Bein Sport Channels (πρώην Al Jazeera)

Re: Al Jazeera Sport Channels

προφανως ισχυει η υπηρεσια μεχρι τελη μαιου γιατι απο τον ιουνιο αρχιζει το μουντιαλ της βραζιλιας. και τα εξτρα καναλια θα δοιχνουν τα παιχνιδια του μουντιαλ καθως και ολα τα νεα του μουντιαλ και θα ειναι μαλλον αποκλειστικα εκει οποτε θα αλλαξουν και οι τιμες του πακετου.

Παιδια γεια σας
Αν γινεται στειλτε μου σε πμ το γνωστο σαιτ γιατι εγω δεν το εχω υπ'οψιν μου και θελω να παρω το πακετο.
Ευχαριστω πολυ.
Regards dbfan

Να δούμε τι θα γίνει και με τα καινούρια κανάλια(προσωπικά δεν βλέπω να μπαίνουν στον Hotbird).

Αν ξέραμε τι θα γίνει και με την Premier League καλά θα ήταν. Αλλά δύσκολο το βλέπω να είναι στον Hotbird .....

Προβλέπω το κόστος του πακέτου να σημειώνει μεγάλη αύξηση. Για να δούμε σε λίγο καιρό σε τι τιμή θα διαμορφωθει.

Λογικά το πακέτο που είναι στον Hotbird στα ίδια λεφτά θα μείνει.
Έξτρα θα είναι το πακέτο της PL στους δορυφόρους που θα είναι.

Να δούμε τι θα γίνει και με τα καινούρια κανάλια(προσωπικά δεν βλέπω να μπαίνουν στον Hotbird).

Πως θεωρεις οτι θα το κανουν? Εννοω πως γινεται πχ να εχουν τα 1-10, HD1-2 σε ενα δορυφορο και αλλου καποια αλλα?

Θα προσθέσουν π.χ. 5 HD κανάλια δηλαδή HD3,HD4,HD5,HD6,HD7 και δεν θα τα ανεβάσουν στον Hotbird αλλά στον Nilesat και στον καινούριο στις 25,5 ή στον Badr.

Τα κανάλια που έχει στον Hotbird τα έχει και στους άλλους 2(και στον 3D επίσης που είναι η Digea).

Τα καινούρια κανάλια αυτά θα δείχνουν κυρίως Premier League. Δηλαδή λογικά, όσοι βλέπουν JSC στον Hotbird, θα συνεχίσουν να βλέπουν αυτά που έβλεπαν και πριν. Δεν θα χάσουν κάτι.

Καλησπέρα σε όλους. Μετά από ένα χρόνο απόλαυσης της Al Jazeera sports card, έφτασε η ώρα της πρώτης μου ανανέωσης. Θέλω να σας ρωτήσω 2 πραγματάκια.
1) Τα 79ευρώ που λέτε σε ποιο κατάστημα είναι? Γιατί σε όσα έψαξα ειναι περίπου 100ευρώ η ανανέωση.
2) Όταν λέμε ανανέωση, προφανώς έρχεται νέα κάρτα έτσι ή κάποιος κωδικός??

Σας ευχαριστώ πολύ

http://www.jsc-cards.com/

69 ευρώ για τα +1 έως +8 ή 129 ευρώ για το πλήρες πακέτο με τα +9, +10, HD1, HD2. Δε σου στέλνει νέα κάρτα στην ανανεώνει αυτός. Στείλε του μέιλ να σου πει γίνεται.

Συμφωνω με τον nautilus7,πριν 2 μηνες εκανα την δευτερη μου ανανεωση απο το επισημο τους σαιτ http://www.jsc-cards.com με 69 ευρω απλα χρειαζεται να χεις πιστωτικη η προπληρωμενη καρτα(prepaid) και paypal λογαρισμο για να γινει η ανανεωση η οποια μου εγινε αμεσως κ μου στειλανε αμεσα μειλ της ανανεωσης,απλα χρειαζεται ψαξιμο.

Το http://www.jsc-cards.com είναι ένα αξιόπιστο σαιτ αλλά δεν είναι το επίσημο σαιτ του Al Jazeera Sport.

Μπορείς να αγοράσεις καινούργια κάρτα με 99 ευρω η 139 το full.

Last edited:
Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

Νόμιζα πως ήταν το επίσημο.Είμαι άσχετος με αυτά τα θέματα και επειδή ενδιαφέρομαι για να βάλω JSC ρώτησα εδώ γύρω στην περιοχή μου σε 2 μαγαζιά και μου είπαν πως θέλουν 145 ευρώ για τα 1-8.Για τα υπόλοιπα δε ρώτησα καθόλου γιατί με ενδιαφέρει η λήψη από hotbird.
Αν παραγγείλω από εκεί έρχεται ενεργοποιημένη;

Καλησπέρα σε όλους. Μετά από ένα χρόνο απόλαυσης της Al Jazeera sports card, έφτασε η ώρα της πρώτης μου ανανέωσης. Θέλω να σας ρωτήσω 2 πραγματάκια.
1) Τα 79ευρώ που λέτε σε ποιο κατάστημα είναι? Γιατί σε όσα έψαξα ειναι περίπου 100ευρώ η ανανέωση.
2) Όταν λέμε ανανέωση, προφανώς έρχεται νέα κάρτα έτσι ή κάποιος κωδικός??

Σας ευχαριστώ πολύ
1) Όπως έχει γραφτεί αρκετές φορές μέχρι σήμερα, τέτοια τιμή (για τα κανάλια 1-8) θα βρεις στη Μάρνης που είναι στο κέντρο της Αθήνας. Εκτός κι αν άλλαξε κάτι τελευταία και δεν το ξέρω, γιατί έχω αρκετό διάστημα να περάσω από εκεί.
2) Τίποτα από τα δύο. Θα πάρεις μαζί την κάρτα σου για να δουν το Serial Number, θα τους δώσεις τα λεφτά και επιτόπου θα μπουν στο σύστημα και ηλεκτρονικά θα σου την ανανεώσουν για άλλο 1 χρόνο. Οπότε, με την ίδια κάρτα θα συνεχίσεις να βλέπεις και πάλι.

Πάντως, η ηλεκτρονική ανανέωση από το site που σου έγραψαν ήδη οι υπόλοιποι φίλοι του forum είναι και η πιο οικονομική λύση και εξαρτάται από εσένα τι σε βολεύει καλύτερα.