Bein Sport Channels (πρώην Al Jazeera)

Re: Al Jazeera Sport Channels

Προκύπτουν 2 σενάρια:

1) θα είναι όλα στον Hotbird αλλά μόνο ένα HD (το 6) με αγγλική περιγραφή και ένα SD το 10(αν δεν έχουν το ίδιο περιεχόμενο).
Ελπίζω να βάλουν και τα Fox Sports HD και ΝΒΑ ΤV HD στον Hotbird αν συμβεί αυτό

2)Αφήνουν στον Hotbird μόνο το βασικό πακέτο και το full μόνο σε Badr και Nilesat.

Οπως το "διαβασα" εγω, ειναι και τα δυο πακετα στο Χοτμπερντ, με τα αμερικανικα μεσα. Απλα πληρωνεις (αρκετα; δεν ξερω) περισσοτερα για το φουλ πακετο (α λα νοβα) και αυξημενη τιμη για το "βασικο". Με δυο λογια, καταλαβα οτι ισχυει το 1) που εγραψες. Ωστοσο, ο ιορδανος γραφει στα σχολια οτι "δεν ξερω", "ελπιζω" κλπ, αρα μαλλον εικασιες κανουμε.

Αυτο που δεν καταλαβα εγω ειναι αλλο: εχει με πρασινο περιγραμμα τα αγγλοφωνα καναλια. ΟΚ. Αλλα στις λαιβ μεταδοσεις σχεδον ολα τα καναλια (σημερα) εχουν ΚΑΙ αγγλικη περιγραφη. Θα παραμεινει αραγε αυτο, δλδ η επιλογη γλωσσας ηχου; Δεν περιμενω απαντηση βεβαια, ρητορικη ειναι η ερωτηση :)

Και φυσικα ουτε το συζητω: πληρωνω οσο-οσο για το πακετο, ακομα κι αν η πρεμιερ λιγκ δεν ειναι πληρης (ολα τα ματς) οπως φημολογειται σε βρετανικα φορα. Χμ, σε δευτερη σκεψη ισως εκει να ειναι η "παγιδα" για τα πακετα που θα δινει στο Χοτμπερντ, κι οχι τα σεναρια που εγραψες παραπανω Τζιμη...

Από που μπορούμε να αγοράσουμε το ip tv πακέτο του Al Jazzera;

Σχετικά με την αγγλική περιγραφή, νομίζω οτι θα συνεχίσει ώς είναι. Δηλαδή σε όλα τα κανάλια σχεδόν θα υπάρχει. Τώρα όσον αφορά τα +3 +6 HD6 μάλλον θα έχουν εκπομπές στα αγγλικά (όπως τώρα δλδ) και για αυτό τα διαχωρίζουν. Το θέμα μας όμως είναι οι τιμές και το αν όλα τα κανάλια θα είναι στο hotbird. Γιατί αν είναι να φτάσουν τις τιμές του ΟΤΕ ε τότε θα είναι μεγάλο το δίλλημα για το τι θα κάνουμε..

Ναι, δεν εχεις αδικο. Αλλα στα ιδια χρηματα με τον ΟΤΕ, θα προτιμησω 100% το Αλ Τζαζιρα. Αν προσφερει και τα αμερικανικα, θα το προτιμησω ακομα και με ενα 10-20% παραπανω απο τον ΟΤΕ. Αλλα χωρις αριθμους (δηλαδη τιμες) δεν μπορω να πω τιποτα. Στις εποχες που ζουμε ολα ζυγιζονται αναλογως την εποχη.

Last edited by a moderator:

Ακόμη δεν έχουν πει τίποτε επίσημα σχετικά με συχνότητες και δορυφόρους.
Βγήκαν όμως οι νέες τιμές από 1 Αυγούστου.
Το full (+1 έως +10, HD1 έως HD6, NBA, FOX ) για ME 180$ και 170 για ανανέωση και για NA 160 και 150 η ανανέωση.
Το βασικό +1 έως +8 για ME 90$ και80 η ανανέωση και για NA 85 και 75 η ανανέωση.

Πριν 3 μέρες το live on sat για την 1 αγωνιστική της PL είχε τους αγώνες στον 7W στο κανάλι AJS HD PL χωρίς συγκεκριμένη συχνότητα και με κωδικοποίηση V5.
Σήμερα βλέπω το κανάλι ως HD6.

Aν ισχύουν οι παραπάνω τιμές , είναι τσάμπα βάση περιεχομένου.
Έχει τα πάντα πλην Bundesliga στο ποδόσφαιρο(που είναι fta σε 7w,26e), τα πάντα στο μπάσκετ(να έδειχνε λίγο παραπάνω Euroleague στα κανάλια θα ήταν καλύτερα, αλλά υπάρχει και το iptv.
Στα υπόλοιπα αθλήματα τα πάντα πλην F1(που υπάρχει όμως fta παντού σχεδόν).

Οι παραπάνω τιμές είναι αυξημένες 10 έως 30$ από τις προηγούμενες.Φυσικά ισχύουν μόνο για κατοίκους MENA.

Το πόσο θα τις αυξήσουν οι μεσάζοντες είναι άλλη ιστορία.

Ε πόσο να τις αυξήσουν. Θα γίνουν τα δολλάρια ευρώ, άντε και 10 ακόμα.

Να κανω χαζη ερωτηση; Ποιανουμε απο Αθηνα καποιον απο τους "εναλλακτικους" δορυφορους του JSC; Εννοω εκει που σιγουρα θα εχει τα πακετα διαθεσιμα...

Επισης, λινκ για τις τιμες υπαρχει;

Στο μεταξυ, βλεπω οτι κοστιζει 99 ευρω το 9μηνο φουλ πακετο (λογω του οτι κλειδωνει στο τελος Μαΐου προφανεστατα). Πουλανε δλδ πακετο ΜΕ με 135 ευρω για 12μηνο, αλλα μονο πακετα 9μηνου ο ιορδανος; Μυστηριο, εκτος αν δεν εχει ανανεωσει ακομα τη σελιδα του.

Last edited by a moderator:

Να κανω χαζη ερωτηση; Ποιανουμε απο Αθηνα καποιον απο τους "εναλλακτικους" δορυφορους του JSC; Εννοω εκει που σιγουρα θα εχει τα πακετα διαθεσιμα...

Επισης, λινκ για τις τιμες υπαρχει;

Mε μεγάλα πιάτα ναι. Εξαρτάται και την περοχή σου.

Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

Καλησπερα,αν καταλαβα καλα συμφωνα με το jsc cards αγγλικη περιγραφη θα εχει μονο το +3,+10 και το HD6? Αν κανω λαθος διορθωστε με,ευχαριστω και καλο καλοκαιρι σε ολους.

Αρα θα κανουν dedicated τα εξι HD καναλια για την Πρεμιερ Λιγκ και λογικα δε θα δειχνουν Πρεμιερ τα SD καναλια. Συνεπως, οπως φαινεται θα πουλησουν ενα πακετο (ιδιο με περυσι) χωρις Πρεμιερ αλλα λογικα σε μεγαλυτερη τιμη.

Ασχημα νέα για το πακετάκι μας.. Τα HD κανάλια +1 εώς +6 που θα δείχνουν premier league, αποσύρονται απο hotbird..

http://www.lj-sport.com/Channels/2013AlJazeera.html
Αίσχος. Ήθελα το πακέτο αλλά πακέτο. Ας εξηγήσει κάποιος σε εμάς τους αδαείς αν είναι εφικτή η θέαση πλέον. Στο link που παραθέτει ο φίλος παραπάνω λέει
Satellite Position(s):
Eutelsat 7/8 West (7°/8° West)
Καλά καταλαβαίνω πως εκεί μεταναστεύει το τζαζιρι σπορ;

Ασχημα νέα για το πακετάκι μας.. Τα HD κανάλια +1 εώς +6 που θα δείχνουν premier league, αποσύρονται απο hotbird..

http://www.lj-sport.com/Channels/2013AlJazeera.html

1ον για την δημοσίευση νομίζω κάνεις λάθος γιατί το HD1 k HD2 υπάρχουν ήδη στον hotbird k δεν θα τα αποσύρουν γιατί δείχνουν CL!!

2ον
Παιδιά μην τρελένεστε!έχω το al jazeera sports 2 χρόνια το full πακέτο στον hotbird με τα HD 1,2!!
'Οτι έδειχναν τα κανάλια HD 1,2 τα έδειχναν κ τα SD κανάλια!!Οπότε με την premier league απλά στον hotbird μάλλον θα την βλέπουμε σε HD μόνο στο HD1 k HD2 τους υπόλοιπους αγώνες στα
SD κανάλια!!
Δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο αλλά όπως ο καθένας ανέβαζει απο διάφορες σελίδες οτι θέλει θα σας ποστάρω κ εγώ την σελίδα της wikipedia για το al jazeera sports να δείτε σε πια κανάλια γράφει ότι θα δείχνει premie league!
http://en.wikipedia.org/wiki/Al_Jazeera_Sports

υποσημειωση:όταν το al jazeera sports έφτιαξε τα HD κανάλια 1,2 τα ανέβασε πρώτα σε όλους τους άλλους δορυφόρους Nilesat 7 k badr26 k arabsat20 k μετά απο μήνες τα ανέβασε στον Hotbird13!
Η γνώμη μου είναι απλά μην βιάζομάστε κ να μην ανεβάζουμε ότι βλέπουμε σε άλλες σελίδες μέχρι να δούμε τι γίνεται!!

Σιγα, δυο-τρεις μερες εμειναν και θα μαθουμε (σχεδον) τα παντα. Ισως χρειαστουν λιγες μερες ακομα μεχρι να διευκρινιστουν και λεπτομερειες, για παραδειγμα λεει ενας οτι μετα τις 31/5 θα μπορεις να βλεπεις πια Αλ Τζαζιρα με τον "new official box Humax Freehd" και οτι απο τωρα θα βλεπουμε μονο με "new secure devices" κι οτι θα χρειαζονται "secure viaccess cams". Θα μαθουμε πολυ συντομα και αναλογως θα πραξουμε.

1ον για την δημοσίευση νομίζω κάνεις λάθος γιατί το HD1 k HD2 υπάρχουν ήδη στον hotbird k δεν θα τα αποσύρουν γιατί δείχνουν CL!!

2ον
Παιδιά μην τρελένεστε!έχω το al jazeera sports 2 χρόνια το full πακέτο στον hotbird με τα HD 1,2!!
'Οτι έδειχναν τα κανάλια HD 1,2 τα έδειχναν κ τα SD κανάλια!!Οπότε με την premier league απλά στον hotbird μάλλον θα την βλέπουμε σε HD μόνο στο HD1 k HD2 τους υπόλοιπους αγώνες στα
SD κανάλια!!
Δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο αλλά όπως ο καθένας ανέβαζει απο διάφορες σελίδες οτι θέλει θα σας ποστάρω κ εγώ την σελίδα της wikipedia για το al jazeera sports να δείτε σε πια κανάλια γράφει ότι θα δείχνει premie league!
http://en.wikipedia.org/wiki/Al_Jazeera_Sports

υποσημειωση:όταν το al jazeera sports έφτιαξε τα HD κανάλια 1,2 τα ανέβασε πρώτα σε όλους τους άλλους δορυφόρους Nilesat 7 k badr26 k arabsat20 k μετά απο μήνες τα ανέβασε στον Hotbird13!
Η γνώμη μου είναι απλά μην βιάζομάστε κ να μην ανεβάζουμε ότι βλέπουμε σε άλλες σελίδες μέχρι να δούμε τι γίνεται!!

Απορώ με τη σιγουριά σου οτι η δημοσιευση είναι λάθος... και δε καταλάβαίνω αυτό που λες οτι δε θα τα αποσύρουν γιατί δείχνουν CL. Eννοείται οτι είναι στη διακριτική τους ευχέρια να το κάνουν.
Άσε που τώρα με 6 HD κανάλια, θα τα δείχουν όλα τα ματς του CL σε HD!!!!
Και τέλος πάντων αν νομίζεις οτι κάνω λάθος που αναδημοσιευσα τη συγκεκριμένη σελίδα, τότε ΟΚ... Ο χρόνος θα δείξει και μάλιστα σύντομα.
Κι εγώ έχω 3 χρόνια το πακέτο και απο πέρισυ μαζί με τα HD αλλα αν αποσυρθούν τα HD δε πρόκειται να ξανακάνω ανανέωση διότι η ποιότητα των SD τουλάχιστον στο hotbird είναι άθλια..