Bein Sport Channels (πρώην Al Jazeera)

Re: Al Jazeera Sport Channels

Απ' ότι διάβασα στην επίσημη σελίδα του UnoTelly, φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον και το σημαντικό είναι πως παρέχει δοκιμαστική συνδρομή για 8 μέρες!
Από πού συμπεραίνεις ότι είναι καλύτερο σε σχέση με το SmartDNS;

Αξίζει πάντως να δοκιμαστεί για κάποιο διάστημα με το Aljazeera, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι παίζει σταθερά και χωρίς blackouts κι έτσι να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.
Για το SmartDNS υπάρχουν ήδη θετικές αναφορές από 2-3 φίλους του forum.

Υπαρχει τιποτα νεοτερο σχετικα με το πακετο Jsc Sport απο hotbird? Γιατι εγω προς το παρων δε βλεπω καποια αλλαγη...

Επισης ειδα στο kingofsat http://gr.kingofsat.net/ οτι χαθηκαν τα +7 +8 +9 +10 απο τον Eutelsat 3D

Last edited:

Στο jsc-cards κλειδωσαν οριστικα τα σχολια και μπηκε FAQ: http://www.jsc-cards.com/order/frequently-asked-questions.html

Η τελευταια "ερωτηση" ειναι φλου, αλλα ουσιαστικα τα λεει ολα. Οι δυο πρωτες αξιζουν για οσους ενδιαφερονται ακομα να βλεπουν τα 1-4 απο Χοτμπερντ ή να αναρωτηθουν αν αξιζει τον κοπο για αλλαγη στον Νιλεσατ, χωρις HD φυσικα.

Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

Καλησπέρα. Τώρα που τα κανάλια μετακόμισαν γνωρίζει κανείς αν είναι εύκολη η λήψη του Badr 6 ή του Nilesat στην κεντρική Ελλάδα και με τι διάμετρο πιάτου; Εγώ έχω ένα 80 περίπου.Ευχαριστώ

Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

με ενα διαφημιστικο που ειδα πλεον ειναι ολα ξεκεθαρα.στον hotbird θα υπαρχουν μονο τα καναλια +1,+2,+3,+4.και στον arabsat και nilesat ολα τα υπολοιπα sd μαζι με τα προαναφερθεντα.ευτυχως που υπαρχει και ο arabsat και την γλυτωνουμε καπως.κριμα μεγαλο παντως να χαθουν τα καναλια απο τον hotbird και φτανουμε στο σημειο που ειχα ξαναγραψει οτι οι αγγλοι κανουν οτι γουσταρουν με το ποδοσφαιρο τους και σιγα στην τελικη το πρωταθλημα που εχουν. οταν ολοι οι υπολοιπες χωρες δεν βαζουν ορια ουτε στις μεταδοσεις τους ουτε στα τηλεοπτικα τους.ηταν τελικα αναμενομενη κινηση αυτη που εκανε το aljazzera για να εχει το κεφαλι του ησυχο και να μην τον ζαλισουν.και σαν φιλαθλος του ποδοσφαιρου στεναχωρεθηκα με αυτην την εξελιξη και προτιμουσα να μην εβλεπα ποτε το αγγλικο πρωταθλημα παρα να εχανα τα παντα απο ολα τα αλλα πρωταθληματα.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

Και τι θα καταφερουν να δειξουν σε 4 καναλια εχουν δικαιωματα της Ισπανικης λιγκας, Γερμανια Ιταλια, Γαλλια, Πρεμιερ Λιγκ, Πορτογαλια, Τσαμπιονς Λιγκ, Γιουροπα Λιγκ, Γιουρολιγκ και εχει και αλλα.. Λογικα η θα τα βγαλουν τελειως οι θα αφησουν μονο τα SD απο το +1 εως +10. Πιστευω πρεπει να περιμενουμε λιγο ακομα γιατι αυτη τη στιγμη επικρατει μπαχαλο στο πακετο τους ισως δουλευουν πανω στα καναλια τωρα.

Καλησπέρα. Τώρα που τα κανάλια μετακόμισαν γνωρίζει κανείς αν είναι εύκολη η λήψη του Badr 6 ή του Nilesat στην κεντρική Ελλάδα και με τι διάμετρο πιάτου; Εγώ έχω ένα 80 περίπου.Ευχαριστώ
Ψάξε σ' αυτό το νήμα και θα τη βρεις την απάντηση:
http://www.avclub.gr/forum/showthre...lsat-7-West-A-Nilesat-102-201-7°W-στην-Ελλάδα

Γνώμη μου, πριν μπεις σε κόπο και έξοδα για Niilesat περίμενε καμια βδομάδα ακόμα να βεβαιωθούμε τι θα γίνει με τον Hotbird, ποτέ δεν ξέρεις.

Φιλε Molto δικιο εχεις,παρακολουθω στενα οτι γραφεται εδω.Εγω αυτο θα κανω θα περιμενω λιγες ημερες για να ξεκαθαρισουν πληρως τα πραγματα για τον Hotbird κυριως (ειμαι κατοχος του πακετου +1 ως +8) κ αν εχουμε αρνητικες εξελιξεις παω για κατοπτρο 1.20μ 'ελπιζοντας' οτι θα πιασω τον Badr 6 απο θεσσαλια.

Στο jsc-cards κλειδωσαν οριστικα τα σχολια και μπηκε FAQ: http://www.jsc-cards.com/order/frequently-asked-questions.html

Συμφωνα με τον προγραμματισμο τους.

Αγγλικο ηχο στα καναλια : HD6 και +10, +3(οταν χρειαζεται)

Premier League στα καναλια : HD1, HD6, +9, και +10 (και σε αλλα καναλια οταν χρειαζεται)

Champions League
στα καναλια : HD1, HD6, +9, και +10 (καλυτεροι αγωνες), HD2 εως HD5 and +1 εως +8 (λοιποι αγωνες)

La Liga (Spain), Serie A (Italy), Ligue 1 (France) και αλλοι ποδοσφαιρκοι αγωνες στα καναλια : HD2 εως HD5 και on +1 εως +8.

Μερικα πραγματα ξεκαθαριζονται αλλα απο αυτα που γραφονται στο παραπανω site ισως ομως εχουμε ξανα επιστροφη των SD καναλιων +5,+6,+7, +8, στο Hotbird.

Επισης ενα συμπερασμα που βγαινει ειναι αποκλειεται να υπαρχει Αγγλικος ηχος σε καναλια του Hotbird ....

Όπως φαίνεται έχει κλειδώσει το θέμα hotbird-jsc στο να μείνουν μόνο το 4 πρώτα SD κανάλια και "μάλλον" με περιεχόμενο φτωχό σε σχέση με τα άλλα χρόνια. Δηλαδη θα έχουν πρώτες επιλογές τα άλλα κανάλια και οτι μένει θα μπαίνει εκεί. Οπότε και απο τη στιγμή που διαφαίνεται οτι δε θα υπάρχει συνδρομή μόνο για αυτά τα κανάλια και θα πρέπει να πληρώνουμε το πακέτο των 8 SD, δεν αξίζει να μπούμε σε διαδικασία ανανέωσης, όσοι έχουμε συνδρομή που λήγει -τώρα- στα τέλη Αυγούστου.
Δε πειράζει μένουμε στο γεγονός οτι τόσα χρόνια βλέπαμε ωραία μπάλα και φτηνή. Ίσως είναι και μια αφορμή για να στραφούμε στο ΟΤΕ ΤV που είναι και ντόπιο πράγμα, να το υποστηρίξουμε, να υποστηρίξουμε και το κράτος μας (με τη πληρωμή του ΦΠΑ στο πακέτο), και ίσως έτσι καταφέρουμε να το δυναμώσουμε και να βγούμε όλοι κερδισμένοι.

Να ρωτήσω κάτι αφελώς; Φαντάζομαι πως αν στην ελλάδα είναι δύσκολο να πιάσεις τους Nilesat κλπ όσο πας βορειότερα (και βορειοδυτικότερα κυρίως) .... Ο αγγλικός σχολιασμός τότε σε ποιους απευθύνεται; Στους Σομαλούς;

σαλατα μας τα κανε ο αλ τζαζιρας, εκει που λεγαμε οτι ειχαμε ενα πακετο να βλεπουμε σχεδον τα παντα, (εστω και χωρις αγγλια) τα προηγουμενα χρονια, πηρε αγγλια και τα ισοπεδωσε ολα, κριμα...ετσι οπως τα καναν τωρα, καλυτερη λυση το ote tv, αν και οι μπασκετικοι δεν καλυπτομαστε, μιας και δεν εχει την ευρωλιγκα

Εγώ πάντως σήμερα έκανα αίτηση για ote tv, παρ' οτι έχω λήψη των 8 sd καναλιών απο nilesat και arabsat.

Επισης ενα συμπερασμα που βγαινει ειναι αποκλειεται να υπαρχει Αγγλικος ηχος σε καναλια του Hotbird ....
To +3 έχει και θα έχει πάντα αγγλικό ήχο. Το θέμα είναι αν θα δείχνει Premier League. Σύμφωνα με αυτά που είχε γράψει το Jsc-cards, δεν θα δείχνει. Μια άλλη πηγή όμως υποστηρίζει ότι θα δείχνει κάποιους αγώνες κάθε αγωνιστικής. Λέω λοιπόν ένα σενάριο που εγώ θεωρώ πιθανό: ακόμα κι αν μείνουν κλειστά τα +5 με +10 στον Hotbird, να δείχνει 4-5 αγώνες κάθε αγωνιστικής στο +3. Σκεφτείτε ότι αν είχαν αποφασίσει να με δείχνουν καθόλου Premier στον Hotbird, και άρα να μην μπορεί κανείς να δει Premier στο JSC από Αγγλία, δεν είχε νόημα να προσλάβουν τον Alex Ferguson για σχολιαστή. Επίσης σκεφτείτε ότι το Al Jazeera θα δείξει και τους 380 αγώνες της σεζόν ζωντανά, κάτι που δεν κάνει κανένας πάροχος στην Ευρώπη. Ίσως εκεί ήταν και το πρόβλημα: να μην υπάρχει κάποιος που να δείχνει όλους τους αγώνες στην Ευρώπη γιατί τότε θα έχαναν πολλούς πελάτες οι Ευρωπαίοι πάροχοι. Οπότε κλείνουν τα μισά κανάλια στον Hotbird και δείχνουν μόνο 5 αγώνες κάθε αγωνιστική.

Να ενημερώσω πως σε ότι αφορά τον Badr, στην Πάτρα βγαίνει σε Τ90 με κέντρο 21,6, με στενό LNB ανάμεσα από 23,5 και 28,2. Και οι δύο συχνότητες με τα 10 SD κανάλια κατεβαίνουν, αν και ελαφρώς οριακά. Για λήψη παντός καιρού, εκτιμώ πως στην Πάτρα θέλει πιάτο 110 εκατοστών. Επίσης αν έχει κανείς πιάτο 120 στις 28,2 λογικά παράκεντρα θα βγαίνει.

Να μην ξεχνάμε επίσης ότι στις αραβικές χώρες που κανονικά απευθύνεται η συνδρομή υπάρχουν και πολλές χιλιάδες ξένοι εργαζόμενοι που θέλουν τον αγγλικό ήχο περιγραφής. Οπού πιάνουν nilesat θα είναι καταπληκτικό πακέτο.

Να ενημερώσω πως σε ότι αφορά τον Badr, στην Πάτρα βγαίνει σε Τ90 με κέντρο 21,6, με στενό LNB ανάμεσα από 23,5 και 28,2. Και οι δύο συχνότητες με τα 10 SD κανάλια κατεβαίνουν, αν και ελαφρώς οριακά. Για λήψη παντός καιρού, εκτιμώ πως στην Πάτρα θέλει πιάτο 110 εκατοστών. Επίσης αν έχει κανείς πιάτο 120 στις 28,2 λογικά παράκεντρα θα βγαίνει.
με 1m κινητό το σήμα παίζει απο 35% εως 45% με την 12341 να έχει ελαφρώς καλύτερο σήμα

Νεα HD καναλια ξεκινησαν στον Eutelsat 7 West Al Jazeera Sport News HD , NBA TV HD , Fox Sports HD , Al Jazeera Sport HD και Al Jazeera Sport Channel HD 6.