"Ευχαριστα" νεα διαβαζω, επειτα απο καιρο που ειχα να επισκεφθω το φορουμ.
Μπορει να μου λυσει καποιος μια απορια περι ληψης απο BADR για το συγκεκριμενο πακετο; Για ποιο λογο μπορει π.χ. σημερα το πρωι (10-11 η ωρα) να μην εχω καθολου σημα (αδυναμο σημα 0-1%), στις 2-4 το μεσημερι να εχω σπασμενη εικονα (20-35% σημα) και μετα τις 4-5 να πηγαινει σφαιρα και να μην κολλαει για μερες; Τα ωραρια δεν ειναι τυχαια, απλα δεν εχω βρεθει στο σπιτι τοσες πολλες συνεχομενες ωρες για να επιβεβαιωσω οτι εχω θεμα "σερι" την ιδια μερα. Σιγουρα ομως εχω θεμα τα μεσημερια του Σαββατου (Πρεμιερ) οταν μετα βιας βλεπω το ματς που εχει νωρις (14.45) ή σημερα το πρωι που ειδα οτι δεν ειχα καθολου σημα. Εννοειται οτι τσεκαρα τοσο το Ντουμπαι Σπορ με σημα 75+% για να δω οτι αλλα καναλια παιζουν, οσο και τα ελευθερα του Αλ Τζαζιρα που δειχνουν κανονικα με την ιδια ενταση/ποιοτητα σηματος (75+%). Α, ξεχασα οτι συνηθως το προβλημα παρουσιαζεται στα τελευταια καναλια της σειρας (+8 ως +10).
Νιωθω σα να ανοιγει καποιος τη "βρυση" καθε πρωι και εγω ειμαι στην αναμονη μεχρι να φτασει το νερο στην ακρη του λαστιχου!
Ευχαριστω.
Καλημέρα. Είμαι και γω συνδρομητής στο ιντερνετικο πακέτο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, απλα προσπαθω να το κανω να παιξει και σε android tablet και δεν μπορώ, μου βγάζει μηνυμα οτι δεν μπορει να παιξει το βιντεο. Να σημειώσω οτι εγκατέστησα κανονικά την επίσημη εφαρμογη και παίζει ενώ χρησιμοποιω κανονικα overplay και στον dns του tablet, αλλά τίποτα. Το χει κανει κανεις? Ευχαριστω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.