Bein Sport Channels (πρώην Al Jazeera)

Re: Al Jazeera Sport Channels

Μάλλον αυτό ίσως είναι το μόνο θετικό από την όλη ιστορία. Εκεί που υπήρχαν 10 κανάλια στη συχνότητα, τώρα θα είναι 6. Άρα υπάρχει περιθώριο για μεγαλύτερο bitrate.

παλι δεν σε πιανω φιλε,
ητανε 10 sd καναλια και 2 hd

τωρα ειναι 4 sd και 6 hd τα οποια εχουνε διαφορετικο περιεχομενο,για πες τωρα ποσο πισω εχουμε μεινει.

πιανεις τα 6 HD απο hotbird?? Αν ναι σε ποια συχνοτητα?

Last edited by a moderator:

Φίλε, τα HD ανέβηκαν στον HotBird και μετά κατέβηκαν. Από χθες το απόγευμα είναι γνωστό αυτό. Αν θες ξαναδιάβασε τις προηγούμενες σελίδες και θα καταλάβεις γιατί είσαι πίσω.

Στα κανάλια που έχουν απομείνει στο Hotbird δείχνουν trailer που λένε κάτι του στυλ «το ποδόσφαιρο δεν κοιμάται ποτέ - ούτε κι εμείς» και στο τέλος δείχνουν τις συχνότητες για Nilesat και Badr. :bigcry:

Λετε να τα βγαλουν τελειως ολα απο τον Hotbird και απλα τα εχουν αφησει αυτα τα 4 μεχρι να αρχισουν τα πρωταθληματα για να ενημερωθει ο κοσμος για να αρχισει να βλεπει σε Nilesat η Badr? Παιζει τετοιο σεναριο?

Last edited:

Βρε παίδες για σταθείτε. Και το Champions League,το Europa Leage οι αγώνες των εθνικων ομάδων και τα μεγάλα ματς των αλλων ξένων πρωταθλημάτων που τα έδειχναν σε HD από τον Hotbird πάπαλα δηλαδή? Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Θα δούμε

Αυτό μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο. Δεν έχουν λόγο να κλείσουν τελείως. Απλά επειδή τα +5 ως +8 και τα HD θα δείχνουν Premier League, έβγαλαν αυτά. Φαντάζομαι ότι θα τους έκανε τρελό πόλεμο η SKY αν έδειχναν Premier στον Hotbird γιατί πολλοί είχαν αρχίσει να ξυπνάνε σε Ιταλία και Βρετανία. Οπότε θα έπρεπε να στριμώξουν όλα όσα έδειχναν μέχρι τώρα (Ιταλικό, Ισπανικό, Γαλλικό, Ρώσικο, Ολλανδικό, Αμερικάνικο, Κύπελλο Γερμανίας, Champions League, Euroleague Basketball, τένις, superbike) σε 4 κανάλια. Το οποίο εκ των πραγμάτων δεν γίνεται και ήδη αν δείτε το πρόγραμμα πολλές μεταδόσεις είναι μόνο στα HD γιατί δε χωράνε.

Από την άλλη να παίρνεις συνδρομή για 8 κανάλια και να κλείνεις τα μισά είναι λίγο απάτη. Ακόμα κι αν οι ευρωπαίοι συνδρομητές είναι δηλωμένοι ως κάτοικοι αραβικών χωρών ή Ισραήλ, το Al Jazeera έχει πληρωθεί κανονικά τη συνδρομή, οπότε δεν μπορεί να τους αφήσει έτσι. Ας περιμένουμε λίγες μέρες να δούμε...

Τα πραγματα ειναι πολυ συγκεχυμενα αυτη τη στιγμη οπως και οι πληροφοριες που ερχονται. Απ'τη μια στο επισημο site τους εχουν τις συχνοτητες των 6 hd καναλιων και των 10 sd στον Nilesat αλλα απ'την αλλη εδω http://www.en.aljazeerasport.tv/ εχουν προγραμμα μονο για τα +1,+2,+3,+4 sd καναλια. Εντωμεταξυ καναλια HD πρωτα εμφανιζονται και μετα απο μερικες ωρες εξαφανιζονται απο τον hotbird και οι ιδιοι οι retailers δεν ξερουν τι ακριβως γινεται (βλ. jsc-cards.com) .Οποτε θα συνιστουσα λιγο ακομα υπομονη -και για μενα ισχυει αυτο !!- μεχρι να αποκρυσταλωθει η κατασταση. Για καποιους φιλους που ρωτανε παντως να ενημερωσω οτι με πιατο 1,10-1,20 ανετα πιανει κανεις Nilesat απο Αθηνα. Ειχα εγω μεχρι πριν απο 1-2 χρονια.Αυτο που θα ηταν παρα πολυ ενδιαφερον θα ηταν αν καποιος εχει αυτη τη στιγμη ενεργη συνδρομη στο full pack και λαμβανει απο Nilesat να μας πει ποια καναλια παιζουν .Ειναι και τα 10 sd και τα 6hd ??

Στο nilesat με ανανεωμενη καρτα φουλ χτες απο το jsc-cards ανοιγουν ολα τα καναλια 1-10 και ολα τα hd ανοιγουν αλλα τα 3-6 εχουν τεστ καρτα!
gab

Στο nilesat με ανανεωμενη καρτα φουλ χτες απο το jsc-cards ανοιγουν ολα τα καναλια 1-10 και ολα τα hd ανοιγουν αλλα τα 3-6 εχουν τεστ καρτα!
gab

Με τι πιατο λαμβανεις αυτη τη στιγμη στον Nilesat φιλε ?? Βασικα με ενδιαφερει για τις hd συχνοτητες

Ο Γαβρίλος είπε και παραπάνω πως η συχνότητα με τα HD δε βγαίνει ούτε με τρίμετρο στη Βόρεια Ελλάδα. Στην Αθήνα αναφέρθηκε πως βγαίνει με 2,70. Μη ρωτάτε ξανά και ξανά τα ίδια πράγματα.

Οι δύο συχνότητες με τα SD βγαίνουν και με 1,20.

gab

Με τι πιατο λαμβανεις αυτη τη στιγμη στον Nilesat φιλε ?? Βασικα με ενδιαφερει για τις hd συχνοτητες

Και απο ποια περιοχη επίσης...

Οι δύο συχνότητες με τα SD βγαίνουν και με 1,20.

Αυτο δεν το ειχα καταλαβει και ειναι πολυ ενδιαφερον. Μπορει καποιος να με κατατοπισει αν βγαινει π.χ. και με μικροτερο πιατο;

Φιλε δεν πιανω τις hd συχνοτητες μονο τα 1-10 πιανω με ενα girertini 1.25m αλλα παλια που ειχα 3μ DH δεν εβγαιναν εδω θεσσαλονικη που μενω.H πληροφορια ερχεται απο φιλο μου στο Μαροκο για τα hd.Το δευτερο ειναι το hd6 που μπηκε στη θεση του +9!
gab

Attachments

• IMG_0122[1].jpg
    IMG_0122[1].jpg
    99.8 KB · Views: 289
  • IMG_0123[1].jpg
    IMG_0123[1].jpg
    90 KB · Views: 288
Last edited:

παιδια επειδη στον hotbird έχω την Nova γινεται να πιανει κ nilesat 7w k hotbird 13e γιατι το ενα ειναι δυτικα κ το αλλό αναλυτικα!υπαρχει καποιος να το επιβεβαιωσει;
κ κατι τελευταιο πηρα σημερα τηλεφωνο στο palmosat.gr κ τον ρωτησα για το al jazeera sports κ μου ειπε σιγουρα Nilesat κ badr26 κ οτι κατα πασα πιθανοτητα θα τα προσθεσουν κ στον hotbird αλλα θα ξερει σιγουρα τις επομενες 3 με 4 μερες!(αυτος μου τα απαντησε μετα απο ερωτηση)
εγω πλεον δεν το πιστευω,μπορω να πιασω badr26 αλλα οποιος μπορει ασ μου απαντηση στην παραπανω ερωτηση!
επειδη στον hotbird έχω την Nova γινεται να πιανει κ nilesat 7w k hotbird 13e γιατι το ενα ειναι δυτικα κ το αλλό αναλυτικα!υπαρχει καποιος να το επιβεβαιωσει;

Θα ηθελα να ρωτησω αν με αυτες τις αλλαγες που εγιναν (καναλια-δορυφοροι) επηρεαζεται καθολου η iptv του alj sports...

επειδη στον hotbird έχω την Nova γινεται να πιανει κ nilesat 7w k hotbird 13e γιατι το ενα ειναι δυτικα κ το αλλό αναλυτικα!υπαρχει καποιος να το επιβεβαιωσει;

όχι (απάντησες μόνο σου).
πηρα σημερα τηλεφωνο στο palmosat.gr κ τον ρωτησα για το al jazeera sports κ μου ειπε σιγουρα Nilesat κ badr26 κ οτι κατα πασα πιθανοτητα θα τα προσθεσουν κ στον hotbird αλλα θα ξερει σιγουρα τις επομενες 3 με 4 μερες!(αυτος μου τα απαντησε μετα απο ερωτηση)

επίσημη ανακοίνωση από al ζαζίρα λέει μονο nilsat 7W

Βρε παίδες για σταθείτε. Και το Champions League,το Europa Leage οι αγώνες των εθνικων ομάδων και τα μεγάλα ματς των αλλων ξένων πρωταθλημάτων που τα έδειχναν σε HD από τον Hotbird πάπαλα δηλαδή? Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Θα δούμε

Ακυρον,απαντάω στο δικό μου ερώτημα. SD σε Hotbird,Badr και Nilesat και HD μόνο σε Nilesat.
Ευχαριστώ

Θα ηθελα να ρωτησω αν με αυτες τις αλλαγες που εγιναν (καναλια-δορυφοροι) επηρεαζεται καθολου η iptv του alj sports...

Λόγω των περιορισμών στα δικαιώματα, premium περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο .

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αν βρίσκονται σε μία από τις παρακάτω περιοχές και η ομάδα μας θα διερευνήσει τις ρυθμίσεις σας:
Αλγερία, το Μπαχρέιν, το Τσαντ, το Τζιμπουτί, την Αίγυπτο, το Ιράν, το Ιράκ, την Ιορδανία, το Κουβέιτ, Λίβανος, Λιβύη, Μαυριτανία, Μαρόκο, Ομάν, Παλαιστίνη (συμπεριλαμβανομένης και της Λωρίδας της Γάζας και τη Δυτική Όχθη), το Κατάρ, τη Σαουδική Αραβία, τη Σομαλία, το Σουδάν, η Συρία , Τυνησία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Υεμένη.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν θα επιτραπεί η πρόσβαση στην υπηρεσία, εάν η διεύθυνση IP σας είναι αποφασισμένη να είναι σε μια περιοχή έξω από αυτά που αναφέρονται παραπάνω.

Αν βρίσκονται εκτός αυτών των περιοχών μπορείτε να παρακολουθήσετε Al Jazeera Sport Παγκόσμιο και το Al Jazeera Sport News οπουδήποτε στον κόσμο μέσω αυτής της ιστοσελίδας ή μέσω apps μας.

http://www.en.aljazeerasport.tv/Blocked