Bein Sport Channels (πρώην Al Jazeera)

Re: Al Jazeera Sport Channels

Ευχαριστώ για την απάντηση. θα ήθελα και μια εναλλακτική πρόταση αν αυτό ειναι δυνατόν ώστε να μην πάρω την κάρτα και δεν παίζει!

Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

Πρώτα τη δοκιμάζεις στο δέκτη σου και μετά βλέπεις (για να μην μπαίνεις σε έξοδα χωρίς λόγο).

Μία ερώτησηπου πιθανώς έχει ξανα απαντηθεί αλλά δεν βρίσκω κάτι σχετικό

Στα ΑJ sports κανάλια υπάρχει αγγλικη περιγραφή ή μόνο αραβικά ?

το καναλι πρεπει να εχει προβλημα μαλλον εχει πεσει το λινκ γιατι σε κανενα καναλι δεν δινει σημα στον hotbird.

Στο Thread "Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ"
διάβασα τα παρακάτω:

LEFTERIS733 - παντως το jazeera εχει hd καναλια και δινει μονο καρτα!
AFam- Τη δίνει την κάρτα αλλά μέχρι το Δεκέμβρη... μετά πάπαλα... πάει παρέα με δέκτη..

Εγώ που θέλω να πάρω κάρτα Al Jazeera Sport για 12 μήνες τι κάνω? Προχωράω;
Έχω τον δέκτη που δίνει το Abu Dhabi sports (Humax ir 1020 HD).

και εσυ πως γνωριζεις οτι απο τον δεκεμβρη το καναλι παντρευει την καρτα με τον δεκτη αφου τιποτα δεν εχει ανακοινωθει.και εχουμε βαρεθει να ακουμε τις υποθεσεις του καθενος εδω μεσα, με τις πληροφοριες που εχει.και ξεχνας οτι το καναλι φτιαχτηκε να προσφερει τα αθλητικα καναλια του σε ολους τους φιλαθλους αρχικα ελευθερα,και μετα λογω δικαιωματων ποδοσφαιρικων κατα κυριο λογο συνδρομητικα.και σε πολυ λογικες τιμες,και οχι στις τιμες που προσφερουν αλλοι συνδρομητικοι κλεφτες.

Συντομα τα jsc hd στον hotbird!Για παντρεματα και τετοια δεν εχω ακουσει κατι Αντωνη τπτ δεν ειναι σιγουρο αυτη τη στιγμη.
gab

Συντομα τα jsc hd στον hotbird!Για παντρεματα και τετοια δεν εχω ακουσει κατι Αντωνη τπτ δεν ειναι σιγουρο αυτη τη στιγμη.
gab

Έχεις κάποιο νεώτερο ; (ημερομηνία)

Έχεις κάποιο νεώτερο ; (ημερομηνία)

Ότι είναι να γίνει, θα γίνει απο 01/01/12.
Άλλωστε όταν έκανα ανανέωση τη κάρτα μου το Σεπτέμβρη έλεγε οτι τα κανάλια +9,+10 θα ισχύουν μέχρι τις 31/12/11. Μετά την ημερομηνία αυτή, το άφηνε ανοιχτό το θέμα.

Re: Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

Αν βάλει και τα HD στις 13 θα είναι οτι πρεπει :award:
ενδέχεται να αφαιρεθουν τα κανάλια +9,+10 και στη θέση τους να μπει κάποιο HD. Αλλά όλα αυτά είναι εικασίες... Ας περιμένουμε..

To +9+10 απλα θα ξαναπληρωθει για θεαση το 2012 λογω πολλων event που αγορασε το δικτυο τους.Δεν θα σταματησουν.Επισης γνωριζω οτι ψαχνονται για αναμεταδοτη για τα hd.Θα ενημερωσω για κατι νεωτερο.
gab

Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

καλησπερα εχω τον dreambox 500s pvr κ θελω να παρω καρτα για τα καναλια al jazeera1-10 sport θα ενεργοποιηθει κατευθειαν?πρεπει να ειναι viacess h irdeto?ευχαριστω!

δεν νομιζω να σου ανοιξει θελει ενεργοποιησει η καρτα σε μοντουλα irdeto και απο εκει και περα μπορει το card reader μπορει να στην ανοιγει αλλα να σου κανει νερα ειναι περιεργες αυτες οι καρτες.

και επειδη δεν ειδα το υπολοιπο ερωτημα σου το aljazzera sports δινει καρτες μονο σε irdeto απο οτι γνωριζω μεχρι τωρα.