Bein Sport Channels (πρώην Al Jazeera)

Re: Al Jazeera Sport Channels

Κάπου διάβασα σήμερα ότι τα δικαιώματα της Premier League τα πήρε το Αl Jazeera στην Αγγλία. Ισχύει; Μπορεί κανείς να το επιβεβαιώσει;
Ευχαριστώ

Ναι τα πήρε, σύντομα θα γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.
Δυστυχώς αυτό που ακούγεται ότι στην συμφωνία υπήρχε ο όρος να μην τα αναμεταδίδει από τις 13 μοίρες του Hotbird

γιατί φαντάζεσαι τί πλήγμα θα ήταν για το SKY θέαση στην Ευρώπή στις 13 ανατολικά από Al Jazeeraa με αγγλική περιγραφή; Και ειδικά με τόσο ευκολο cardsharing;

ας ελπίσουμε όταν γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις να έχουμε καλύτερα νέα!
λίγο υπομονή!

Και δεν μου λες,κάποιος που μένει Ευρώπη και θέλει να βλεπει Αγγλικό ποδόσφαιρο μέσω Αl Jazeera τι θα κάνει; Θα γυρίσει το πιάτο 26Ε ή 3Ε ή 7W;

Προβλέπω ότι η θέαση θα γίνεται από 26Ε ή 7W και θα πρέπει να προσθέσουν καινούργια κανάλια και μάλιστα HD

Last edited by a moderator:

Προσωπικά πιστεύω ότι θα ανεβάσει 3-4 HD κανάλια στον Nilesat για να παίζουν εκεί στο στυλ Premier League TV 1,2,3,4 και θα βάζει και κανένα ματς στα κανονικά κανάλια, ενδεχομένως χωρίς αγγλικό σχολιασμό.

Το θέμα τους είναι να μην πιάνεται στην Αγγλία.
Ευτυχώς που είμαστε Μεσογειακή χώρα.

Ένα πιάτο 1,20 για Αθήνα λογικά αρκεί για τα JSC στο Nilesat έτσι?

Οι Άραβες μου λένε σε e-mail πως όλο τους το αθλητικό περιεχόμενο(των JSC) θα είναι και στον Hotbird και του χρόνου.
Οπότε και η Premier League πιθανότατα στον Hotbird και λογικά αγγλική περιγραφή σε ελάχιστα ματς.

Αρχικά μου είπαν πως δεν τα έχουν πάρει ακόμα, αλλά σε επόμενο e-mail το παραδέχτηκαν ότι ισχύει.

Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

ωραιος, ας ειναι στον hotbird και ας μην εχει αγγλικα,
οι αγγλοι κηνυγανε τα πακετα που εχουν την αγγλικη μεσα,
οποτε μια χαρα ειμαστε

Οι Άραβες μου λένε σε e-mail πως όλο τους το αθλητικό περιεχόμενο(των JSC) θα είναι και στον Hotbird και του χρόνου.
Οπότε και η Premier League πιθανότατα στον Hotbird και λογικά αγγλική περιγραφή σε ελάχιστα ματς.

Αρχικά μου είπαν πως δεν τα έχουν πάρει ακόμα, αλλά σε επόμενο e-mail το παραδέχτηκαν ότι ισχύει.

Κράτα μικρό καλάθι, γιατί όπως είπες και εσύ στο αρχικό email δεν παραδεχονταν καν ότι είχαν πάρει τα δικαιώματα...ακούγονται γενικώς πολλά και κανείς ακόμα δεν ξέρει κάτι σίγουρα...μέσα στους επόμενους 2-3 μήνες θα σηκώσουν τα HD τους....λένε θα γίνει μετονομασία των καναλιών από JSC σε beIN SPORT Arabia...λένε από του χρόνου θα δίνουν αποκλειστικά πλέον παντρεμένους δέκτες για να κόψουν το μοίρασμα που τους έχει σκίσει τα έσοδα...
Το μόνο σίγουρο είναι από την νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα είναι ο ίσως ο μεγαλύτερος πάροχος αθλητικών μεταδόσεων σε δορυφόρο...

JSC 3 HD και JSC 4 HD ετοιμάζονται από ότι ξέρω.

Πάντως άλλες φορές που τους ρώταγα αν ξέρουν κάτι και δεν το ήξεραν, έλεγαν δεν ξέρουμε ακόμα. Και εγώ το πιστεύω πως θα μείνουν στον Hotbird χωρίς αγγλική.

Αυτό με τους παντρεμένες δέκτες ακουγόταν έντονα αλλά δεν θα γίνει τελικά.

Από την νέα χρονιά, το μόνο σοβαρό ποδοσφαιρικό προιόν που τους λείπει είναι η Bundesliga. Όλα τα μάζεψαν σχεδόν.
Λίγο μεγαλύτερη προβολή της Euroleague να είχαν και θα ήταν όλα ΟΚ.:worshippy:

Ελπίζω να μην υπάρξουν αλλαγές προς το χειρότερο για όσους αγοράζουμε τις κάρτες του πακέτου ("παντρέματα" και τέτοια)...

Αφού σταμάτησε να ισχύει το ότι οι κάρτες δίνονται για χρήση μέχρι τέλος του έτους γιατί να σταματήσει?

Τα JSC ξέρουν πως θα χάσουν τους περισσότερους ευρωπαίους συνδρομητές που έχουν αν το κάνουν. Δεν τους συμφέρει.

Πάντως μου την έχει δώσει η φάση με τα HD που δεν έχει αγγλική περιγραφή... Χτες έβλεπα τη Μπαρτσα στο κανονικό +3 γιατι στο HD δε τη παλευα με τον Άραβα...

Πάντως μου την έχει δώσει η φάση με τα HD που δεν έχει αγγλική περιγραφή... Χτες έβλεπα τη Μπαρτσα στο κανονικό +3 γιατι στο HD δε τη παλευα με τον Άραβα...

Μόνο στο CH.L γίνεται νομίζω.

Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι υπευθυνοι του JSC δεν εκμεταλλευονται ολες τις τεχνολογικες δυνατοτητες της ψηφιακης μεταδοσης για να δινουν τη δυνατοτητα επιλογης γλωσσας ηχου (Αγγλικα/Αραβικα) σε καθε καναλι και χαραμιζουν 2 καναλια SD με τον ιδιο αγωνα.

Μηπως το κανουν διοτι οι Αραβες πελατες στη Μεση Ανατολη (λαμβανοντας υποψη και το χαμηλο πνευματικο υποβαθρο), θα δυσκολευοντουσαν να βρουνε και να πατησουνε το κουμπακι αλλαγης ηχου ?

Γενικοτερα οι υπευθυνοι του JSC δεν πειθουν οτι κατεχουν και πολυ καλα το αντικειμενο της δορυφορικης μεταδοσης. Τοσα χρονια η εικονα ηταν σχετικα απαραδεκτη στα SD καναλια στους Ηοtbird κατι που δεν δικαιολογουνταν με τα 10 μονο καναλια σε 1 συχνοτητα.

Γενικα παροτι το χρημα ρεει αφθονο με πολλα δικαιωματα προβολης αγωνων, η τσαπατσουλια και η κακογουστια στην αισθητικη και προγραμματισμο των καναλιων ξεχειλιζει.

Την ιδια στιγμη που τα ΒΕΙΝ Sports στη Γαλλια, (ανηκουν στο JSC) εχοντας στελεχωθει κατα κυριο λογο απο Γαλλους δημοσιογραφους και στελεχη του Canal plus εχουν πολυ καλο προγραμματισμο και αισθητικη παρουσιαση των αθλητικων διοργανωσεων.

Το συμπερασμα λοιπον που εξαγεται ειναι οτι Αραβες γηγενεις (Al-Khelaifi ο οποιος ειναι και ο προεδρος της Γαλλικης Ποδοσφαιρικης Λιγκας) εχουν το πανω χερι στο κουμαντο των JSC Sport.

Βεβαια με το χρημα που κατεχουν οι ανθρωποι, καταφερνουν και αγοραζουν και βραβεια οπως Sports Innovator of the year ....

http://en.wikipedia.org/wiki/Al_Jazeera_Sports

http://www.sportbusiness.com/news/184753/al-khelaifi-crowned-sports-innovator-of-the-year

Μόνο στο CH.L γίνεται νομίζω.

και στο Ισπανικό γίνεται. Στα τελευταία ντερμπι Ρεαλ-Μπαρτσα μόνο αραβικά είχε..
Χτες πάντως Europa league, ήτανε ΟΚ με αγγλικό δηλ.

Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι υπευθυνοι του JSC δεν εκμεταλλευονται ολες τις τεχνολογικες δυνατοτητες της ψηφιακης μεταδοσης για να δινουν τη δυνατοτητα επιλογης γλωσσας ηχου (Αγγλικα/Αραβικα) σε καθε καναλι και χαραμιζουν 2 καναλια SD με τον ιδιο αγωνα.

Μηπως το κανουν διοτι οι Αραβες πελατες στη Μεση Ανατολη (λαμβανοντας υποψη και το χαμηλο πνευματικο υποβαθρο), θα δυσκολευοντουσαν να βρουνε και να πατησουνε το κουμπακι αλλαγης ηχου ?

Γενικοτερα οι υπευθυνοι του JSC δεν πειθουν οτι κατεχουν και πολυ καλα το αντικειμενο της δορυφορικης μεταδοσης. Τοσα χρονια η εικονα ηταν σχετικα απαραδεκτη στα SD καναλια στους Ηοtbird κατι που δεν δικαιολογουνταν με τα 10 μονο καναλια σε 1 συχνοτητα.

Γενικα παροτι το χρημα ρεει αφθονο με πολλα δικαιωματα προβολης αγωνων, η τσαπατσουλια και η κακογουστια στην αισθητικη και προγραμματισμο των καναλιων ξεχειλιζει.

Την ιδια στιγμη που τα ΒΕΙΝ Sports στη Γαλλια, (ανηκουν στο JSC) εχοντας στελεχωθει κατα κυριο λογο απο Γαλλους δημοσιογραφους και στελεχη του Canal plus εχουν πολυ καλο προγραμματισμο και αισθητικη παρουσιαση των αθλητικων διοργανωσεων.

Το συμπερασμα λοιπον που εξαγεται ειναι οτι Αραβες γηγενεις (Al-Khelaifi ο οποιος ειναι και ο προεδρος της Γαλλικης Ποδοσφαιρικης Λιγκας) εχουν το πανω χερι στο κουμαντο των JSC Sport.

Βεβαια με το χρημα που κατεχουν οι ανθρωποι, καταφερνουν και αγοραζουν και βραβεια οπως Sports Innovator of the year ....

http://en.wikipedia.org/wiki/Al_Jazeera_Sports

http://www.sportbusiness.com/news/184753/al-khelaifi-crowned-sports-innovator-of-the-year

Καμία σχέση μεταξύ Bein και JSC δυστυχώς για τον λόγο που λες(έλλειψη τεχνογνωσίας).
Αλλά εντάξει τώρα αυτό που λες ότι λόγω χαμηλού πνευματικού υποβάθρου δεν μπορούν να αλλάξουν γλώσσα μου φαίνεται τραβηγμένο.

Τα JSC αν πάρουν Άγγλους με εμπειρία στο αντικείμενο και δώσουν τη δυνατότητα διπλού σχολιασμού σε όλες τους τις μεταδόσεις(πέρα από διοργανώσεις Μέσης Ανατολής) θα εκτοξευθούν.

αυτο που αναφερεται για JSC sports η τιμη που αναφερεται (100 ευρω) ειναι μεσω δορυφορου ή μεσω ιντερνετ?εαν ειναι μεσω ιντερνετ ενδιαφερομαι:)

επισης το οτε τβ ειναι 20 ευρω μονο για τους κατοχους γραμμης ΟΤΕ (που ειναι πιο ακριβη απο αλλους παροχους), ενω για μη κατοχους ειναι 25 ευρω (οσο δηλαδη και στο triple play της νοβα)