Bein Sport Channels (πρώην Al Jazeera)

Re: Al Jazeera Sport Channels

Παιδια εκανα σημερα ανανεωση το +1 ως +8 απο το jsc-sports!ξερετε σε ποιο καναλι πρεπει να περιμενω και αν επειδη δεν θαμε σπιτι οταν ανοιξειι η καρτα θα μου στειλει ο ιοραδνος μηνυμα η θα πρεπει να το τσεκαρω μονος μου?

Last edited by a moderator:

Παρακαλώ κι εγώ για τη σχετική ενημερωση για το iptv.
Με τον Azbox Premium HD+ θα μπορούμε να κάνουμε παιχνίδι, ή μόνο για PC μιλάμε;
(Θα μπούμε βέβαια και στη λίστα των υπόπτων της forthnet, παρότι συνδρομητές, αλλά τι να κάνουμε...)

Γιατί θεωρητικά παρακολουθεί η forthnet την κίνηση στις γραμμές, για να βρει streams που αφορούν τη nova, οπότε θα "πιάσει" το stream του Al Jazeera και προσωρινά θα μπει ο Matthias στην λίστα των "υπόπτων"

Λες πράγματα που δεν ισχύουν.

Δεν μιλάμε για stream.
Μιλάμε για επίσημη υπρεσία άρα για κάτι ΝΟΜΙΜΟ.

Η forthnet,που δεν επιτρέπεται να ελέγχει τις γραμμές αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία, ευχαριστώ θα σου πει που βλέπεις με ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ JSC και δεν βάζεις ΟΤΕ ΤV.

Μην κρίνετε ότι δεν ξέρετε.....

Τόσα χρόνια βλέπουν στην Ελλάδα JSC κανονικότατα και εσύ τώρα λες αυτό?

Last edited:
Συγγνώμη αλλά η επίσημη υπηρεσία δεν είναι stream;
Είπα εγώ ότι δεν είναι νόμιμο;
Επίσης έγραψα τη λέξη "θεωρητικά" ότι παρακολουθεί την κίνηση, όλα εικασίες είναι και τίποτα επίσημο γιατί μάλλον είναι και παράνομο να τα κάνουν.
Επίσης έγραψα προσωρινά ύποπτος, μέχρι να αναλύσουν το stream και να δουν ότι δεν είναι δικό τους.
Και όλα αυτά ίσως να είναι και στη σφαίρα της φαντασίας....

Οι περισσότεροι όταν λένε stream εννοούν κάτι άλλο.

Η υπηρεσία είναι επίσημο iptv σε HD.

Αν είναι όπως τα λες τα πράγματα, ούτε ένα video ή μία live αναμετάδοση στο youtube δεν θα μπορούσαμε να δούμε.

Προφανώς και είναι στην σφαίρα της φαντασίας.

Ακόμα και να γινόταν όμως, δεν γίνεται κάτι παράνομο,οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί θέτεις το ζήτημα εξαρχής.

Φίλε μου, δεν ήμαστε εν δυνάμει πειρατές ενόσω παίζαμε με ανύπαντρες κάρτες σε Linux δέκτες -που όλοι είχαν γι αυτήν την φτου κακά ονομασία dreambox; Με την ίδια λογική θα είμαστε και ύποπτοι, εφόσον η forthnet ανιχνεύσει συνεχή ροή data με μεγάλο bitrate...
Αφού έτσι μας αντιμετωπίζουν....

Ο Ματιας εννοει προφανως οτι ειμασταν "πειρατες" οσοι ειχαμε ανυπαντρες καρτες. Ακομα και σε αυτο το φορουμ, πειρατες μας θεωρουσαν καποιοι
bth_Smiley-Facepalm.gif
Και λενε οτι δεν εχουν σχεση με τη εταιρεια, φαντασου σε αντιθετη περιπτωση...
icon_jail.gif

Γιατί θεωρητικά παρακολουθεί η forthnet την κίνηση στις γραμμές, για να βρει streams που αφορούν τη nova, οπότε θα "πιάσει" το stream του Al Jazeera και προσωρινά θα μπει ο Matthias στην λίστα των "υπόπτων"
Αν είναι έτσι και η εταιρεία αρχίσει να ελέγχει από εδώ και στο εξής πόσοι πελάτες έχουν συνεχή ροή δεδομένων μιας x κλίμακας (που συμβαίνει στο iptv), τότε όλοι εμείς οι χιλιάδες νόμιμοι συνδρομητές forthnet+nova ή 3play που πλέον κάνουμε χρήση του NovaGO θα θεωρηθούμε αυτομάτως και "ύποπτοι" για τη δική της νόμιμη υπηρεσία. Όπως καταλαβαίνεις, κάτι τέτοιο θα ήταν αδιανότητο!

Αυτούς είναι πολύ εύκολο να τους ελέγξει, γιατί ξέρει ποιες ips είναι ενωμένες πάνω στο novago.
Anyway, νομίζω ότι κάνουμε θεωρητική συζήτηση, γιατί νομίζω ότι πιο εύκολα ελέγχει τα streams αυτά από την πηγή τους με τα fingerprints...

Το nova go φίλε συσκευές αναγνωρίζει.
Και σε διαφορετική ip να την βάλεις..
Αν μπορούσες μόνο στο σπίτι, δεν θα λεγόταν go, ούτε θα έλεγε ότι μπορείς να βλέπεις Νοβα παντού.

Δημιούργησες ολόκληρο θέμα για το τίποτα...

Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

Kαλησπερα,ξερουμε αν εχουμε αγγλικο ηχο σε ολα τα hd? O nilesat πιανεται στην Κορινθο? Ευχαριστω.

Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

Καλησπέρα και απο μένα. Μια ερώτηση ακόμα. Βρίσκομαι Θεσσαλία (Καρδίτσα) και έχω ενεργή συνδρομή μέχρι Απρίλη 2014 με κάρτα viaccess για τα πρωτα 8 κανάλια. Υπάρχει δυνατότητα να πιάσω τον Badr η τον Nilesat από εδώ? Και αν πιάσω κάποιον θα τα παίξει η κάρτα? Ευχαριστώ και συγγνώμη αν έχουν απαντηθεί.....

Eμενα παιζουν ολα κανονικα εκτος απο τα al jazeera sport 1-4 που μου λεει "server timeout"...για το ntv λεω

Στο ntv, είχαν πρόβλημα τα Al Jazeera 1,2,3,4 και 10. Τώρα παίζουν κανονικά και τα δέκα κανάλια.