Bein Sport Channels (πρώην Al Jazeera)

Re: Al Jazeera Sport Channels

Εγώ αγόρασα την κάρτα 1-8 προχτές. Την είχε 125 ευρώ αλλά την πήρα ποιό φτηνά επειδή τον ξέρω χρόνια. Νομίζω πάντως το κατάστημα στη Μάρνης την έχει ακόμα φθηνότερα! Έχω κινητό πιάτο 1.45 και έχω λήψη και απο nilesat 7 W και απο badr 26 E και απο Eutelsat 3 E αλλά και απο hotbird 13 Ε. Η εικόνα ίσως είναι λίγο καλύτερη στον nilesat 7 W. Εννοείται οτι λήψη στα HD κανάλια στον nilesat 7 W δεν έχω (ΑΘΗΝΑ).

Για τη Σαλονικη παντως παιδες με 3μ δεν κατεβαινουν.Για Αθηνα δεν εχω ιδεα.Το site αυτο δεν σου χρεωνει μεταφορικα και στελνει με dhl courier αρα λογικα 3-4 μερες κανει.
gab

Εγώ αγόρασα την κάρτα 1-8 προχτές. Την είχε 125 ευρώ αλλά την πήρα ποιό φτηνά επειδή τον ξέρω χρόνια. Νομίζω πάντως το κατάστημα στη Μάρνης την έχει ακόμα φθηνότερα! Έχω κινητό πιάτο 1.45 και έχω λήψη και απο nilesat 7 W και απο badr 26 E και απο Eutelsat 3 E αλλά και απο hotbird 13 Ε. Η εικόνα ίσως είναι λίγο καλύτερη στον nilesat 7 W. Εννοείται οτι λήψη στα HD κανάλια στον nilesat 7 W δεν έχω (ΑΘΗΝΑ).

Παίζει στις 3Ε το Al Jazeera; Ήξερα μόνο για 7W, 13E και 26E. Και κάτι τελευταίο για όποιον ξέρει: Στο βασικό πακέτο 1-8 υπάρχει nba ή μόνο στα έχτρα κανάλια/πακέτα.

Ευχαριστώ πολύ και πάλι για όλες τις πληροφορίες.

Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

Βλέπω και γράφουν τα link για το NBA. Κάνε τους ένα τηλέφωνο για σιγουριά. Και πόσταρε ότι πληροφορίες έχεις.

Περυσι ειδα αρκετα ματς των πλει οφ στο +4 και στο +8 αν θυμαμαι καλα. Νομιζω οτι δεν δειχνει regular season, ωστοσο...

υπαρχή φέτος περίπτωση το αραβικό πακέτο να εξασφαλίσει το αγγλικό για τα επόμενα 3 χρονιά η δύσκολο?

καλησπέρα.Να σας πω κι εγω τη γνώμη μου για το aljazeera.Tο εχω 2 χρόνια και ειμαι πολύ ευχαριστημένος.Είχα παρει την κάρτα 100 ευρώ απο Χαλανδρι.Την ανανεώνω με 69 ευπώ απο το site για hotbird.Η εικόνα εχει βελτιωθει απο περυσι.nba δειχνει ολη τη χρονιά και την κανονικη περιοδο.την τεταρτη θα δείξει και τον Παναθηναικο κατι που μπορει να μην δείξει ουτε η νετ απο οτι ακούγεται.http://www.en.aljazeerasport.tv/Schedule

eπικοινώνησα με την υποστήριξη πελατών του Al Jazeera Sports με mail στο Callcenter @ aljazeera.net και μου απάντησαν άμεσα. Δεν μου διευκρίνισαν βέβαια κάποιες πολύ συγκεκριμένες απορίες που είχα σχετικά με το ποιοι δορυφόροι εκπέμπουν το πακέτο, ούτε μου είπαν για την ποιότητα εικόνας των καναλιών και κατά πόσο αυτή είναι χειρότερη στους άλλους δορυφόρους. Μου ειπαν όμως για το nba.

Dear Subscriber
Greeting from Aljazeera Sport Channel

You can find all our frequencies so you can check which satellite the Package are broadcasted in the link bellow:
http://www.aljazeerasport.net/howtowatchus/

All of the channels of Aljazeera are broadcasted at Standard Definition i.e. SD and we have three channels of them are broadcasted also at High Definition HD on Nilesat.

There is no allocated channels for any tournaments, so we may display all the tournaments and matches on all channels of Al Jazeera Sports so you had to have the full packages (the Basic Package and the Events Package) and also we have the NBA channels and you can have it if you subscribe with the ESPN Package…

Έχω στείλει mail και στο site με τις κάρτες για άλλες απορίες και περιμένω απάντηση.

καλησπέρα.Να σας πω κι εγω τη γνώμη μου για το aljazeera.Tο εχω 2 χρόνια και ειμαι πολύ ευχαριστημένος.Είχα παρει την κάρτα 100 ευρώ απο Χαλανδρι.Την ανανεώνω με 69 ευπώ απο το site για hotbird.Η εικόνα εχει βελτιωθει απο περυσι.nba δειχνει ολη τη χρονιά και την κανονικη περιοδο.την τεταρτη θα δείξει και τον Παναθηναικο κατι που μπορει να μην δείξει ουτε η νετ απο οτι ακούγεται.http://www.en.aljazeerasport.tv/Schedule

100 για ένα χρόνο όμως? έχεις κάποιο λινκ απο το κατάστημα?

Re: Απάντηση: Re: Al Jazeera Sport Channels

Nα σου πω την αλήθεια ηταν λίγο ασχετοι αλλά εκανα τη δουλειά μου .Τη μερα που πήρα την κάρτα ήταν οι φτηνότεροι.Απο κει και μετά δεν ξαναασχολήθηκα.Το εχω ανανεώσει 2 φορες απο το site της Αljazeera

Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

Είναι παντρεμένη η κάρτα με τον δέκτη. Έχει όλους τους αγώνες της Premier League. Κάπου είχα διαβάσει ότι έχει τα δικαιώματα μέχρι το 2014. Δεν παίρνω όρκο.. -bye-

Re: Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

Μεχρι και φετος τα εχουν.Γινεται μαχη με το aljazeera πιος θα τα παρει τη νεα τριετια!
gab

Είναι παντρεμένη η κάρτα με τον δέκτη. Έχει όλους τους αγώνες της Premier League. Κάπου είχα διαβάσει ότι έχει τα δικαιώματα μέχρι το 2014. Δεν παίρνω όρκο.. -bye-