Beelink GT1 Ultimate

Παιδια παιζει κανονικοτατα otego το box αρκει να περασετε την μη ρουταρισμενη rom απο το σαιτ της beelink.Mην με ρωτησετε πως γινεται αυτο,κι εμενα αλλος μου το εκανε.Παιζει αψογα παντως...

Παιδια παιζει κανονικοτατα otego το box αρκει να περασετε την μη ρουταρισμενη rom απο το σαιτ της beelink.Mην με ρωτησετε πως γινεται αυτο,κι εμενα αλλος μου το εκανε.Παιζει αψογα παντως...

ΑΔΕΛΦΕ!!!!

Ενα λινκ παρακαλω...εχω φαει τον τοπο για ενα unroot rom αλλα δεν μπορω να βρω...
Σε παρακαλω παρα πολυ πες του δικου σου να σου δωσει ενα λινκ της unrooted εκδοσης να την κατεβασω σε παρακαλω πολυ

Μεγάλη προσοχή στους κωδικούς που έχει το κάθε κουτί, βάζετε την ανάλογη ρομ

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και επιβεβαιώνω και εγω με την σειρα μου οτι πραγματικα η συγκεκριμενη ρομ ειναι unroot και παιζει το otego.

Τα μειον τωρα ειναι οτι η version αυτη ειναι android 6 και δεν βλεπει τα 3GB μνημη αλλα μονο τα 2GB.
Εβαλα το terrarium και παιζει μια χαρα αν και χωρις να "τρεχει¨" κατι η επιβάρυνση του συστηματος ανεβαινει στα 50-65% λόγω της μειωμένης μνημης που βλεπει.

Ο,τι αλλη rom και να εχω βαλει ακομα και για το δικο του serial ειναι ολες rootαρισμενες με αποτελεσμα να μην παιζουν novago otego.

H συνδεση ειναι με ethernet, δεν εχω δοκιμασει το ασυρματο.

Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον φιλο "Evil 13" :worshippy:

Εαν γνωριζει κανενας καμια αλλη ρομ για το GT1 Ultimate 3/32 που να μην ειναι ροοτ ας το αναφερει να την δοκιμασουμε

Μεγάλη προσοχή στους κωδικούς που έχει το κάθε κουτί, βάζετε την ανάλογη ρομ

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο,τι ρομ εχω βαλει για το δικο μου με σεριαλ A706D0 ολες ειναι ναι μεν 7 android ΑΛΛΑ ειναι ρουταρισμενες...προσπαθω να βρω για το συγκεκριμενο τιποτα αλλα...δεν βρηκα κατι.
Μαλιστα στις συγκεκριμενες αν και δοκιμασα ολα τα κολπακια απο αφαιρεση su ,magisk και busybox δεν καταφερα κατι και το ote συνεχιζε να το βλεπει ως root αν και τα ειχα αφαιρεσει μεχρι και το superuser που στις τελευταιες ουτε καν το αφηνει να τρεξει!

Εαν υπαρχει καποια αλλη ιδεα ειναι ευπρόσδεκτη :)

Υποτιθεται οτι στο τελευταιο ΟΤΑ μια απο τις αλλαγες ηταν η δυνατοτητα να κανεις unroot. Το εχω περασει το τελευταιο αλλα ποτε δε βρηκα πως να το κανω unroot (αν και δεν καιγομαι ). Εχει βρει κανεις κατι επ'αυτου?

Και επιβεβαιώνω και εγω με την σειρα μου οτι πραγματικα η συγκεκριμενη ρομ ειναι unroot και παιζει το otego.

Τα μειον τωρα ειναι οτι η version αυτη ειναι android 6 και δεν βλεπει τα 3GB μνημη αλλα μονο τα 2GB.
Εβαλα το terrarium και παιζει μια χαρα αν και χωρις να "τρεχει¨" κατι η επιβάρυνση του συστηματος ανεβαινει στα 50-65% λόγω της μειωμένης μνημης που βλεπει.

Ο,τι αλλη rom και να εχω βαλει ακομα και για το δικο του serial ειναι ολες rootαρισμενες με αποτελεσμα να μην παιζουν novago otego.

H συνδεση ειναι με ethernet, δεν εχω δοκιμασει το ασυρματο.

Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον φιλο "Evil 13" :worshippy:

Εαν γνωριζει κανενας καμια αλλη ρομ για το GT1 Ultimate 3/32 που να μην ειναι ροοτ ας το αναφερει να την δοκιμασουμε

Ο,τι ρομ εχω βαλει για το δικο μου με σεριαλ A706D0 ολες ειναι ναι μεν 7 android ΑΛΛΑ ειναι ρουταρισμενες...προσπαθω να βρω για το συγκεκριμενο τιποτα αλλα...δεν βρηκα κατι.
Μαλιστα στις συγκεκριμενες αν και δοκιμασα ολα τα κολπακια απο αφαιρεση su ,magisk και busybox δεν καταφερα κατι και το ote συνεχιζε να το βλεπει ως root αν και τα ειχα αφαιρεσει μεχρι και το superuser που στις τελευταιες ουτε καν το αφηνει να τρεξει!

Εαν υπαρχει καποια αλλη ιδεα ειναι ευπρόσδεκτη :)
Εφοσον το καταφερες και σου παιζει πλεον το otego,μην το σκαλιζεις!Εγω εχω δυο beelink και το μη ρουταρισμενο το εχω στην κρεβατοκαμαρα για να εχω ουσιαστικα multiroom.Στο σαλονι εχω το δευτερο με την τελευταια ρομ και android 7...

ΥΓ.Για την ακριβεια η μη ρουταρισμενη rom,παιζει με android 6.0.1.

για τους ταινιομανης,terrarium και morpheus tv.το kodi πολυ βαρυ και πλεον έρχεται τριτοδευτερο.οσο για το ote tv,με λιγο ψαξιμο (δε το βαζω εδω,οποτε μη με ρωτησετε) εχει βγει τζαμπε εφαρμογη iptv.δε πειραζει,εφ'οσον δε δωσαν σημασία στον κόσμο για την αρνητική βαθμολογία με τους άσσους στο playstore λογω root..θα το βρουν μπροστά τους απο δω και πέρα απο τον ίδιο τον κόσμο..

Εφοσον το καταφερες και σου παιζει πλεον το otego,μην το σκαλιζεις!Εγω εχω δυο beelink και το μη ρουταρισμενο το εχω στην κρεβατοκαμαρα για να εχω ουσιαστικα multiroom.Στο σαλονι εχω το δευτερο με την τελευταια ρομ και android 7...

ΥΓ.Για την ακριβεια η μη ρουταρισμενη rom,παιζει με android 6.0.1.

Φιλε σε ευχαριστω και παλι.

ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ οτι δεν το πειραζουμε...αφου δουλευει το αφηνουμε ετσι και βλεπουμε μεχρι να βγαλει καμια επισημη unroot εκδοση (αν και παλι...λιγο χλωμο)

παιδια, εχω το gt1 με τα 16gb και μετα απο λειτουργια μηνών αρχισε να κολλαει στο ξεκινημα για λιγο καιρο ωσπου τωρα αφου κολλησει κανει επανεκινηση,μετα ξανακολαει και ξανα επανεκινηση.Το εκανα hard factory reset και στην δευτερη οθονη που εβγαλε να δηλωσεις δικτυο,κολησε,επανεκινηση κλπ, μπορω να κανω κατι αλλο ή να το σουτάρω?

Ότι χειρότερο έχει πέσει στα χέρια μου. «Με ενέσεις το κρατάω» Πάω κάτι να δω κάτι να κάνω και μου πετάει προβλήματα.
Για προσπάθησε να το συνδέσεις με LAN απομονώνοντας το WiFi.
Έτσι τουλάχιστον θα το κρατήσω λίγο ακόμα.

Ότι χειρότερο έχει πέσει στα χέρια μου. «Με ενέσεις το κρατάω» Πάω κάτι να δω κάτι να κάνω και μου πετάει προβλήματα.
Για προσπάθησε να το συνδέσεις με LAN απομονώνοντας το WiFi.
Έτσι τουλάχιστον θα το κρατήσω λίγο ακόμα.

οντως και εγω αυτο καταλαβα.ειχα δωσει τοτε ενα εξηνταρι,το χαρισα στον αδεφο μου και παλευουμε ακομα να δει σωστα μια ταινια..
πολυ καλυτερα παει το Mecool των 30 ευρω με Nexus rom,παρα το gt1 της διπλασιας τιμης..

Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

ποσο δυσκολο ειναι να περασει libreELEC στο GT1 και πως?
Πολυ ευκολο. Το κατεβαζεις και το περνας σε μια SD και κανεις start απο SD ( υπαρχει app για libreelec restart) .
ΤΟ βραδυ μπορω να σου στειλω λινκ με τα αρχεια, αν δεν το εχεις βρει μονος σου, γιατι δε θυμαμαι ποιο ακριβως ειχα κατεβασει και δεν ειμαι σπιτι τωρα.

Πολυ ευκολο. Το κατεβαζεις και το περνας σε μια SD και κανεις start απο SD ( υπαρχει app για libreelec restart) .
ΤΟ βραδυ μπορω να σου στειλω λινκ με τα αρχεια, αν δεν το εχεις βρει μονος σου, γιατι δε θυμαμαι ποιο ακριβως ειχα κατεβασει και δεν ειμαι σπιτι τωρα.

δηλαδη δεν πειραζω τιποτε απο το ηδη υπαρχον λειτουργικο και κανω boot απο την sd?
ωραια-απο κει και περα.τι περιβαλλον εχει το libreELEC?
του περναω Kodi ή ειναι ολα ετοιμα?

Απολύτως τίποτα..
Μπαίνεις κατευθείαν σε περιβάλλον kodi.
Αν θες να μπεις σε Android απλά πατάς reboot to internal .
(Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια το boxaki να είναι .. ‛λειτουργικό’. Τζάμπα παιδεύεσαι τόσο καιρό..)

Απολύτως τίποτα..
Μπαίνεις κατευθείαν σε περιβάλλον kodi.
Αν θες να μπεις σε Android απλά πατάς reboot to internal .
(Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια το boxaki να είναι .. ‛λειτουργικό’. Τζάμπα παιδεύεσαι τόσο καιρό..)

δεν εμεινε και τιποτε αλλο να κανω.
δοκιμαζω και αυτο και εαν δεν παιξει σωστα παει για κατι αλλο..