Bein Sport Channels (πρώην Al Jazeera)

αυτο που αναφερεται για JSC sports η τιμη που αναφερεται (100 ευρω) ειναι μεσω δορυφορου ή μεσω ιντερνετ?εαν ειναι μεσω ιντερνετ ενδιαφερομαι:)

119 την εχω βρει εγω.ο Πανος δεν ξερω γιατι λεει 100.
μαζι με τα hd του(1,2)βγαινει 180.
η μεταδοση ειναι δορυφορικη,στον hotbird 13 και στον Nilesat 7.
η καρτα παιζει ανετα σε ελευθερο δεκτη,αρκει να υποστηριζει την αποκρυπτογραφηση Viaccess

Last edited by a moderator:
τα παιχνιδια τα μεταδιδει σε αγγλικη γλωσσα ή σε αραβικη?
χρειαζομαι αλλο πιατο ή το πιατο της νοβα με καλυπτει?

νομιζω οτι τα περισσοτερα εχουν και επιλογη Αγγλου σπικερ,αλλα αυτο ας το επιβεβαιωση καποιος που το εχει.
σου κανει το πιατο της νοβα.δεν νομιζω οτι ειναι δυσκολο πακετο.
τωρα με τι δεκτη εισαι?
μπορεις να δεις την σταθμη του επιλεγοντας ενα απο τα καναλια του(jsc απο 1 εως 10)
να δεις πως τα πιανεις.

119 την εχω βρει εγω.ο Πανος δεν ξερω γιατι λεει 100.
μαζι με τα hd του(1,2)βγαινει 180.
η μεταδοση ειναι δορυφορικη,στον hotbird 13 και στον Nilesat 7.
η καρτα παιζει ανετα σε ελευθερο δεκτη,αρκει να υποστηριζει την αποκρυπτογραφηση Viaccess

100 ως 120 κάνει νέα κάρτα, την χαμηλότερη τιμή θα την βρεις σε κάτι Άραβες στην Μάρνης. 79 ευρώ ανανέωση για 1-8, για 9-10 και τα 2 HD άλλα 40-45 ευρώ ανανέωση.

100 ως 120 κάνει νέα κάρτα, την χαμηλότερη τιμή θα την βρεις σε κάτι Άραβες στην Μάρνης. 79 ευρώ ανανέωση για 1-8, για 9-10 και τα 2 HD άλλα 40-45 ευρώ ανανέωση.

χμμ..καλο..!

ειμαι με τον pace 831.

οποτε δεν νομιζω να μπορεις να δεις τα jsc.
ετσι κι`αλλιως,εαν αποφασισεις να παρεις την καρτα,θα πρεπει να παρεις ενα δεκτακι,
γιατι στον pace δεν παιζει.
οποτε υπολογιζε 50-80 ευρω επιπλεον.

JSC μπορείς να δεις και μέσω internet με την χρήση vpn.
Αν ενδιαφέρεται κάποιος, ας μου στείλει pm.
Έχω συνδρομή που δεν την θέλω για 1 χρόνο(10 μήνες και κάτι ακόμα μένουν).

Αγγλικό σχολιασμό έχει σχεδόν πάντα.

Re: Al Jazeera Sport Channels

Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι υπευθυνοι του JSC δεν εκμεταλλευονται ολες τις τεχνολογικες δυνατοτητες της ψηφιακης μεταδοσης για να δινουν τη δυνατοτητα επιλογης γλωσσας ηχου (Αγγλικα/Αραβικα) σε καθε καναλι και χαραμιζουν 2 καναλια SD με τον ιδιο αγωνα.
Σε live μεταδόσεις κάποιες φορές πριν τον αγώνα, στο ημίχρονο και μετά τη λήξη υπάρχει σχολιασμός σε στούντιο με άλλο πάνελ σε κάθε κανάλι (άραβες στο +1, Άγγλους στο στούντιο του Λονδίνου στο +3). Οπότε αναγκαστικά πρέπει να παίζουν σε 2 κανάλια.

Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

Ναι αλλά ας περνάνε κατά την διάρκεια του αγώνα τον ήχο και στο HD.

Ένα πολύ καλό συμπλήρωμα για τα παιχνίδια της bundesliga,είναι τα επίσης αραβικά ( και ελεύθερα) Dubai sports στον Badr 26oE.12130 v 27500.Στα playoff έδειξε αρκετά ματς κι από euroleague το jsc,καιρός ήταν!

Ένα πολύ καλό συμπλήρωμα για τα παιχνίδια της bundesliga,είναι τα επίσης αραβικά ( και ελεύθερα) Dubai sports στον Badr 26oE.12130 v 27500.Στα playoff έδειξε αρκετά ματς κι από euroleague το jsc,καιρός ήταν!

Στα dubai αραβικό ήχο έχει έτσι?
Έδειχνε 1 ματς playoff Euroleague την ημέρα.
Πάντως μέσω internet τα δείχνει όλα τα ματς της σεζόν σε περιγραφή από το Euroleague.tv (αγγλικά).

Ναι αραβικό ήχο.Συνήθως έδειχνε 2(Ολυμπιακό και ΤΣΣΚΑ) τη μία μέρα και ΠΑΟ-ΕΦΕΣ την άλλη.

Δορυφορικά τα έβλεπες?

Γιατί νομίζω μερικά τα έβαζε μόνο στο JSC 1 και JSC 2(όχι +1,+2) που δεν είναι στον Hotbird.

Αν θυμάμαι καλά είδα 2 ματς της ΤΣΣΚΑ σε +6,+7 κι ένα στο jsc1(το πιάνω κι αυτό στον 26ο).Πάντως πολλές φορές στα προσεχώς στο πρόγραμμα αναφέρουν μετάδοση μόνο ίντερνετ, κι αν ψάξεις ένα,ένα τα κανάλια βρίσκεις κανονικά τη μετάδοση σε κάποιο από αυτά.

Ναι με εξαίρεση τις πέμπτες που έχει Europa League και δεν χωράνε στα κανάλια.

Έχει, αλλά τελευταία στο Ch.L το έχει μόνο στο +3.

Που....ες της Premier League και του Sky UK υποψιάζομαι.

Έκανα σύγκριση στην ίδια TV το JSC +4 μέσω Hotbird και μέσω Internet από εδώ http://www.en.aljazeerasport.tv/ (χρησιμοποιώντας smart DNS).

Προφανώς η 2η πηγή streaμάρει τα κανάλια μέσω Nilesat.
Το bitrate στα SD είναι 2,4 mbps.

Η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη στην ποιότητα της εικόνας σαφώς υπέρ της 2ης πηγής.

Τι στο .... κάνουν στον Hotbird και δεν μπορούν να έχουν αξιοπρεπή εικόνα, έχοντας 10 κανάλια σε 1 αναμεταδότη?

Last edited: