Bein Sport Channels (πρώην Al Jazeera)

Re: Al Jazeera Sport Channels

Λίγο υπομονή και θα μάθουμε τι θα γίνει. Το HD 3 αυτή την στιγμή κωδικοποιήθηκε ενώ τα HD4,HD5 παραμένουν FTA φυσικά δείχνοντας μαύρο.
Τα κανάλια αυτά είναι στην 11013 από την οποία εξαφανίστηκαν τα BEINSPORT.

Η απαντηση του ιορδανου στο jsccards επειτα απο σχετικο ερωτημα ("σε ποιον δορυφορο ειναι το φουλ πακετο"):

On Nilesat Full - but on hotbird there are missing channels ,
I don't know if they will add soon . or what .
we will wait and see

Ειναι προφανες οτι ουτε αυτοι δεν ξερουν καλα-καλα, περιμενουμε.

Το bitrate είναι στα 4,2 mpbs. Σπασίματα όχι.
Σε 40άρα που έχω εγώ μια χαρά είναι. Δεν είναι σαν του Sky UK. Είναι σαν της Nova περίπου.

Για 55 δεν ξέρω.. Θα πρότεινα να περιμένεις.
Πιστεύω θα ανεβούν στον Hotbird όλα. Μέσα στην ημέρα θα ξέρουμε.

ναι ρε τζιμη καλα σου λεει ρε, κατσε φρονιμα :p
:violent-smiley-030:

Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

Καλησπέρα παιδιά.Επειδή έχω μπερδευτεί λιγάκι εγώ έχω στον hotbird τα κανάλια από +1 έως +8 συν τα δύο ελεύθερα JSCG και JSCN. Τα κανάλια που είναι στο 11013 δεν μπορώ να τα κατεβάσω στο παρόν λόγω μη επαρκούς σήματος. Τα +7 και +8 δεν παίζουν αυτή την στιγμή. Τι πρόκειται να γίνει με αυτά; Υπάρχει πιθανότητα στα υπάρχοντα που έχω να παίζει σε κάποιο premier league; Ευχαριστώ...

Re: Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

Απο οσα βλεπω κ ακουω χλωμα τα πραγματα οσοι εχουμε το πακετο απο +1 εως +8,μαλλον θα πρεπει να προσθεσω το πριμιουμ πακετο δηλ αλλα 79 ευρω εξτρα(συμφωνα με οσα ανακοινωσαν στο επισιμο σαιτ τους)στα ηδη 69 ευρω οταν εκανα την αναβαθμιση!Μακαρι να βγω ψευτης....

αυτο βλεπω τωρα και εγω...
τι κανουν εκει κατω οι αραβες ενας αλλαχ ξερει...!!!

Παιδιά hotbird τέρμα!!μόνο +1 ως +4!Να κ η σελίδα με τις συχνοττες απο το επισημο site
http://www.aljazeerasport.net/howtowatchus/
Μονο όποιος μπορει να πιάσει badr26 μοίρες θα ποιάνει τα κανάλια +1 ως +8 κ θα βλέπει κ premier league!!

Δυστυχως θα περιοριστουμε σε μερικη καλυψη ισπανικου,ιταλικου και γαλλικου πρωταθληματος...Και σκεφτομουνα να κοψω τον ΟΤΕ (αν δεν βαλει εντος του μηνα PVR) και να επαιρνα 2 πληρεις συνδρομες στους αραβες.

Ορισμένοι που προέβλεπαν ότι δε θα αλλάξει τίποτα και πως θα μετέδιδε το Al Jazeera Sports Premier League στον Hotbird τώρα θα πρέπει να φάνε τις δηλώσεις τους. Χίλιες φορές να μη το είχε πάρει αυτό το κωλοπρωτάθλημα. Τώρα χάθηκαν 2 HD και 6 SD κανάλια.

Εγω παντως θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Θεωρητικα ,τα <<πολλα>> καναλια εφυγαν απο τον Hotbird , για να μην ειναι διαθεσιμα στους Αγγλους . Πιστευω οι περισσοτεροι γνωριζουμε , οτι η Premier League δεν θελει να υπαρχει προσβαση σε ολους τους αγωνες , και ειδικα αυτους του Σαββατου 17:00 ωρα Ελλαδος, οσο αφορα στην αγορα του Ηνωμενου Βασιλειου. O BADR ομως , δεν πιανεται ευκολα απο H.B. ?

Eγώ παίρνω πίσω μόνο αυτό που είπα σήμα όταν ανέβηκαν τα 5 HD ότι θα ανεβεί και το 6.
Από την αρχή ήμουν επιφυλακτικός.

Οι Badr 5 και 6 είναι δύσκολοι για Αγγλία.
Για Ελλάδα μέχρι Αθήνα με 1,20-1,30 κάνεις δουλειά.

Μακάρι να ανεβούν στους Badr.

Πάντως malakudi είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Δεν είναι ένα απλό πρωτάθλημα.

Last edited:

Χίλιες φορές να μη το είχε πάρει. Μια χαρά ήταν το πακέτο για την τιμή του και είχε 12 κανάλια, τα 2 HD. Εγώ με το Mabo 180 δε πιάνω τη συχνότητα με τα HD στις 7W. Badr πιάνω και με το Τ90 αλλά οριακά, αλλά δε βλέπω να ανεβαίνουν εκεί τα HD.

Καλό πρωτάθλημα είναι αλλά το έχουν παραξηλώσει οι Άγγλοι. Δε μπορεί να απαιτούν τέτοιες αλλαγές από ένα πακέτο για τους αγώνες τους. Και στην τελική γιατί είναι καλύτερο από τα άλλα (γερμανικό, ιταλικό, ισπανικό); Στο Champions League οι ομάδες τους έχουν πάρει μόνο 4 τίτλους τα τελευταία 30 χρόνια. Το πρωτάθλημά τους είναι θεωρητικά ανταγωνιστικό, αλλά 2 στις 3 φορές το παίρνει η μισητή MUFC. Σιγά τα αυγά.

Δε μπορεί να απαιτούν τέτοιες αλλαγές από ένα πακέτο για τους αγώνες τους.

Το θεμα δεν ειναι τι απαιτουν αυτοι, αλλα τι ειναι διατεθειμενοι να κανουν αυτοι που αγοραζουν μαλακουντι.

Επι της ουσιας, απο Αττικη ξερει κανεις τι πιατο χρειαζεται για να βγαλει Nilesat; Υπαρχει "παγιδα" που πρεπει να προσεξουμε;

Δυστυχως και σε μενα σημερα τα HD εξαφανιστηκαν (hotbird) βλεπω κανονικα μονο απο το +1 εως +6 στα υπολοιπα (+7, +8, +9, +10) εχει σημα αλλα εχει πεσει μαυριλα. Τωρα θα τα βαλουν και στο hotbird το full πακετο η θα τα αφησουν ετσι δε ξερω. Παντως αν το αφησουν ετσι δε λεει και θα χασουν σιγουρα πολλους συνδρομητες ...

Το θεμα δεν ειναι τι απαιτουν αυτοι, αλλα τι ειναι διατεθειμενοι να κανουν αυτοι που αγοραζουν μαλακουντι.

Επι της ουσιας, απο Αττικη ξερει κανεις τι πιατο χρειαζεται για να βγαλει Nilesat; Υπαρχει "παγιδα" που πρεπει να προσεξουμε;

Νομίζω γράφτηκε στο διπλανό νήμα για τις 7W, 240 με 270 χρειάζεται. Εγώ Πάτρα δε την βγάζω την συχνότητα των HD με Mabo 180.

Χίλιες φορές να μη το είχε πάρει. Μια χαρά ήταν το πακέτο για την τιμή του και είχε 12 κανάλια, τα 2 HD. Εγώ με το Mabo 180 δε πιάνω τη συχνότητα με τα HD στις 7W. Badr πιάνω και με το Τ90 αλλά οριακά, αλλά δε βλέπω να ανεβαίνουν εκεί τα HD.

Καλό πρωτάθλημα είναι αλλά το έχουν παραξηλώσει οι Άγγλοι. Δε μπορεί να απαιτούν τέτοιες αλλαγές από ένα πακέτο για τους αγώνες τους. Και στην τελική γιατί είναι καλύτερο από τα άλλα (γερμανικό, ιταλικό, ισπανικό); Στο Champions League οι ομάδες τους έχουν πάρει μόνο 4 τίτλους τα τελευταία 30 χρόνια. Το πρωτάθλημά τους είναι θεωρητικά ανταγωνιστικό, αλλά 2 στις 3 φορές το παίρνει η μισητή MUFC. Σιγά τα αυγά.

Πως γίνεται να την πιάνουν οι Άγγλοι με 1,20 πιάτο?
Και τις 2 συχνότητες με τα HD δοκίμασες?

Ζητούν υπερβολικά πράγματα. Αλλά αυτό λογικό είναι. Κοίτα τι κάνουν μέσα στην χώρα τους. 4/10 ματς διαθέσιμα στην συνδρομητική την εβδομάδα. Αίσχος.

Είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο διότι κατά την γνώμη της πλειοψηφίας, εκεί παίζεται το πιο θεαματικό ποδόσφαιρο.
Και δεν παίρνουν πολλά ευρωπαικά λόγω της κούρασης του πρωταθλήματος.
Τέσπα, γνώμες είναι αυτές. Έχουμε ξαναδιαφωνήσει πάνω στο συγκεκριμένο. Let's agree we disagree.

Πως γίνεται να την πιάνουν οι Άγγλοι με 1,20 πιάτο?
Και τις 2 συχνότητες με τα HD δοκίμασες?

Πιάνουν στην Αγγλία 7W με 1,20; Τις συχνότητες του Al Jazeera;