Bein Sport Channels (πρώην Al Jazeera)

Re: Al Jazeera Sport Channels

Νικο σορρυ αργησα να σου απαντησω η πηγη μου ειναι ο επισημος dealer της jcs στην Casablanca Μαροκο και λυπαμαι που πρεπει να αναφερω τετοιες ασχημες ειδησεις.
gab

Φιλε μου οσο εχουν την Αγγλικη λιγκα μην περιμενεις κατι τετοιο!
gab

Last edited by a moderator:

31 Μαίου λήγουν όλες οι συνδρομές επειδή μετά θα βγουν ξεχωριστά πακέτα για Μουντιάλ.
Τέλοσπάντων, θα φανεί τι θα γίνει.

Δεν καίγομαι κιόλας τι θα γίνει, από περιέργεια περισσότερο παρακολουθώ τι γίνεται.

Είμαι πολύ επιφυλακτικός επειδή τα ίδια ακούγονταν και από όταν έκλεισε την Premier League, ότι Premier League θα δείξει μόνο σε παντρεμένους δέκτες κτλ, αλλά τίποτα δεν έγινε.

Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν αρχίζουν την διαδικασία παντρέματος από τώρα, αν όντως θέλουν να την κάνουν.

Αν πάει κάποιος και αγοράσει από το Al Jazeera σήμερα συνδρομή του δίνουν ελεύθερη κάρτα.

Το να πουν μία μέρα σε όλους τους συνδρομητές "παίρνεις παντρεμένο δέκτη-κάρτα ή σταματάς να βλέπεις σήμερα και χάνεις το Μουντιάλ", μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο.

Last edited:
Καλησπέρα παιδιά είμαι λίγο άσχετος με τα δορυφορικά και θα ήθελα την βοήθειά σας. έχω έναν δορυφορικό δέκτη sd που κάθεται και λέω να δω λίγη μπαλίτσα όπως μπορώ μέσω al jazeera sports. Το θέμα μου είναι οτι το πιάτο που έχω απο παλιά είναι στραμμένο στον hotbird 13 και μαθαίνω οτι τα 4 απο τα 10 κανάλια του al jazeera πιάνονται απο αυτό το δορυφόρο. Θα μπορούσα να στρέψω το πιάτο μου μόνος μου με κάποια μέθοδο στον δορυφόρο που έχει όλα τα κανάλια του al jazeera γιατι θα μας πάρει χρήματα η συνδρομή, θα μας πάρει και ο νέος δέκτης (έ, να μην βλέπουμε hd.!!!) και για εγκατάσταση πιάτου θέλουν αρκετά χρήματα και θα ήθελα να το παλέψω μόνος μου για αρχή και που ξέρεις μπορει να τα καταφέρω. Υπάρχει λύση..? ευχαριστώ εκ των πρωτέρων όλους σας.

Υ.Γ. Κάθε καθοδήγηση σε παλαιότερα ποστ για "ξεστράβωμα" θα ηταν ευπρόσδεκτη. Βλέπετε έρχομαι απο το τομεα του ήχου και δεν ξέρω τα κατατόπια εδω μέσα. Ευχαριστώ.

Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

Τι διάμετρο έχει το κάτοπτρό σου; Για την Αττική χρειάζεσαι κάτοπτρο 110 cm για τη λήψη όλων των sd καναλιών από τις 7°W και πάνω από 240 cm για τη λήψη και των hd καναλιών.

"Ευχαριστα" νεα διαβαζω, επειτα απο καιρο που ειχα να επισκεφθω το φορουμ.

Μπορει να μου λυσει καποιος μια απορια περι ληψης απο BADR για το συγκεκριμενο πακετο; Για ποιο λογο μπορει π.χ. σημερα το πρωι (10-11 η ωρα) να μην εχω καθολου σημα (αδυναμο σημα 0-1%), στις 2-4 το μεσημερι να εχω σπασμενη εικονα (20-35% σημα) και μετα τις 4-5 να πηγαινει σφαιρα και να μην κολλαει για μερες; Τα ωραρια δεν ειναι τυχαια, απλα δεν εχω βρεθει στο σπιτι τοσες πολλες συνεχομενες ωρες για να επιβεβαιωσω οτι εχω θεμα "σερι" την ιδια μερα. Σιγουρα ομως εχω θεμα τα μεσημερια του Σαββατου (Πρεμιερ) οταν μετα βιας βλεπω το ματς που εχει νωρις (14.45) ή σημερα το πρωι που ειδα οτι δεν ειχα καθολου σημα. Εννοειται οτι τσεκαρα τοσο το Ντουμπαι Σπορ με σημα 75+% για να δω οτι αλλα καναλια παιζουν, οσο και τα ελευθερα του Αλ Τζαζιρα που δειχνουν κανονικα με την ιδια ενταση/ποιοτητα σηματος (75+%). Α, ξεχασα οτι συνηθως το προβλημα παρουσιαζεται στα τελευταια καναλια της σειρας (+8 ως +10).

Νιωθω σα να ανοιγει καποιος τη "βρυση" καθε πρωι και εγω ειμαι στην αναμονη μεχρι να φτασει το νερο στην ακρη του λαστιχου!

Ευχαριστω.

Αυτή είναι ακριβώς η συμπεριφορά του badr 6. Το σήμα ανεβαίνει το απόγευμα. Για αυτό και συστήνεται η λήψη nilesat για τα sd κανάλια του πακέτου. Τα άλλα κανάλια που ανέφερες, ανήκουν στον εύκολης λήψης badr 4.

Ευχαριστω Σεραφειμ, ομολογω οτι δεν το γνωριζα αυτο. Αλλα προφανως εννοεις οτι ειναι η συμπεριφορα του Αλ Τζαζιρα στον Badr, οχι του δορυφορου συνολικα, σωστα; Διοτι τα αλλα καναλια (ελευθερα) εχουν μια χαρα σημα!

Απο περιεργεια: υπαρχει γνωστη αιτια πισω απο αυτη τη συμπεριφορα;

Δε διάβασες το μήνυμά μου... Όλες οι συχνότητες του badr 6, μεταξύ των οποίων και του πακέτου, έχουν παρόμοια συμπεριφορά. Τα κανάλια που λες ότι έχουν μια χαρά σήμα, είναι στην ίδια μεν τροχιακή θέση (26°E) αλλά σε άλλο δορυφόρο, τον badr 4, που λαμβάνεται εύκολα.

O Mερντοχ ειναι πισω απο το sky.Eχει την δυναμη να ανεβαζει και να κατεβαζει κυβερνησεις.Συνεπως καταλαβαινεις τι ακριβως παιζει.

"Ευχαριστα" νεα διαβαζω, επειτα απο καιρο που ειχα να επισκεφθω το φορουμ.

Μπορει να μου λυσει καποιος μια απορια περι ληψης απο BADR για το συγκεκριμενο πακετο; Για ποιο λογο μπορει π.χ. σημερα το πρωι (10-11 η ωρα) να μην εχω καθολου σημα (αδυναμο σημα 0-1%), στις 2-4 το μεσημερι να εχω σπασμενη εικονα (20-35% σημα) και μετα τις 4-5 να πηγαινει σφαιρα και να μην κολλαει για μερες; Τα ωραρια δεν ειναι τυχαια, απλα δεν εχω βρεθει στο σπιτι τοσες πολλες συνεχομενες ωρες για να επιβεβαιωσω οτι εχω θεμα "σερι" την ιδια μερα. Σιγουρα ομως εχω θεμα τα μεσημερια του Σαββατου (Πρεμιερ) οταν μετα βιας βλεπω το ματς που εχει νωρις (14.45) ή σημερα το πρωι που ειδα οτι δεν ειχα καθολου σημα. Εννοειται οτι τσεκαρα τοσο το Ντουμπαι Σπορ με σημα 75+% για να δω οτι αλλα καναλια παιζουν, οσο και τα ελευθερα του Αλ Τζαζιρα που δειχνουν κανονικα με την ιδια ενταση/ποιοτητα σηματος (75+%). Α, ξεχασα οτι συνηθως το προβλημα παρουσιαζεται στα τελευταια καναλια της σειρας (+8 ως +10).

Νιωθω σα να ανοιγει καποιος τη "βρυση" καθε πρωι και εγω ειμαι στην αναμονη μεχρι να φτασει το νερο στην ακρη του λαστιχου!

Ευχαριστω.

Συν αυτό που σου είπε ο Σεραφείμ,
αν προσέξεις τις συχνότητες (και όχι τα κανάλια) θα δεις πως σε πολλους δορυφόρους υπάρχει αυξομείωση του σήματος κατά τη διάρκεια του 24ώρου.
Η μείωση παρατηρείται πρωϊνές ώρες σε κάποιους δορυφόρους και βραδυνές σε κάποιους άλλους.

Επειδη ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα θα σου δωσω μια συμβουλη!Ο BADR26 εχει πολυ δυνατο σημα το βραδυ,το πρωι εως περιπου 6 το απογευμα ειναι λιγο αδυνατο!!η συμβουλη τωρα να πας στην κεραια σου και να την μονταρεις γυρω στις 2-4 το μεσημερι!οταν θα πιασεις εκεινη την ωρα τον δορυφορο και θα σου παιζει χωρις σπασιματα θα μεινει και παντα ετσι και το βραδυ θα εχεις ακομα καλυτερο σημα!
και προσοχη τον BADR26 να εχεις κεντρο για να εισαι σιγουρος!τουλαχιστον ετσι τοχω εγω!
ελπιζω να σε βοηθησα!

Ευχαριστω για τη συμβουλη Ψαρακι (ή Ψαράκη, δεν ξερω πώς ακριβως το χρησιμοποιεις :))

Καλημέρα. Είμαι και γω συνδρομητής στο ιντερνετικο πακέτο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, απλα προσπαθω να το κανω να παιξει και σε android tablet και δεν μπορώ, μου βγάζει μηνυμα οτι δεν μπορει να παιξει το βιντεο. Να σημειώσω οτι εγκατέστησα κανονικά την επίσημη εφαρμογη και παίζει ενώ χρησιμοποιω κανονικα overplay και στον dns του tablet, αλλά τίποτα. Το χει κανει κανεις? Ευχαριστω

Μπορει καποιος μα επιβαιβεωσει αν τα al jazeera sports στον hotbird ή στον badr26 παίζουν κανονικα?

Καλημέρα. Είμαι και γω συνδρομητής στο ιντερνετικο πακέτο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, απλα προσπαθω να το κανω να παιξει και σε android tablet και δεν μπορώ, μου βγάζει μηνυμα οτι δεν μπορει να παιξει το βιντεο. Να σημειώσω οτι εγκατέστησα κανονικά την επίσημη εφαρμογη και παίζει ενώ χρησιμοποιω κανονικα overplay και στον dns του tablet, αλλά τίποτα. Το χει κανει κανεις? Ευχαριστω

Το είχα κάνει εγώ αλλά παλαιότερα. Πλέον δεν έχω συνδρομή.