Bein Sport Channels (πρώην Al Jazeera)

Re: Al Jazeera Sport Channels

Παιδες θα βγω λιγο εκτος θεματος αλλα πηρε την πρεμιερλιγκ το αλ τζαζιρα?γιατι ειμαι κατοχος 3 χρονια του πακετου 1-8 στις 13Ε θα βλεπουμε κανονικα η θα χουμε αλλαγες?

Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά. Μπορώ να έχω κι εγώ μια ενημέρωση για τα Al Jazeera Sport Channels?

μου στέλνεις σε παρακαλώ κια εμένα τον "οδηγό χρήσης"; :2thumb22sup:

Από την άλλη αν είναι να επιλέξουμε την JSC online, μήπως θα είναι καλύτερα η επερχόμενη Νova Go; αν φυσικά υπάρχει λογική κοστολόγηση!

Jimmy στείλε και σε μένα σε παρακαλώ μήνυμα η γνώση δεν βλάπτει.

Είναι ευκολο να μου στειλεις κ εμενα τον οδηγο?γιατι τελειωσε η καρτα μου κ θελω να το κανω απο το ιντερνετ!σε ευχαριστω. Η οποιος αλλος εχει τον οδηγο.σας ευχαριστω.
Αν μπορείτε, στέλνετε κατευθείαν pm...

Παιδες θα βγω λιγο εκτος θεματος αλλα πηρε την πρεμιερλιγκ το αλ τζαζιρα?
Κάθε άλλο παρά εκτός θέματος είσαι. Ίσως και την τρέχουσα εβδομάδα να έχουμε εξελίξεις.

Αυτό με το smartdns δεν το ήξερα και τώρα που το κοίταξα, φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον!
Υποθέτω ότι η αγορά της online υπηρεσίας γίνεται μέσω smartdns, γιατί αλλιώς δεν σε αφήνει να κάνεις subscription.
Δέχονται και paypal ή μόνο πιστωτική;

Για την εγγραφή θες vpn(μόνο για την εγγραφή) οπότε κάνεις δουλειά και με ένα trial 2-3 ημερών.
Μετά βλέπεις με smartdns.
Και paypal και πιστωτική από ότι θυμάμαι.

Παιδες θα βγω λιγο εκτος θεματος αλλα πηρε την πρεμιερλιγκ το αλ τζαζιρα?γιατι ειμαι κατοχος 3 χρονια του πακετου 1-8 στις 13Ε θα βλεπουμε κανονικα η θα χουμε αλλαγες?

Λογικά την έχει πάρει. Θα δούμε σίγουρα μέσα στην εβδομάδα.
Για το αν θα δείξει PL το πακέτο που έχεις κανένας δεν μπορεί να σου απαντήσει με σιγουριά. Προσωπικά το θεωρώ δύσκολο.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

Όσοι έχετε κάποιο δορυφορικό πακέτο που δείχνει Premier League(και τα JSC θα δείχνουν) μπορείτε (εφόσον υπάρχει δυνατότητα time shift στον δέκτη ή στο iptv) να χρησιμοποιήσετε το smartdns για να μπείτε στα αγγλικά ραδιόφωνα(bbc κτλ) για αγγλική περιγραφή στην Premier League.
Τελικά, σε βρίσκω πολύ προχωρημένο! Πολύ έξυπνη η πατέντα που προτείνεις και είναι κάτι που δεν είχα σκεφτεί καν, αφού μέχρι προχθές δεν ήξερα καν την ύπαρξη του smartdns. Η χρήση ενός vpn για κάτι τέτοιο μόνο, θα ήταν "way too much"!

Ναι το vpn δεν αξίζει ούτε από θέμα κόστους, ούτε από θέμα ταχύτητας.
Με το smartdns το καλό είναι πως είναι αρκετά φθηνό(από 3 έως 4 ευρώ τον μήνα, ανάλογα την διάρκεια που θα αγοράσεις) και χάνεις απειροελάχιστη ταχύτητα.
Με μία στοιχειώδη ταχύτητα 8-10 mpbs, θα μπορείς μέχρι και τα HD να βλέπεις.

Πρακτιικά με 100 ευρώ τον χρόνο βλέπεις το full pack του JSC(μαζί με τα live streams που δείχνει ότι δεν χωράει στα κανάλια, μαζί με το smartdns η τιμή).

Το Al Jazeera εχει κερδισει 100% τα δικαιωματα της epl για τα επομενα 3 χρονια.Αυτο που ακομη ειναι αγνωστο ειναι αν τα καναλια θα υπαρχουν στον hotbird γιατι αυτο που μαθαινω ειναι για nilesat και για τον καινουριο ES'hailsat που ερχεται στις 25.5E κατα τον Αυγουστο.Τα καναλια της EPL θαναι HD πιθανοτατα 7 η 8!
gab

Ας μην είμαστε 1000% σίγουροι ακόμα για την EPL,μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα θα έλεγα.

Nilesat είναι το μόνο σίγουρο.

Ή στον Eutelsat 25B ή στον Badr 6 πολύ πιθανό επίσης.Θα βόλευε κάτι τέτοιο για να πιάνουμε και τον 28άρη με ένα μεγάλο πιάτο.

Ελπίζω οι δορυφόροι να είναι γενναιόδωροι στην λήψη στην Ελλάδα.

Στον Hotbird δύσκολο.

Σχετικά με τον αριθμό των καναλιών, πολλά δεν είναι 7 ή 8?
Πλην της τελευταίας αγωνιστικής 5 είναι αρκετά.

Σχετικό είναι αυτό.
Το ότι είμαστε εκτός footprint δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορούμε να δούμε κιόλας.
45 dbw που είναι οριακά στην Κρήτη σημαίνει πιάτο περίπου 1 μέτρο.
Οπότε αν το σήμα δεν πέφτει πολύ απότομα εκτός footprint, στην Αθήνα με ένα πιάτο 1,25(ειδικά κέντρο ή έστω παράκεντρα στις 28) λογικά θα βλέπουμε.

Για Θεσσαλονίκη π.χ. η λήψη θα είναι αρκετά πιο δύσκολη

μπορείτε να μου πείτε από που μπορώ να αγοράσω ετήσια συνδρομή jsc; περίπου πόσο είναι το κόστος για όσους το έχουν κάνει

Στην χειρότερη η οnline υπηρεσία είναι πάμφθηνη και δεν πρόκειται να σταματήσει.
Μπορείς και HD να αγοράσεις(μαζί με +9,+10) με 25 ευρώ περίπου/χρόνο.
Το standard πακέτο(+1 μέχρι +8) κάνει περίπου 37-38 ευρώ/χρόνο.
Στο πακέτο +1 έως +8 έχει αρκετά καλύτερη εικόνα από το δορυφορικό στον Hotbird.
Επειδή φαίνεται ότι έχεις κάνει διατριβή στο θέμα, ας κάνω μια ερώτηση που λογικά ενδιαφέρει πολλούς...
Στην online υπηρεσία τι γίνεται με τον ήχο; Υπάρχει επιλογή για αγγλική περιγραφή ή υποχρεωτικά όλα τα events είναι στα Αράβικα;

Έξοχα τότε!

Παρεμπιπτόντως, λίγο νωρίτερα χρησιμοποιήσα κάποιον proxy και μπήκα στα γρήγορα στο σύστημα μόνο και μόνο για δω πως είναι η φόρμα εγγραφής και τι παραπάνω πληροφορίες έχει.

Επιβεβαιώνω κι εγώ τις τιμές που έχεις δώσει κατά προσέγγιση σε ευρώ (οι ταρίφες είναι σε δολλάρια), ενώ δέχεται πληρωμή τόσο με paypal, όσο και με πιστωτική κάρτα.

Με παραξένεψε όμως μια συγκεκριμένη παράμετρος.
Σε κάθε πακέτο που προσφέρει, στο τέλος γράφει με σκούρα γράμματα: "repeating at xx$ per year/month until cancelled".
Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, μετά τη λήξη της συνδρομής σου, αυτή δεν λήγει αυτοδικαίως, αλλά ανανεώνεται αυτόματα και πρέπει να την ακυρώσεις από μόνος σου σε περίπτωση που δεν θέλεις να συνεχίσεις. Φαντάζομαι λοιπόν ότι αν θέλεις να διακόψεις και δεν το κάνεις εγκαίρως, σου αντλούν την αντίστοιχη ταρίφα από την πιστωτική κάρτα στο τέλος της συνδρομής σου (σε περίπτωση που έχεις πληρώσει με paypal, δεν ξέρω τι γίνεται). Άρα, εδώ χρειάζεται λίγο προσοχή το όλο θέμα, για να μην υπάρξει κάποια ανεπιθύμητη ανανέωση. Εκτός κι αν κατάλαβα κάτι λάθος.

Έξοχα τότε!

Παρεμπιπτόντως, λίγο νωρίτερα χρησιμοποιήσα κάποιον proxy και μπήκα στα γρήγορα στο σύστημα μόνο και μόνο για δω πως είναι η φόρμα εγγραφής και τι παραπάνω πληροφορίες έχει.

Επιβεβαιώνω κι εγώ τις τιμές που έχεις δώσει κατά προσέγγιση σε ευρώ (οι ταρίφες είναι σε δολλάρια), ενώ δέχεται πληρωμή τόσο με paypal, όσο και με πιστωτική κάρτα.

Με παραξένεψε όμως μια συγκεκριμένη παράμετρος.
Σε κάθε πακέτο που προσφέρει, στο τέλος γράφει με σκούρα γράμματα: "repeating at xx$ per year/month until cancelled".
Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, μετά τη λήξη της συνδρομής σου, αυτή δεν λήγει αυτοδικαίως, αλλά ανανεώνεται αυτόματα και πρέπει να την ακυρώσεις από μόνος σου σε περίπτωση που δεν θέλεις να συνεχίσεις. Φαντάζομαι λοιπόν ότι αν θέλεις να διακόψεις και δεν το κάνεις εγκαίρως, σου αντλούν την αντίστοιχη ταρίφα από την πιστωτική κάρτα στο τέλος της συνδρομής σου (σε περίπτωση που έχεις πληρώσει με paypal, δεν ξέρω τι γίνεται). Άρα, εδώ χρειάζεται λίγο προσοχή το όλο θέμα, για να μην υπάρξει κάποια ανεπιθύμητη ανανέωση. Εκτός κι αν κατάλαβα κάτι λάθος.

Στις περισσότερες αγορές μέσω internet αυτό ισχύει.
Πρέπει να ακυρώνεις την συνδρομή σου όταν δεν θες άλλο.

Re: Απάντηση: Re: Al Jazeera Sport Channels

η κάρτα αυτή των 12 μηνών, λειτουργεί στο ucas του dm800 με κάποιον τρόπο;πως ενεργοποιείται η κάρτα;
ευχαριστώ

Λειτουργεί σε dm 1000%.
Ψάξε στο google για το πως ακριβώς ή ρώτα και εκεί που θα τον πάρεις.

Μολις κοιταξα τις τιμες για ανανεωσεις στο γνωστο ονλαιν καταστημα και σε δυο απο τις προσφορες του εγραφε κατι "ενδιαφερον":

- Στην αγορα νεας καρτας με το πληρες πακετο (1-10 και HD)
One Year - 12 Months subscription (+1 to +8)
and (+9 , +10 , hd1, hd2) will be valid till 31/05/2014 Only

- Στην ανανεωση των 9-10 και HD (σαν εξτρα επιλογη δλδ):
This renewal Valid up to 31/05/2014 - or till your basic package expired you will get Al Jazeera Sport +9 ,+10 and hd channels Nilesat 7. and Hotbird 13 East

Τι μπορει να σημαινει η ημερομηνια ληξης της υπηρεσιας; Προφανως κατι ετοιμαζουν, αλλα ανρωτιεμαι αν ξερει κανεις κατι.