Bein Sport Channels (πρώην Al Jazeera)

Re: Al Jazeera Sport Channels

και επειδή δε γνωρίζω κανέναν να έχει αγοράσει δικαιώματα και να μη θέλει να δείξει τους αγώνες, ίσως τελικά δεν υπήρξε συμφωνία του Al Jazeera και της ΕΠΟ.

Μπα μην το λες,
και πρόπερσι δείξανε μόνο ημιτελικά και τελικό...Και στον τελικό αεκ-ατρόμητο τα είχε παίξει ο εκφωνητής με τα επεισόδια
που γίνονταν, με τις διακοπές, που μπαινόβγαιναν οι ομάδες και κανείς δεν ήξερε αν θα ολοκληρωθεί ο αγώνας....μάλλον από τότε φάγαμε άκυρο...

Ξεκίνησαν να δείχνουν αγώνες προκριματικών μουντιάλ σε HD από τον hotbird σήμερα.....

Καλημέρα παίδες όλο και κάποιος φιλος θα έχει πάρει τη κάρτα απο το jsc-cards.com.Έχω παραγγείλει απο τη προηγούμενη εβδομάδα μια κάρτα,πληρωνοντας εξτρα 30 για πιο γρήγορο ερχομό της καρτας και στο tracking που τσεκάρω online για να δω που είναι η κάρτα μου γράφει εδω και μέρες αυτο:
ImageUploadedByTapatalk1347519152.785790.jpg
Ξέρει κάποιος φιλος που έχει αγοράσει κάρτα απο εκει αν έγινε το ίδιο και σε αυτόν;
Έστειλα mail και στη μεταφορικη και στο site αλλα δεν έχω λάβει απάντηση ακόμη,ευχαριστω όποιον ξέρει να μου πει

μας εφαγε η ξενομανια.τοσα καταστηματα στην ελλαδα φιλε μου εσυ απο εξωτερικο βρηκες να παρεις την καρτα.

Last edited by a moderator:
Συμφωνώ φίλε μου με αυτο που λες αλλα είδα ότι απο το συγκεκριμένο site είχαν πάρει πολλοί απο εδω κάρτα,όταν ένας φιλος απο εδω μέσα μου έστειλε πμ με ένα ελληνικό μαγαζί είχα κάνει ήδη τη παραγγελία δυστυχώς,όπως και να έχει ξέρει κάποιος φιλος να μου πει αυτο που ρώτησα;

Τελικα μου έστειλαν ενα mail ότι εφτασε Ελλάδα,να δω ποτε θα παραλάβω τώρα.Ξερει κανένας φίλος πόση ώρα κάνουν να σου ενεργοποιήσουν την κάρτα απο τη στιγμη που τους πεις ότι την παρελαβες;

Κανενα τηλ.εγω απλως την εβαλα σε vuuno στο jsc sport +2 και σε 5-10 λεπτακια ανοιξε σφαιρα!

Ξερει κανεις καποιο καταστημα στην Ελλαδα που να διαθετει την καρτα γιατι σε οσα ρωτησα μου ειπαν σε 15-20 ημερες και αν;

Χθες στο Σεβιλλη-Ρεαλ και σημερα στο Τζενοα-Γιουβε η εικονα στο HD καναλι τους ειναι αθλια!

επιβαιβεωνω και εγω οντως αθλια σαν upscale SD εικονας φαινεται αν συνεχισουν ετσι της "δηθεν" HD μεταδωσεις δε παω για ανανεωση :twoguns:

Έχετε δίκιο σε σύγκριση του hd του άραβα με το hd του ote στο παιχνίδι της μπαρτσελόνα η διαφορά στην εικόνα υπέρ του ΟΤΕ ήταν συντριπτική.

ξεφτιλα παλι το Jsc sports HD1 που θα διξει το Ρεαλ-Σιτυ τι ποιοτητα ειναι αυτη ελεος να πουμε!!!

Το Chelsea-Juvnetus στο Jsc HD είχε την ίδια αρκετά καλή ποιότητα εικόνας σε σύγκριση με το ERT-HD.
Διαπίστωση απο παραβολή (PIP)

ξεφτιλα παλι το Jsc sports HD1 που θα διξει το Ρεαλ-Σιτυ τι ποιοτητα ειναι αυτη ελεος να πουμε!!!

Να ζητήσετε τα λεφτά σας πίσω!

Τι είστε εσείς, μέχρι πριν λίγο καιρό δεν είχε καν HD, τώρα που έχει διαμαρτύρεστε. Τι περιμένατε δηλαδή για 100 ευρώ;

Έλεος με την γκρίνια.

Η εικονα του HD1 υστερει ελαφρως σε σχεση με το HD2 αλλα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα οπως τα λετε.Η ιδια διαφορα υπαρχει και στις 7 μοιρες δυτικα.

Νομίζω το forum είναι ο παράδεισος της υπερβολής....
Τα JSC στο SD έχουν βελτιώσει αρκετά την εικόνα τους στον Hotbird σε σχέση με παλιότερα και βάλαν και HD που αν και δεν είναι ιδανικό, είναι απλά ικανοποιητικό....με 100 και τόσο θέαμα είναι η ΤΙΜΙΟΤΕΡΗ επιλογή στα αθλητικά στην Ευρώπη

Ρε παιδια που βρισκεται το πληρες πακετο με τα hd μονο 100ευρω ???
Αν υπαρχει προβλημα με Pm.