Bein Sport Channels (πρώην Al Jazeera)

Re: Al Jazeera Sport Channels

Παιδες, εχω και γω το ιντερνετικο πακετο μαζι με συνδρομη στο smart dns . Τα καναλια παιζουν ολα οκ, αλλα το σαββατο που ειχε καποια παιχνιδια (πχ Φουλαμ-Καρντιφ και Χαλ-Γουεστ Χαμ) μονο μεσω ιντερνετ και οχι σε ενα απο τα 10 καναλια μου εβγαζε το λαθος geoblocked (μονο στα εξτρα ιντερνετικα καναλια). Γιατι? Δοκιμασε κανεις να δει αυτα τα παιχνιδια?

διαβασα πως καποιες αιγυπτιακες ip εχουν μπλοκαριστει απτο al jazeera,τωρα δεν ξερω γιατι το καναν ουτε ειμαι σιγουρος πως εχει σχεση με το δικο σου προβλημα..

α, καλα, αυτο με το dns ειναι οτι πιο σπαστικο του al jazeera,
κριμα γιατι μια με τα dns που οσο να ναι δεν ειναι το ιδιο να βαρας απευθειας με το να πηγαινεις μεσω μεσης ανατολης,
μια με τους δορυφορους που πηγε και επιασε στου διαολου το κερατο και να θελει και 1-2 μετρα πιατα μονο και μονο για την παρτη του,
εχασε πολυ στα ματια μου, ουστ, εχει και αλλου περτικαλιες (ειτε με λεφτα ή χωρις λεφτα, για ολα υπαρχουν λυσεις ;) )

Last edited by a moderator:

Παιδες, εχω και γω το ιντερνετικο πακετο μαζι με συνδρομη στο smart dns . Τα καναλια παιζουν ολα οκ, αλλα το σαββατο που ειχε καποια παιχνιδια (πχ Φουλαμ-Καρντιφ και Χαλ-Γουεστ Χαμ) μονο μεσω ιντερνετ και οχι σε ενα απο τα 10 καναλια μου εβγαζε το λαθος geoblocked (μονο στα εξτρα ιντερνετικα καναλια). Γιατι? Δοκιμασε κανεις να δει αυτα τα παιχνιδια?

Τα είχε και στα κανονικά κανάλια.
Απλά στο πρόγραμμα έγραφε μόνο το .TV.
Άλλη φορά ψάχνε στα HD κανάλια.

Δείχνει όλα τα ματς της Premier σε HD.

Εχει σταματησει η μεταδοση των Al jazeera sports απο τις 3 μοιρες ανατολικα ή εγω δεν εχω ληψη; Οι υπολοιπες συχνοτητες του δορυφορου digea ΔΤ κλπ. ερχονται κανονικα.

Θα δείξει.

Λογικά θα είναι μόνιμο, γιατί δεν έχει ουσιαστικό λόγο ύπαρξης. Ότι ήταν στις 3[SUP]ο[/SUP]Ε είναι και στις 13[SUP]ο[/SUP]Ε.

Re: Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

Παιδιά καλησπέρα,προσπαθώ να επικοινωνήσω με το κατάστημα στη Μάρνη γιατί σε λίγο λίγη η συνδρομή και δεν λειτουργεί το τηλέφωνο.Αν ξέρει κανείς το καινούργιο ας στείλε μια απάντηση ή ένα πμ.

Re: Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

Καλησπέρα σε όλους! Γνωρίζει κανείς ποια είναι η τιμή για το IPTV πακέτο μέχρι το μουντιάλ?

σαν να φαινετε οτι το aljazzera αρχιζει και βαζει νερο στο κρασι του οι αλλιως αγγλικο πρωταθλημα και στον δορυφορο hotbird με σαββατιατικα παιχνιδια δευτερης διαλογης βεβαια ζωντανα στις 5-00 το απογευμα στα καναλια +1 εως +4.φαινετε τους πονεσε πολυ οι απωλεια χιλιαδων συνδρομητων και αλλαξανε λογικη και ελπιζω να εχουμε και συνεχεια με ολο το πακετο οπως ηταν παλια και στον ευκολο hotbird.

Οντως καλα νεα!!!!Απο οτι ειδα στο προγραμμα τους δειχνουν 2 παιχνιδια ενα στο +2 κ ενα στο +3 στις 17.00(Stokevs
West Brom και Swansea
vs
Sunderland),βλεπω να ρχονται καλυτερες ημερες κ για εμας του δορυφορου hotbird....ειδωμεν!!!!!!

Αν πλέον δεν πειράζει να δείξουν αυτά τα ματς στον hotbird, τότε μήπως δε θα πείραζε να ξαναεμφανίζονταν και τα +5 ως +8; Λέμε τώρα... Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία κλπ.

H ώρα είναι 16:59. Στο συχνότητα του +2 δείχνει το +1, οπότε Stoke δε θα δούμε. Το +3 το δείχνει κανονικά μέχρι στιγμής.

Edit: 17:07. Στη συχνότητα του +3 πλέον δείχνει το +4. :tdown:

Last edited:

Παιδιά, πού τα είδατε τα καλά νέα; Κατά την προσωπική μου άποψη μόνο άσχημα μπορούν να θεωρηθούν. Αφού πλέον φόρτωσαν τα 6 κανάλια εκτός hotbird με σχεδόν τα πάντα από ποδόσφαιρο δεν τους βγαίνουν και οι ώρες πλέον, οπότε λογικό είναι να βάλουν και κάποια αδιάφορα από κάθε πρωτάθλημα στα 4 πρώτα.

Έτσι, μπορεί να έβαλαν 2 ματς δεύτερης διαλογής στις 17.00' από Premier League όπως σωστά γράφτηκε, αλλά για πρώτη φορά από την αρχή του πρωταθλήματος έβγαλαν την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ από το +3 που υπήρχαν σε όλες τις προηγούμενες αγωνιστικές και τις πήγαν στο +8. Ειδικά σ' αυτή την αγωνιστική άφησαν μόνο ένα παιχνίδι από Ισπανία στον hotbird και πιο συγκεκριμένα το επίσης δεύτερης διαλογής "Ρεάλ Μπέτις - Έλτσε". Δηλαδή, πάει και η Primera Division από τον hotbird. Αξίζει να σημειώσω ότι το άλλο Σάββατο είναι το el classico στη Βαρκελώνη, οπότε μόνο καλός προάγγελος δεν ήταν αυτό το ΣΚ. Υποψιάζομαι μάλιστα, ότι επίτηδες έκαναν την αλλαγή αυτή την αγωνιστική ώστε να προλειάνουν το κλίμα, γιατί αν το είχαν κάνει για πρώτη φορά κατευθείαν πάνω στο ντέρμπυ το κράξιμο θα ήταν σαφώς μεγαλύτερο!
Τέλος, το ίδιο συμβαίνει και με τα Ιταλικά που κι εκεί δείχνουν μόνο 1 παιχνίδι δεύτερης διαλογής και τελικά στον hotbird έχουν αφήσει εκτός από αυτά τα 3-4 παιχνίδια της πλάκας (ένα από κάθε σοβαρό πρωτάθλημα) και άλλα 2-3 παιχνίδια από το ψιλοαδιάφορο Γαλλικό.

Επομένως, όχι μόνο δεν έβαλαν νερό στο κρασί τους, όχι μόνο δεν τους πόνεσε η απώλεια χιλιάδων συνδρομητών, όπως γράφτηκε παραπάνω, αλλά κατ' επιλογή τους θα χάσουν και τους υπόλοιπους λίγους που έχουν μείνει από την Ευρώπη.

Last edited: