και επειδή δε γνωρίζω κανέναν να έχει αγοράσει δικαιώματα και να μη θέλει να δείξει τους αγώνες, ίσως τελικά δεν υπήρξε συμφωνία του Al Jazeera και της ΕΠΟ.
Μπα μην το λες,
και πρόπερσι δείξανε μόνο ημιτελικά και τελικό...Και στον τελικό αεκ-ατρόμητο τα είχε παίξει ο εκφωνητής με τα επεισόδια
που γίνονταν, με τις διακοπές, που μπαινόβγαιναν οι ομάδες και κανείς δεν ήξερε αν θα ολοκληρωθεί ο αγώνας....μάλλον από τότε φάγαμε άκυρο...
Καλημέρα παίδες όλο και κάποιος φιλος θα έχει πάρει τη κάρτα απο το jsc-cards.com.Έχω παραγγείλει απο τη προηγούμενη εβδομάδα μια κάρτα,πληρωνοντας εξτρα 30 για πιο γρήγορο ερχομό της καρτας και στο tracking που τσεκάρω online για να δω που είναι η κάρτα μου γράφει εδω και μέρες αυτο:
Ξέρει κάποιος φιλος που έχει αγοράσει κάρτα απο εκει αν έγινε το ίδιο και σε αυτόν;
Έστειλα mail και στη μεταφορικη και στο site αλλα δεν έχω λάβει απάντηση ακόμη,ευχαριστω όποιον ξέρει να μου πει
Συμφωνώ φίλε μου με αυτο που λες αλλα είδα ότι απο το συγκεκριμένο site είχαν πάρει πολλοί απο εδω κάρτα,όταν ένας φιλος απο εδω μέσα μου έστειλε πμ με ένα ελληνικό μαγαζί είχα κάνει ήδη τη παραγγελία δυστυχώς,όπως και να έχει ξέρει κάποιος φιλος να μου πει αυτο που ρώτησα;
Τελικα μου έστειλαν ενα mail ότι εφτασε Ελλάδα,να δω ποτε θα παραλάβω τώρα.Ξερει κανένας φίλος πόση ώρα κάνουν να σου ενεργοποιήσουν την κάρτα απο τη στιγμη που τους πεις ότι την παρελαβες;
Η εικονα του HD1 υστερει ελαφρως σε σχεση με το HD2 αλλα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα οπως τα λετε.Η ιδια διαφορα υπαρχει και στις 7 μοιρες δυτικα.
Νομίζω το forum είναι ο παράδεισος της υπερβολής....
Τα JSC στο SD έχουν βελτιώσει αρκετά την εικόνα τους στον Hotbird σε σχέση με παλιότερα και βάλαν και HD που αν και δεν είναι ιδανικό, είναι απλά ικανοποιητικό....με 100 και τόσο θέαμα είναι η ΤΙΜΙΟΤΕΡΗ επιλογή στα αθλητικά στην Ευρώπη