Bein Sport Channels (πρώην Al Jazeera)

Μόλις έκανα συνδρομή στο iptv.
Χρησιμοποιώ το unotelly για DNS service.

Στο browser της tv μου 55" το HD6 που βλέπω τώρα κάνει κάτι ψιλό θολουρες. Λογικό μάλλον για συνδυασμό iptv και 55"

Re: Al Jazeera Sport Channels

Σε εμενα μαυρισε η εικονα ενω εβλεπα Μπλακμπερν χθες το μεσημερι. Εστειλα μηνυμα αμεσα και σε 30' ο ιορδανος ειχε ανοιξει παλι το σημα. Σημερα το πρωι ξαναβρηκα μαυρη την εικονα. Εστειλα μηνυμα στον ιορδανο (δευτερη φορα πριν απο μια ωρα) αλλα ειμαι εκτος σπιτιου και δεν γνωριζω τι εχει γινει. Δεν εχω λαβει ομως απαντηση-ενημερωση οπως κανει συνηθως, αρα φανταζομαι οτι ακομα δεν εχω σημα.

Γράφετε ολόκληρες τις λέξεις, όχι σαν sms.

Εγώ είμαι ΟΚ. Έστειλε refresh signal o Ιορδανος, το έκανα και ενα reboot και είδα φως!!!!

δοκιμασε το ειναι δωρεαν 1 εβδομάδα εχει κ addon gia xbmc οποίος ξέρει,ειδα ολη την αγγλια τωρα βλεπω απο το ταπλετ μαρσειγ:a0210:

Σου παίζει το ntv γιατι πήρα την μια εβδομάδα δώρο αλλα οποίο κανάλι αθλητικό και να του βάλω μου βγάζει server timeout

Εγώ είμαι ΟΚ. Έστειλε refresh signal o Ιορδανος, το έκανα και ενα reboot και είδα φως!!!!

Μου εστειλε σημα (μειλ), αλλα δεν ειμαι σπιτι. Πηρα τηλεφωνο και ρωτησα, αλλα δεν παιζει. Θα το τσεκαρω καλυτερα το βραδυ. Παντως ειναι καθαρα θεμα σηματος, γι' αυτο ειμαι βεβαιος. Απλα δεν ξερω αν ο αποκωδικοποιητης ή η κρυπτογραφηση παιζει ρολο στο προβλημα που δημιουργειται.

Last edited by a moderator:
Μόλις έκανα συνδρομή στο iptv.
Χρησιμοποιώ το unotelly για DNS service.

Στο browser της tv μου 55" το HD6 που βλέπω τώρα κάνει κάτι ψιλό θολουρες. Λογικό μάλλον για συνδυασμό iptv και 55"

Μπορείς σε παρακαλώ είτε εδώ είτε με pm να μας πεις που πηγαίνεις για να κανείς την συνδρομή καθώς και τι ρυθμισεις χρειάζονται για να το βλέπεις στον browser της τηλεόρασης. Γενικά ένας συνοπτικος οδηγός θα βοηθούσε πολυ κάποια γκαβαδια στο συγκεκριμένο θέμα σαν κι εμένα.

Μου εστειλε σημα (μειλ), αλλα δεν ειμαι σπιτι. Πηρα τηλεφωνο και ρωτησα, αλλα δεν παιζει. Θα το τσεκαρω καλυτερα το βραδυ. Παντως ειναι καθαρα θεμα σηματος, γι' αυτο ειμαι βεβαιος. Απλα δεν ξερω αν ο αποκωδικοποιητης ή η κρυπτογραφηση παιζει ρολο στο προβλημα που δημιουργειται.

Βάλε βγάλε κάρτα, κλείσε ξαναάνοιξε αποκωδικοποιητή και αν ακόμη δε παίζουν τα κανάλια, ξανασκάναρε τα, μήπως έχουν κολλήσει.

Δεν ξερω ρε παιδια. Αλλαξα slot στην καρτα, χθες κατεβασα τα καναλια απο την αρχη (σβησιμο λιστας και ξανα-κατεβασμα, οχι "επαναφορα εργοστασιακων" ή κατι τετοιο) και παλι μαυρο εχω. Τεσπα, δε θα ειμαι σπιτι απο εδω κι εμπρος, σκεφτομαι να αγορασω viacces καρτα αντι να ανανεωσω την ιρντετο μηπως εξαλειφθουν τα προβληματα, αλλα παλι φοβαμαι μηπως ειναι θεμα αποκωδικοποιητη. Ειναι παλιος πια.

Βάλε βγάλε κάρτα, κλείσε ξαναάνοιξε αποκωδικοποιητή και αν ακόμη δε παίζουν τα κανάλια, ξανασκάναρε τα, μήπως έχουν κολλήσει.

Το εκανα ρε Χρηστο. Χθες σκαναρισμα καναλιων, σημερα βαλε-βγαλε καρτα (κι αλλαγη slot, εκει που ηταν πριν η Νοβα). Το κλεισε-ανοιξε αποκωδικοποιητη δεν εκανα μονο. Τεσπα, δεν ειμαι σπιτι οποτε θα το κανω μετα οταν παω.

αν καποιος γνωριζει σιγουρα οχι υποθεσεις με 1.10 χ 1.20 πιατο κεντρο 26ε και διπλα 28.2 (λαρισα η τοποθεσια) θα πιανω τα sd αλ τζαζειρα κ τον αγγλικο λογω οτι ειναι κοντα 2 μοιρες ,εχω gibertini 1.05 astra 28.2 κεντρο τωρα κ 23 μοιρες με σημα καμπανα στον 23ε και αρκετα καλο στον 28.2 ( bt sport 78% σημα) με σολο 2 και dm800hd , μη αγορασω πιατο και παει χαμενο ειδη εχω στη ταρατσα 3 πιατα 1.20 mabo (1w,3.1e,4.8e.7e,9e,10e,13,19.2e) 1.20 engel (31e,36e,39e,42e,46e) με σημα full , οποιος γνωριζει ας μου πει (για το πιατο λεω engel 1.10 x 1.20 ιδιο με αυτο που εχω).

Eμενα παιζουν ολα κανονικα εκτος απο τα al jazeera sport 1-4 που μου λεει "server timeout"...για το ntv λεω

βλεπω οτι εχει τον ολυμπιακο σε καποιο αλ τζαζειρα sports ας κοιταξει καποιος τωρα να δει 26 μοιρες al jazeera sports 1 το ελευθερο k 7w al jazeera sports 2 το ελευθερο και αυτο

Το σήμα από το βίντεο που έβαλες δεν είναι από al jazeera.
Το λογότυπο είναι επιπρόσθετο του βίντεο που παίζει (αν πας επάνω του, βλέπεις ότι μπορείς να πατήσεις πάνω του).

Πρέπει να είναι από το Arena Sport ή από κάποιο άλλο ξένο πακέτο που παίζει αγώνες της superleague στο εξωτερικό.

Πάντως από όλα τα al jazeera sports SD και HD που είδα , κανένα δεν δείχνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού .

Πάντως από όλα τα al jazeera sports SD και HD που είδα , κανένα δεν δείχνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού .

Φιλε λογικα για να δεις τα HD του al jazeera sports πιανεις nilesat!!θα θελα να σε ρωτησω σε ποια περιοχη εισαι κ τι πιατο εχεις εκτος αν τα βλεπεις απο το iptv!!

Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

iptv, για δωστε περισσοτερα στοιχεια πως μπορουμε να πιασουμε? που θα βρω λεπτομερειες? ευχαριστω εκ των προτερων!