Bein Sport Channels (πρώην Al Jazeera)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

Ποιον δέκτη έχεις;

Δύσκολο. Είναι in-built στην τηλεόρασή μου, η οποία είναι....λίγο διαφορετική ας πούμε. Είναι από την B&O. Άρα δε θα βγάλεις άκρη έτσι. Οπότε ήθελα να δω τι διαφορές υπάρχουν ανάμεσα στους δύο τύπους irdeto.

Re: Al Jazeera Sport Channels

Παναγιωτη, Aθηνα- Πατρα θελουμε 2.70 για πληρη ληψη του ΑΒ7.Μεχρι την 11650 με Prodelin 1.22 λαμβανω τον δορυφορο με εξαιρεση χασιμο καποιων δυσκολων συχνοτητων με FEC5/6 και των HD καναλιων του OSN τις μεσημεριανες ωρες.Οι HD συχνοτητες λοκαρουν στον δεκτη μου στα 7db.

Απάντηση: Re: Al Jazeera Sport Channels

Μπορείς να αναφέρεις με πόσα dB πιάνεις τα HD και με πόσα dB πιάνεις το JSC Sport +1 στην 12284V; Για να δω πόση διαφορά ισχύος έχουν στην περιοχή σου. Εδώ κατεβαίνει με 10,7 dB η 12284V, ενώ η 12265H με τα HD δε κάνει ούτε κιχ.

Δεν δείχνει με db ο δέκτης μου. Αν μπορεί να βοηθήσει ο Σωτήρης;; Έχει καλύτερο πιάτο από εμένα και θα έχουμε σωστά στοιχεία.

Δύσκολο. Είναι in-built στην τηλεόρασή μου, η οποία είναι....λίγο διαφορετική ας πούμε. Είναι από την B&O. Άρα δε θα βγάλεις άκρη έτσι. Οπότε ήθελα να δω τι διαφορές υπάρχουν ανάμεσα στους δύο τύπους irdeto.

Πότε φτιάχτηκε η τηλεόρασή σου; Το irdeto2 υπάρχει από το 2002-2003. Είναι απίθανο να υποστηρίζει μόνο irdeto 1.

Τα BeIn Sport 1 και 2 που εκπέμπουν με τα CAID του Al Jazeera στις 7Δ αλλά και στις 13Α (συχνότητα 11096H, DVB-S2 8PSK) με ποια συνδρομή ανοίγουν; Με τη βασική πάντως που έχει ένας φίλος μου, δεν ανοίγουν.

Πότε φτιάχτηκε η τηλεόρασή σου; Το irdeto2 υπάρχει από το 2002-2003. Είναι απίθανο να υποστηρίζει μόνο irdeto 1.

2006. Αλλά ενημερώθηκα από την εταιρία πως υποστηρίζει κανονικά. Οπότε προχωρώ με την κάρτα. Ευχαριστώ πολύ malakudi για τη βοήθεια και το ενδιαφέρον. :2thumb22sup:

Η τηλεορεση σου λογικα θα εχει CI υποδοχη και θα χρειαστεις και μια cam.

Παναγιωτη τα BeIn Sport 1 και 2 ανοιγουν και μεσω του γαλλικου παροχου Biss με μια διαφορα 190 ευρω σε σχεση με το Cinerama υποπακετο του Biss.Για την ληψη τους επισης απαιτειται μοντουλα SMIT Viaccess secure silicon CI+ δηλαδη και σου ανοιγει επισης το καναλι LUCKY JACK και GOLF CHANNEL.Επισης ο δεκτης θα πρεπει να υποστηριζει την συγκεκριμενη μοντουλα.

Τα BeIN ειναι ξεχωριστο πακετο απο το JSC αν και εχουν τον ιδιο ιδιοκτητη. Εχουν δικαιωματα μονο για Γαλλια και μιλουν μονο γαλλικα. Στον HB ληψη μεσω BIS με +11 ευρω το μηνα αλλα νομιζω οτι εχει και προπληρωμενη στα 170 ευρω. Στον αστρα μεσω canal+ και στον 5W BIS και FRANSAT. Για 7W δεν ξερω.

Δηλαδή αν έχεις την "ενισχυμένη" συνδρομή από το Al Jazeera Sports, τα bein ανοίγουν από όπου και αν εκπέμπουν;

Η τηλεορεση σου λογικα θα εχει CI υποδοχη και θα χρειαστεις και μια cam.

Τι είναι η CI dimios??? Αν εννοείς το module ναι, έχω εν irdeto μωβ χρώματος. Επίσης επειδή με τον ντόπιο τελικά δε βγάζω άκρη με τις τιμές που μου λέει (160Ε) μπορώ να έχω κάποιο μαγαζί Αθήνα ή ιντερνετικό με νορμάλ τιμή που εμπιστεύεστε κι εσείς (έστω και σε pm αν δεν επιτρέπεται).

Ναι module. Θα παρεις καρτα irdeto αλλα να ρωτησεις αν το module που εχεις την διαβαζει.

Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

Όπως με ενημέρωσε φίλος από Αίγυπτο, τα BeIn Sport θα προστεθούν στο πακέτο του Al Jazeera πολύ σύντομα. Ενδεχομένως όμως θα χρειάζεται επιπλέον συνδρομή, όπως πχ είναι τώρα τα ESPN.

Παιδιά συγγνώμη αλλά παντού μου λένε για έλλειψη της κάρτας AJS. Μπορείτε να μου πείτε κάποιο μαγαζί Αθήνα ή ιντερνετικό που εμπιστεύεστε κι εσείς (έστω και σε pm αν δεν επιτρέπεται). ???????

Ειναι σοβαρο μαγαζι αυτο μπορειτε να παραγγειλετε αφοβα.Εγω εχω κανει πολλες ανανεωσεις και αγορες απο εκει!
gab

Δεν έχω παραγγείλει εγώ, αλλά άλλα μέλη του φόρουμ.

www.jsc-cards.com

Το συγκεκριμένο site δεν αποστέλλει κάρτες στην Ελλάδα, όπως μου εμφανίζει μόλοσ πάω να ολοκληρώσω την αγορά...

Το συγκεκριμένο site δεν αποστέλλει κάρτες στην Ελλάδα, όπως μου εμφανίζει μόλοσ πάω να ολοκληρώσω την αγορά...

εγω εχω αγορασει απο εκει περσυ κ φετος ανανεωσα μια χαρα...

Αυτό το μήνυμα το βγάζει όταν προσπαθείς να κάνεις αγορά με πιστωτική κάρτα. Αν δοκιμάσεις με paypal θα παίξει μια χαρά..