Bein Sport Channels (πρώην Al Jazeera)

Re: Al Jazeera Sport Channels

πολυ σωστα τα ειπες.δυστυχως οι αραβες περνουν εντολες και αυτοι απο αλλου και μαλλον απο το sky που εχει την μιση ευρωπη πελατες.αρα το μονο απομενει στο πακετο του aljazzera ειναι καποια δευτερευοντα παιχνιδια για να κλεινουν της τρυπες των 4 πρωτον.και ας τα βγαζανε και αυτα απο τον hotbird να τελειωνε η ιστορια.ενταξει εμας δεν μας εχει επηρεασει ακομα πολυ διοτι τους αραβικους δορυφορους ακομα τους βλεπουμε και την γλυτωνουμε απο εκει.και δεν τους ενοιαξε και οι απωλεια συνδρομητων προς το παρον οι μηπως οι συνδρομητες βλεπουν απο το σαιτ.

Καλημερα παιδες. Ειμαι νεος στο forum και εχω κανα δυο ερωτησεις σχετικα με το πακετο Al Jazeera Sports. Πιθανον να εχουν ξανασυζητηθει, ομως μου ειναι λιγο δυσκολο να διαβασω 113 σελιδες ποσταρισματα, μπας και βρω απαντηση . Εχουμε λοιπον:

- Που θα βρω καλυτερη προσφορα για εγκατασταση? Κοιταξα τοn Palmo και δεν βρηκα μετα κατι καλυτερο.
- Γνωριζετε κατι σχετικα με καθυστερησεις σηματος, για ληψη απο Nilesat? Εχει κανει κανεις καποια συγκριση πχ. με παιχνιδι που δειχνει και ο ΟΤΕ TV ή η ΝΟVA?
- Το προγραμμα που βγαζουν ειναι μονο εβδομαδιαιο? Και το τηρουν ή κανουν αλλαγες μετα την δημοσιευση του?

Ευχαριστω

Φίλε καλημέρα! Εγώ την εγκατάσταση μου την έχω κάνει απο το κατάστημα Palmos στην Αγ. Παρασκεύη και είμαι ευχαριστημένος (κινητό πιάτο και ένα σταθερό astra-hotbird). Την έχω κάνει αρκετά χρόνια πριν οπότε για τιμές δεν ξέρω να σου πώ. Εγώ στο πακέτο Al Jazeera Sports είχα λήψη και απο nilesat και από arabsat (Με το κινητό πιάτο) και δεν παρατήρησα και ούτε έχω να σου πώ κάτι άσχημο. Είχα κανονικά λήψη, η κάρτα δεν μου κλείδωσε ποτέ. Τώρα αυτό που λές σχετικα με καθυστερησεις σηματος τι ακριβώς εννοείς?

Αν κατάλαβα καλά, με τις "καθυστερήσεις σήματος" εννοεί σε μια ζωντανή μετάδοση αν η εικόνα του Al Jazeera μέσω nilesat είναι κάποια δευτερόλεπτα πιο πίσω από αυτό που βλέπει κανείς μέσω nova, ote tv κλπ. Φαντάζομαι είναι σημαντικό για όποιον παίζει live στοίχημα.

cubangr, για το πρόγραμμα, γενικά τηρείται. Σπάνια έχω δει να αλλάζει στην πορεία το πρόγραμμα, κι αυτό μόνο με τη λογική ότι αλλάζει το κάναλι που θα δείξει το ματς, όχι ότι δε θα το δείξει καθόλου. Για το πρόγραμμα πας εδώ, πατάς το ΕΝ για αγγλικά και μετά το κανάλι που θες. Υπάρχει κι αυτό εδώ το πρόγραμμα, αλλά σε μπερδεύει γιατί π.χ. τα σημερινά ματς του CL που δείχνει ότι τα δείχνει στο .tv (δηλ για συνδρομητές μέσω ίντερνετ), τα δείχνει και δορυφορικά (+2, +3, +4 κλπ.)

Κι εγώ δεν θυμάμαι να έχει γίνει ποτέ κάτι κραυγαλέο από τη στιγμή που ανακοινωθεί το πρόγραμμα στο επίσημο site τους.
Μια άλλη σελίδα που ανακάλυψα πριν λίγες μέρες και παρουσιάζει πολύ ωραία το πρόγραμμα, χωρίς το μπέρδεμα με το .tv της επίσημης σελίδας που ανέφερε και ο Molto, είναι αυτή.
Απλά, πάνω δεξιά, εκεί που γράφει "Cambiar a su Zona Horaria" το πατάτε για να γίνει "Cambiar a Hora Espana (Peninsula)" και να συμπίπτει η ώρα με τη δικιά μας στην Ελλάδα, αλλιώς το υπολογίζετε και από μόνοι σας, προσθέτοντας 1 ώρα στο πρόγραμμα όπως εμφανίζεται.

Και κάτι ευχάριστο που μόλις παρατήρησα. Τελικά το Μπαρτσελόνα - Ρεάλ, έχουν ανακοινώσει ότι θα το δείξουν και στο +3, οπότε όσοι βλέπουν μόνο hotbird θα βολευτούν μια χαρά! Είναι λίγο ξενέρωμα που παίζουν απόγευμα, αλλά ας παίξουν καλή μπαλίτσα και θα τους το συγχωρήσουμε... :p

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας παιδες. Molto, επιασες ακριβως τι εννοω λεγοντας "καθυστερησεις". Αραγε υπαρχει καποιος να μου απαντησει?

Αν θα μπορουσε καποιος απο εσας που εχει ηδη JSC αλλα εχει και ΟΤΕ ή/και ΝΟΒΑ να το τσεκαρει σε καποιο οποιοδηποτε παιχνιδι, θα μου εκανε πολυ μεγαλη εξυπηρετηση. :)

Last edited by a moderator:

Για ποιό λόγο η μετάδοση από τον ένα δορυφόρο να καθυστερεί σε σχέση με την μετάδοση από τον άλλο??? Δε μπορώ να φανταστώ κάτι!
Για το αντίστροφο υπάρχει περίπτωση? Δηλαδή η εικόνα από Nilesat να είναι πιο "μπροστά" από αυτή του Hotbird ?

Σημερα εμαθα οτι 31/5/2014 τελος οι free καρτες jsc,τελος το viaccess,ερχετε το nds και ολα παντρεμενα.Αντε με γεια μας τα ωραια.Οι καρτες irdeto θα αντικατασταθουν απο πακετο καρτα+δεκτη.
gab

δηλαδη θα ακολουθησει την λογικη του abudabi που ειχε καρτα και δεκτη παντρεμενα.δεν μου κανει εντυπωση να βγαζουν λεφτα και απο τους δεκτες.οι αραβες βγαζουν και απο την μυγα ξυγκι.αλλα αυτο σημαινει και τελος hotbird ολα τα καναλια στους αραβικους δορυφορους μονο.αλλα ηξερα οτι μεχρι τελος μαιου εδιναν συνδρομες λογω αλλαγων τιμων επειδη ερχετε το μουντιαλ και οχι για αλλο λογο.ελπιζω οι πληροφορια να μην ισχυει γιατι ποιος βαζει και αλλο δεκτη αρκετους εχουμε ηδη.

Είχε γραφτεί σε μια αραβική ιστοσελίδα στο facebook ότι τα κανάλια μπορεί να μετονομασθούν σε Bein Sport Arabia και οι κάρτες θα είναι παντρεμένες με ιδιοκτησιακούς δέκτες Humax.

Είχε γραφτεί σε μια αραβική ιστοσελίδα στο facebook ότι τα κανάλια μπορεί να μετονομασθούν σε Bein Sport Arabia και οι κάρτες θα είναι παντρεμένες με ιδιοκτησιακούς δέκτες Humax.

μωρε δεν πανε να κανουν ο,τι θελουν πλεον... φανηκε η δουλεια απο τοτε που πηγαν και επιασαν στου διαολου το κερατο και
δεν αφησαν τιποτα ορθιο στον hotbird,
τα χουμε ξαναπει, υπηρξε τεραστιο και τρομερο πακετο,
αλλα πεθανε για μενα, καιρο τωρα, εχει κι αλλου περτικαλιες

Γράφετε ολόκληρες τις λέξεις, όχι σαν sms!

Last edited by a moderator:

ναι, δεν αντιλεγω για το 1ο, αλλα εχει γινει πολυ ακριβο το κοστος εγκαταστασης,
θες τουλαχιστον μια 300αρα ολα μαζι στο νερο,
οποτε δεν ξερω κατα ποσον ειναι value for money πλεον..

Και ΗD για να δεις πρέπει να έχεις πιάτο από 2 μέτρα και πάνω για Αθήνα.
Οπότε δεν αξίζει κατά την γνώμη μου.
Καλύτερη είναι η official itpv υπηρεσία τους που έχει και HD.

Για παντρέματα δεκτών κτλ ακούγεται εδώ και καιρό αλλά δεν έχουν κάνει τίποτα.
Αν αγοράσει κάποιος τώρα συνδρομή, έχει ελεύθερη κάρτα.
Οπότε πιστεύω πως όλα αυτά είναι μπούρδες την δεδομένη χρονική στιγμή.

Ας αρχίσει πρώτα να δίνει παντρεμένες κάρτες και μετά από κάποια χρόνια ίσως.

Το πάντρεμα θα γίνει, δεν είναι τυχαία η ημερομηνία Μαΐου 2014...

Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

Καθόλου μπούρδες δεν είναι δυστυχώς. Όλες οι ανανεώσεις ή νέες κάρτες ισχύουν μέχρι 31/5.

Επιβεβαιωνω οτι θα βγει δεκτης παντρεμενος.Στην τελικη και τα πακετα μετα απο καιρο χαμενα θα ειναι.