Beelink GT1 Ultimate

Τα κατάφερα και το έβαλα στο GT1 Ultimate. Το θέμα τώρα είναι ότι κάποια στο Netflix παίζουν μόνο 720p και μόνο κάνα 2 έτυχα σε 1080p. Υπάρχει κάποια λύση για αυτό; Είμαι σε AM S912.

Πας στις πηγες και βαζεις http://lazykodi.com και ονομα lazy
Απο εκει μπαινεις = REPOSITORIES = και διαλεγεις TVADDONS.CO Add-on Repository και μετα διαλεγεις english και απο εκει το repository.xbmchub
Εκει μεσα θα βρεις το νετφλιξ

Απάντηση: Re: Beelink GT1 Ultimate

Καλημέρα, ευχαριστούμε πολύ για τις οδηγίες.
Τις ακολούθησα κατά γράμμα και με επιτυχία (*) στο Beelink GT1 μου, εγκαταστάθηκε η ρομ και το unroot του xda-developers.
Έχω όμως το καινούργιο cosmote ott και εγκατέστησα την αντίστοιχη εφαρμογή (https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.cosmote.cosmotetv.android&hl=el), η οποία όμως εξακολουθεί να βγάζει πως "Η αναπαραγωγή δεν υποστηρίζεται σε συσκευές όπου περιορισμοί στο λειτουργικό έχουν τροποποιηθεί από τον κατασκευαστή ή τον χρήστη". Καμιά ιδέα για την περίπτωση αυτή;
Ευχαριστώ πολύ

View attachment 168335View attachment 168336

(*) το έκανα με SD κάρτα, απλώς χρειάστηκε να γίνει paritioning ώστε να έχει ΕΝΑ partition μόνο, όπου να μπει το image. Το paritioning το έκανα με τη δωρεάν έκδοση του diskgenius.

:drummer: ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ :drummer:

το δοκιμασα επιτελους στο δικο μου για το cosmote OTT.
Πραγματικα βγαζει το συγκεκριμενο μηνυμα ΑΛΛΑ......:idea::drummer: Η λυση ειναι απλη τελικα και δουλευει κανονικοτατα.

Πηγαινουμε στις ρυθμισεις>επιλογες προγραμματιστη και κατω κατω (δεν ειμαι μπροστα αυτη την στιγμη) υπαρχει επιλογη που λεει για την λειτουργια ROOT, ειναι ενεργοποιημενη αλλα εμεις την κλεινουμε και κανουμε επανεκκίνηση.... ΚΑΛΕΣ ΘΕΑΣΕΙΣ!!! ειμαστε UNROOT και δουλευει τελεια.

Το μονο που δεν εχω ανακαλυψει ακομα ειναι γιατι δεν μου εμφανιζει στη cosmote ποιοτητα οθονης 1080 αλλα μονο μεχρι 720 50Ηz ....

Ελπιζω να βοηθησα ??

Δεν το βρισκω αυτο που λες

Πηγαινεις στις ρυθμισεις>about device>Software info>build number και πατας μερικες φορες πανω και σου λεει οτι σε 5,4,3,2,1, βηματα (πατηματα) θα εισαι προγραμματιστης>πηγαινεις μετα πισω στις ρυθμισεις και κατω κατω εχει ανοιξει ενα μενου που λεε Developer Option.

σε αυτο το μενου πηγαινεις προς τα κατω και υπαρχει ενα μενου που λεει Root, το κλεινεις και κανει επανεκκίνηση και εισαι ετοιμος :)

Έχει κανείς να προτείνει κάποια σύγχρονη ρομ για αυτό; Και οδηγίες για ηλιθίους ει δυνατόν.

Παίζω με vlc, ακόμη και σε 1080 (δεν το έχω σε 4Κ οθόνη ούτως ή άλλως) χάνει πού και πού frames. Με KODI όπως το είχα από παλιά πολύ χειρότερα. Ή με ΜΧplayer. Πριν το πετάξω, υπάρχει κάτι να δοκιμάσω; Απογοητευτικό. Το είχα καμιά 2ετία αλλά δεν το χρησιμοποιούσα.

Απάντηση: Re: Beelink GT1 Ultimate

αν σε ενδιαφερει το netflix θα βαλεις σε μια καρτα το coreelec και θα εχεις αναλυση 1080. οσον αφορα την rom γραψε μου εδω τα γραμματα που βρισκονται μετα το s/n στο κατω μερος της συσκευης να σου στειλω το λινκ με την καταληλη ρομ.

Με sn A706DSCH6513, ποια ρομ να βάλω; Το κιτρινο ultimate ειναι.

Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

Ευχαριστώ πολυ! Θα το δοκιμασω σημρρα μπας και δω φως.

εννοειται οτι θα δεις φως, ειναι απο τις καλυτερες custom rom που κυκλοφορουν.

Βλέπω πως θέλει αρσενικο σε αρσενικό usb που δεν διαθέτει το κατέστημα. Δεν πειράζει να το δοκιμάσω με sd,ε; Θέλει λέει αμέσως μόλις κάνει reboot να την αφαιρέσω. Ε το πολύ να το κάψουμε. Τι είχαμε τι χάσαμε.

Για δες που τα καταφερα. Thnx!
Να καταφερνα και το kodi να δει τα samba shares...
Δεν πειραζει το κανω με το xplore και archos player.
Παντως εχει διαφορά.

Για δες που τα καταφερα. Thnx!
Να καταφερνα και το kodi να δει τα samba shares...
Δεν πειραζει το κανω με το xplore και archos player.
Παντως εχει διαφορά.

δεν τα ξερω αυτα που λες, αλλα νομιζω οτι αν βαλεις σε μια microsd το coreelec ( που ειναι μονο kodi ) θα δεις αυτο το samba, γιατι καπου στο βγαζει τικαρισμενο οταν κανεις την εγκατασταση, για δες το.

Έχει τρέξει κανείς εδώ μέσα coreelec σε GT1 ultimate; Δεν το θέλω για ο,τιδήποτε άλλο, μόνο για media player. Εάν είναι πιο γρήγορο, και μπορεί να δει τα sambashares του σερβερ, γιατί όχι. Περιέργως με τον Sony 9005 (android) δεν είχα κανένα πρόβλημα σε Kodi και τα sbs shares.

Έχει τρέξει κανείς εδώ μέσα coreelec σε GT1 ultimate; Δεν το θέλω για ο,τιδήποτε άλλο, μόνο για media player. Εάν είναι πιο γρήγορο, και μπορεί να δει τα sambashares του σερβερ, γιατί όχι. Περιέργως με τον Sony 9005 (android) δεν είχα κανένα πρόβλημα σε Kodi και τα sbs shares.

για διαβασε αυτο : https://discourse.coreelec.org/t/customize-samba-shares/5124

Καλησπερα,
Εχω ενα beelink gt1 ultimate 3/32 με serial AX12GSLF80499 στο οποιο με την βοηθεια του stonecity καταφερα να περασω την ρομ GT1_709N0_AT_V3A.
Εχω σοβαρο προβλημα με το wifi το οποιο σερνεται απιστευτα παρα την 50αρα γραμμη και ειμαι οριακα στο να το σπασω.Εντωμεταξυ το shield στο ιδιο σημειο με wifi δουλευει σφαιρα.
Εχει κανεις καποια λυση?Ποια αλλη ρομ ειναι να δοκιμασω μπας και διορθωθει?Πρεπει να ειναι της alvatech οπωσδηποτε?