Bein Sport Channels (πρώην Al Jazeera)

Re: Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

παρε τηλεφωνο το καταστημα που αγορασες την καρτα και λογικα θα γνωριζουν την διαδικασια
Αν παρει τηλεφωνο εκει που το αγορασε ,θα του πουν δεν μπορεις να το κανεις μονος σου ελα απο εδω να στο κανουμε εμεις κτλ κτλ ,με το αζημιωτο φυσικα....Δυστυχως τετοιες πληροφοριες οι <<επαγγελματιες>> , συνηθως , δεν τις δινουν.....
Την δικη μου ανανεωση εγω την εκανα απο ενα πωλητη στο ebay ,το link ειναι μερικες σελιδες πιο πισω ,με 130 Euro , ενω ο εδω <<επαγγελματιας>> ηθελε 180....
Τωρα αν καταφερεις να την κανεις μονος σου μπορει να παει και φθηνοτερα φανταζομαι ,μιλαω για το πακετο JSC Sports +1 μεχρι +10.

Last edited:
Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

Απλώς λάβε υπόψιν ότι τα κανάλια +9 και +10 από 1/1/2012 παύουν να εκπέμπουν και θα βγεί νέο πακέτο (τα υπόλοιπα 8 λογικά θα συνεχίσουν).Το λέω γιατί η ανανέωση των 8 καναλιών είναι πιο φθηνή από ότι των 10 και είναι κρίμα να πληρώσεις παραπάνω λεφτά για 4 μήνες.Υπομονή να δούμε τι θα περιλαμβάνει το νέο πακέτο του Al jazeera sport.

Re: Al Jazeera Sport Channels

Λεω να ανανεώσω για τα +1 έως +8, αυτό που είχα δηλαδή και το οποίο κοστίζει 60$ (ούτε 50 ευρώ δηλαδή). Θα το παλέψω και πιστεύω οτι κάτι θα γίνει.. Αλλιώς θα πάω απο εκεί που το πήρα και θα το πληρώσω με το ανάλογο καπέλο φυσικά.......... (πέρισυ μου είχε στοιχίσει 95 ευρώ)

Καλημερα. Επειδη εχασα λιγο τη σειρα στο θρεντ και η συνδρομη μου ληγει την Κυριακη, υπαρχει δυνατοτητα να μου προτεινει καποιος την φτηνοτερη δυνατη λυση (απ' οσες εχουν αναφερθει εδω) για ανανεωση συνδρομης;

Αγορασα την καρτα απο τη Μαρνη περυσι, συνεπως φετος με μια ανανεωση θα ειναι ολα οκ. Ηδη εχω παρει τιμη για +1 ως +10 (120 γιουρα) απο τους ιδιους, ~90 απο εναν τυπο ονλαιν (γνωστο λινκ, δεν το παραθετω προς το παρον) και θα κανω ενα τηλ στο esat για να δω τι προσφερουν με τα 85 ευρω.

Στο μεταξυ, διαβαζω το ποστ του christos_k που παλευει μονος την ανανεωση του. Πως γινεται αυτο; Ισως μια συνοψη των εναλλακτικων λυσεων (σε μορφη "οδηγου") ισως βοηθηθει κι αλλους.

Ευχαριστω και συγγνωμη αν σας ζαλισα. Καλημερα και παλι.

Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με την κάρτα σήμερα?

Γύρισα από διακοπές την τοποθετώ στον δέκτη(δοκίμασα κ σε άλλον) αλλα ενώ την διαβάζει,δεν ανοίγει τα κανάλια,μαυρίλα,μήπως έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα σήμερα?

Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με την κάρτα σήμερα?

Γύρισα από διακοπές την τοποθετώ στον δέκτη(δοκίμασα κ σε άλλον) αλλα ενώ την διαβάζει,δεν ανοίγει τα κανάλια,μαυρίλα,μήπως έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα σήμερα?

θέλει refresh signal μάλλον... κάποιο update έπαιξε όσο έλειπες και το έχασες. και εγώ οταν γύρισα απο διακοπές είχα μαυρίλα αλλα τώρα είναι ΟΚ.

την έχω την κάρτα μέσα εδώ και 6 ώρες κ στο κανάλι al jazeera sport +1 έχω κάνει κ zapping και κλείσιμο και άνοιγμα δέκτη αλλά ακόμα τίποτα...τι μπορώ να κάνω?

την έχω την κάρτα μέσα εδώ και 6 ώρες κ στο κανάλι al jazeera sport +1 έχω κάνει κ zapping και κλείσιμο και άνοιγμα δέκτη αλλά ακόμα τίποτα...τι μπορώ να κάνω?

Για κοίτα εδώ μήπως μπορείς να κάνεις κάτι
http://www.cccamforum.com/forums/showthread.php?t=43328

Μίλησα με το esat και μου είπε οτι η κάρτα είναι irdeto και οχι viacess, αλλά με αυτή την τιμή νομίζω οτι αξίζει να την πάρω και να ταλαιπωρηθώ λίγο παραπάνω για να την κάνω να δουλέψει στον 500.
Θέλω όμως να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος να μου πει αν χρειαστεί να κάνει update και δεν τα καταφέρω στον dbox, αν τη βάλω στον panasat που έδινε μέχρι πρότινος η νόβα, θα ανοίξει;

εχω κι εγω μια ερωτηση
η καρτα του al jazeera ανοιγει στον hd δεκτη που δίνει η nova?
μήπως αυτός ο δέκτης έχει ενσωματομένο irdeto?

Έχει irdeto αλλά πάει παρέα με το λογισμικό του "παντρέματος" δέκτη με κάρτα, οπότε δε γίνεται αυτό που λες.

Καλημέρα Σεραφείμ και ευχαριστώ για την απάντηση..είσαι όμως απόλυτα σίγουρος?
Ισως κάποιος φίλος που έχει VOVA & καρτα AL JAZEERA να έμπαινε στον κόπο να κάνει μια δοκιμη...?

Καλησπέρα,

έχω έναν δέκτη που έχει 1 θύρα UCAS. Θα παίζει η κάρτα του JSC Sports?
Έχετε να προτείνετε κάποιον άλλο οικονομικό δέκτη για την συγκεκριμένη κάρτα (δεν έχω προτίμηση σε viaccess ή irdeto 2)?

Ευχαριστώ