Bein Sport Channels (πρώην Al Jazeera)

Re: Al Jazeera Sport Channels

Al Jazeera Sports HD1 και HD2 και στον Hotbird, συχνότητα 11013Η, 27500, 3/4
10Mbit bitrate, πολύ καλή εικόνα. Ανοίγουν με την full κάρτα. Στην ίδια συχνότητα τα BeIn Sport1 και 2 εξακολουθούν να μην ανοίγουν με την full κάρτα.

Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

Ούτε flysat ούτε lyngsat ούτε kingofsat είναι ενήμερα για την αλλαγή στη συχνότητα!

Εγω γιατι εξακολουθω να μην μπορω να τα κατεβασω; :FSGSFGS4:

Με χειροκινητη αναζητηση στο 11013 μου δινει μονο mediaset extra + tgcom.

Στο μεταξυ, ουτε το σαιτ της εταιρειας δινει αυτη τη συχνοτητα: http://www.aljazeerasport.net/howtowatchus/

Εγω γιατι εξακολουθω να μην μπορω να τα κατεβασω; :FSGSFGS4:

Με χειροκινητη αναζητηση στο 11013 μου δινει μονο mediaset extra + tgcom.

Στο μεταξυ, ουτε το σαιτ της εταιρειας δινει αυτη τη συχνοτητα: http://www.aljazeerasport.net/howtowatchus/

Αγνοηστε το ποστ :bang:

Πως να βρω ΗD καναλια με SD αποκωδικοποιητη;;;;; :slapface: Απο τη χαρα μου, θεωρησα δεδομενο οτι θα τα κατεβασω για να τα ελεγξω... Ισχυει φυσικα ο,τι εγραψα για το σαιτ της εταιρειας!

Last edited:

Δηλαδή με 130 ευρώ έχεις όλα αυτά:

YOU WILL BE ABLE TO WATCH

UEFA Champions League
Coca Cola Championship
Spanish La Liga
Spanish Copa del Rey
German Cup (DFB pokal)
Duch Football league
Portuguese League
Italian League
Qatar League
FA Cup
Carling Cup
Argentina AFA
England International Friendly's
Asian Champions League
Scottish SPL
UEFA Cup
NBA Coverage

Υποθέτω ότι το UEFA Cup είναι το europa league?
Απίθανο vfm!

Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

mea culpa, ανέφερε λάθος τα στοιχεία το blind scan!
Τα σωστά είναι αυτά που ανέφεραν τα παιδιά.

Re: Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

Παιδιά καλησπέρα...επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο δορυφορικα κ τωρα μπαινω στον κοσμο αυτο,θα ηθελα την βοηθεια σας.εχω αγορασει κ εγκαταστησει πιατο 1m κ δεκτη DREAMBOX DM500-S...εχω σκοπο να αγορασω την καρτα al jazeera sportsαλλα δεν γνωριζω τπτ για το αν θα παιζει η με ποιον τροπο θα γινει αυτο.Σας παρακαλω πολυ θα ηταν ευκολο καποιος να με καθοδηγησει σε αυτο γιατι εχω χαθει???θα ηταν πολυτιμη η βοηθεια σας...σας ευχαριστω εκ των προτέρων....

Ok. Αγόρασα τελικά την SD κάρτα από κατάστημα στην Ελλάδα. Ενεργοποιήθηκε και παίζει κανονικά. Απίστευτο value for money για όλα τα αθλητικά που δείχνει. Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.

Γεια σας παιδια. Επειδη ειμαι ασχετος απο δορυφορικα, μπορει καποιος να μου πει ποσο ειναι το κοστος περιπου για ολα (δεκτης, πιατο, καρτα για al jazeera και ο,τι χρειαζεται)?

Μενω Αθηνα και θελω να πιανω και τα hd.

Ευχαριστω

Ok. Αγόρασα τελικά την SD κάρτα από κατάστημα στην Ελλάδα. Ενεργοποιήθηκε και παίζει κανονικά. Απίστευτο value for money για όλα τα αθλητικά που δείχνει. Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.

αν μπορεις δωσε λινκ για το καταστημα..ειτε με πμ ειτε εδω!!
ευχαριστω!!

ρε παιδια εμενα δε μου τη πιανει καλα ειναι γενικα ασταθης η πρωτη μπαρα ειναι οκ σταθερα 90% η δευτερη απο 50-65 μαξιμουμ μηπως κανουν δοκιμες ακομα??