Στο nilesat με ανανεωμενη καρτα φουλ χτες απο το jsc-cards ανοιγουν ολα τα καναλια 1-10 και ολα τα hd ανοιγουν αλλα τα 3-6 εχουν τεστ καρτα!
gab
Στο nilesat με ανανεωμενη καρτα φουλ χτες απο το jsc-cards ανοιγουν ολα τα καναλια 1-10 και ολα τα hd ανοιγουν αλλα τα 3-6 εχουν τεστ καρτα!
gab
Με τι πιατο λαμβανεις αυτη τη στιγμη στον Nilesat φιλε ?? Βασικα με ενδιαφερει για τις hd συχνοτητες
Οι δύο συχνότητες με τα SD βγαίνουν και με 1,20.
Με τι πιατο λαμβανεις αυτη τη στιγμη στον Nilesat φιλε ?? Βασικα με ενδιαφερει για τις hd συχνοτητες
επειδη στον hotbird έχω την Nova γινεται να πιανει κ nilesat 7w k hotbird 13e γιατι το ενα ειναι δυτικα κ το αλλό αναλυτικα!υπαρχει καποιος να το επιβεβαιωσει;
πηρα σημερα τηλεφωνο στο palmosat.gr κ τον ρωτησα για το al jazeera sports κ μου ειπε σιγουρα Nilesat κ badr26 κ οτι κατα πασα πιθανοτητα θα τα προσθεσουν κ στον hotbird αλλα θα ξερει σιγουρα τις επομενες 3 με 4 μερες!(αυτος μου τα απαντησε μετα απο ερωτηση)
Βρε παίδες για σταθείτε. Και το Champions League,το Europa Leage οι αγώνες των εθνικων ομάδων και τα μεγάλα ματς των αλλων ξένων πρωταθλημάτων που τα έδειχναν σε HD από τον Hotbird πάπαλα δηλαδή? Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Θα δούμε
Θα ηθελα να ρωτησω αν με αυτες τις αλλαγες που εγιναν (καναλια-δορυφοροι) επηρεαζεται καθολου η iptv του alj sports...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.