Σε εμενα μαυρισε η εικονα ενω εβλεπα Μπλακμπερν χθες το μεσημερι. Εστειλα μηνυμα αμεσα και σε 30' ο ιορδανος ειχε ανοιξει παλι το σημα. Σημερα το πρωι ξαναβρηκα μαυρη την εικονα. Εστειλα μηνυμα στον ιορδανο (δευτερη φορα πριν απο μια ωρα) αλλα ειμαι εκτος σπιτιου και δεν γνωριζω τι εχει γινει. Δεν εχω λαβει ομως απαντηση-ενημερωση οπως κανει συνηθως, αρα φανταζομαι οτι ακομα δεν εχω σημα.
Γράφετε ολόκληρες τις λέξεις, όχι σαν sms.
δοκιμασε το ειναι δωρεαν 1 εβδομάδα εχει κ addon gia xbmc οποίος ξέρει,ειδα ολη την αγγλια τωρα βλεπω απο το ταπλετ μαρσειγ:a0210:
Εγώ είμαι ΟΚ. Έστειλε refresh signal o Ιορδανος, το έκανα και ενα reboot και είδα φως!!!!
Μόλις έκανα συνδρομή στο iptv.
Χρησιμοποιώ το unotelly για DNS service.
Στο browser της tv μου 55" το HD6 που βλέπω τώρα κάνει κάτι ψιλό θολουρες. Λογικό μάλλον για συνδυασμό iptv και 55"
Μου εστειλε σημα (μειλ), αλλα δεν ειμαι σπιτι. Πηρα τηλεφωνο και ρωτησα, αλλα δεν παιζει. Θα το τσεκαρω καλυτερα το βραδυ. Παντως ειναι καθαρα θεμα σηματος, γι' αυτο ειμαι βεβαιος. Απλα δεν ξερω αν ο αποκωδικοποιητης ή η κρυπτογραφηση παιζει ρολο στο προβλημα που δημιουργειται.
Δεν ξερω ρε παιδια. Αλλαξα slot στην καρτα, χθες κατεβασα τα καναλια απο την αρχη (σβησιμο λιστας και ξανα-κατεβασμα, οχι "επαναφορα εργοστασιακων" ή κατι τετοιο) και παλι μαυρο εχω. Τεσπα, δε θα ειμαι σπιτι απο εδω κι εμπρος, σκεφτομαι να αγορασω viacces καρτα αντι να ανανεωσω την ιρντετο μηπως εξαλειφθουν τα προβληματα, αλλα παλι φοβαμαι μηπως ειναι θεμα αποκωδικοποιητη. Ειναι παλιος πια.
Βάλε βγάλε κάρτα, κλείσε ξαναάνοιξε αποκωδικοποιητή και αν ακόμη δε παίζουν τα κανάλια, ξανασκάναρε τα, μήπως έχουν κολλήσει.
Πάντως από όλα τα al jazeera sports SD και HD που είδα , κανένα δεν δείχνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.