΗΝ σβήσεις τον bootloader.
Αν βάλεις το σωστό fw βάση του WiFi της συσκευής σου λογικά θα σου δουλέψει. Πάει πολύς καιρός που το είχα το μηχανάκι και είχα κάνει την διαδικασία.

Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

Ναι και αυτό εδώ:
https://www.google.gr/amp/s/chinaga...load-amlogic-usb-burning-tool-v2-0-8.html/amp
Πιθανών να υπάρχουν και αναλυτικότερες οδηγίες απλά τώρα είμαι με το τηλ.
Δοκίμασε αρκετά φορές μέχρι να βρεις τη σωστή θύρα και να το δει.
ΜΗΝ σβήσεις τον bootloader.
Αν βάλεις το σωστό fw βάση του WiFi της συσκευής σου λογικά θα σου δουλέψει. Πάει πολύς καιρός που το είχα το μηχανάκι και είχα κάνει την διαδικασία.

οπα...!!τι ειναι αυτο που μου πεταξες τωρα..??
που το βλεπω αυτο..?

Το μεγάλο μπέρδεμα με αυτό το μηχάνημα είναι ότι έβγαλαν τρεις(3) !διαφορετικές εκδόσεις πλακέτας με τρία (3)! διαφορετικά WiFi chip με δυο (2) διαφορετικά λογισμικά όλα αυτά με το ίδιο όνομα με αποτέλεσμα εάν δεν τα παρακολουθεισ στενά να μπερδεύεται ο κόσμος. Τα ξεχωρίζεις από το αρχικό γράμμα του s/n (A,G,S xxx)και περνεις το ανάλογο.
Αυτά ίσχυαν όταν το είχα (πριν 1.5 χρόνο περίπου, τοδωσα και ησύχασα..)
Το ποιο θα βάλεις ή θα στο πουν όσοι τοχουν ή από το site τους θα το δεις (αν βγάλεις άκρη, υποστήριξη μην περιμένεις)
Πάντως εάν το συνεφέρεις μην το ξανά πειράξεις ή ακόμα καλύτερα βάλτου libre και θα πετάει

Το μεγάλο μπέρδεμα με αυτό το μηχάνημα είναι ότι έβγαλαν τρεις(3) !διαφορετικές εκδόσεις πλακέτας με τρία (3)! διαφορετικά WiFi chip με δυο (2) διαφορετικά λογισμικά όλα αυτά με το ίδιο όνομα με αποτέλεσμα εάν δεν τα παρακολουθεισ στενά να μπερδεύεται ο κόσμος. Τα ξεχωρίζεις από το αρχικό γράμμα του s/n (A,G,S xxx)και περνεις το ανάλογο.
Αυτά ίσχυαν όταν το είχα (πριν 1.5 χρόνο περίπου, τοδωσα και ησύχασα..)
Το ποιο θα βάλεις ή θα στο πουν όσοι τοχουν ή από το site τους θα το δεις (αν βγάλεις άκρη, υποστήριξη μην περιμένεις)
Πάντως εάν το συνεφέρεις μην το ξανά πειράξεις ή ακόμα καλύτερα βάλτου libre και θα πετάει

ok Λεω-ευχαριστω

τελικα βρηκα αυτο το nexus firmware,το περασα μεσω usb(otg)και μεχρι στιγμης δειχνει να παιζει καλα,εκτος απο το wifi που κανα 2 φορες το εχασε.
κατ`αλλα το kodi Παιζει κανονικα hd audio και απ`οσο το δοκιμασα γενικα απροβληματιστα.
την αφηνω και βλεπουμε.

Λογικά με αυτή τη rom θα παίζει και το auto framerate, γιατί υποστηρίζεται απ'το firmware της shiningworth πάνω στο οποίο βασίζεται η ROM.
Έχω περάσει το αντίστοιχο που εχεέ βγάλει για το mecool m8s pro, και παίζει μια χαρά το auto framerate, αλλά με players που υποστηρίζουν amcodec.
Άρα δυστυχώς όχι το Kodi 17+, αλλά το 16 και τα forks αυτού (spmc, ftmc), αλλά και ο mx player με τον HW decoder (όχι τον HW+).

Λογικά με αυτή τη rom θα παίζει και το auto framerate, γιατί υποστηρίζεται απ'το firmware της shiningworth πάνω στο οποίο βασίζεται η ROM.
Έχω περάσει το αντίστοιχο που εχεέ βγάλει για το mecool m8s pro, και παίζει μια χαρά το auto framerate, αλλά με players που υποστηρίζουν amcodec.
Άρα δυστυχώς όχι το Kodi 17+, αλλά το 16 και τα forks αυτού (spmc, ftmc), αλλά και ο mx player με τον HW decoder (όχι τον HW+).

οντως εχει autoframe και μαλιστα 2 level.
το ψαχνει τωρα και θα μου πει.

...σπασιματα αρκετα μου λεει οτι εχει με το kodi σε 2 ταινιες που δοκιμασε.
το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει αλλο πλειερ και δεν μπορει να εχει και το custom της beelink.
εχουμε αλλο firmware που να παιζει σωστα με το qodi της beelink?

Δε νομίζω να υπάρχει άλλη με auto framerate.
Ξαναλέω, παίζει μια χαρά με players που υποστηρίζουν amcodec (spmc, ftmc).
Το auto framerate mode της rom στο level 2 (το 1 πρέπει να κάνει frame blending) και το adjust display refresh rate & sync to display στο spmc κλειστό, και ενεργοποιημένος μόνο ο amcodec decoder.

Δε νομίζω να υπάρχει άλλη με auto framerate.
Ξαναλέω, παίζει μια χαρά με players που υποστηρίζουν amcodec (spmc, ftmc).
Το auto framerate mode της rom στο level 2 (το 1 πρέπει να κάνει frame blending) και το adjust display refresh rate & sync to display στο spmc κλειστό, και ενεργοποιημένος μόνο ο amcodec decoder.

οπα...τωρα το`πιασα..spmc εννοεις να αφαιρεσει το Kodi 17.6 και να περασει απο το Play store to spmc?
υποστηριζει το spmc hd audio?

Μπορεί να τα έχει και τα 2, δεν χρειάζεται να αφαιρέσει το Kodi. Απλά το spmc είναι βασισμένο στο Kodi 16, αλλά έχει κάποια patches & security fixes του 17, καθώς και κάποια Android specific patches (είναι προσανατολισμένο για Android).
Υποστηρίζει hdaudio.

Μπορεί να τα έχει και τα 2, δεν χρειάζεται να αφαιρέσει το Kodi. Απλά το spmc είναι βασισμένο στο Kodi 16, αλλά έχει κάποια patches & security fixes του 17, καθώς και κάποια Android specific patches (είναι προσανατολισμένο για Android).
Υποστηρίζει hdaudio.

ωραια-θα το δοκιμασουμε.να σαι καλα..:music-smiley-005:

...σπασιματα αρκετα μου λεει οτι εχει με το kodi σε 2 ταινιες που δοκιμασε.
το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει αλλο πλειερ και δεν μπορει να εχει και το custom της beelink.
εχουμε αλλο firmware που να παιζει σωστα με το qodi της beelink?

να υποθεσω οτι το qodi το ειχε το μηχανημα εγκατεστημενο? αν ναι, το διαγραφεται και κατεβαζετε το kodi απο το playstore. μην εμπιστευεστε εφαρμογες κινεζικες.

να υποθεσω οτι το qodi το ειχε το μηχανημα εγκατεστημενο? αν ναι, το διαγραφεται και κατεβαζετε το kodi απο το playstore. μην εμπιστευεστε εφαρμογες κινεζικες.

οχι-η εκδοση Nexus που κατεβασα δεν ειχε μεσα κανενα Player..!
το kodi απο playstore κατεβασα και μας κανει τα σπασιματακια.
θα δοκιμασω το spmc που προτεινε παραπανω ο host505 και βλεπουμε.