Bein Sport Channels (πρώην Al Jazeera)

Αυτο που με προβληματιζει εμενα ειναι αν εμεις με τις ενεργες συνδρομες θα καταφερουμε να δουμε τα νεα καναλια στη νεα συχνοτητα που θα βαλουν. Δηλαδη θα μας τα ανοιγει η καρτα η μπα?

Λυπαμαι που το λεω αλλα αποτι ειδα στο kingofsat στη συγκεκριμενη συχνοτητα που προανεφερα ο παροχεας ειναι telespazio οποτε δεν ειναι της Al Jazeera αυτα τα καναλια μαλλον ιταλικα θα ειναι.. :bigcry:

Last edited by a moderator:
Οχι ευτυχως δεν ειναι ετσι. Και οταν λειτουργουσαν ολα τα καναλια του πακετου , παροχεας ηταν η Telespazio.

Re: Al Jazeera Sport Channels

Το πρώτο συμπέρασμα είναι ο,τι τα +9,+10 ενώ ως τώρα είχαν τα ''συμπληρωματικά'' γεγονότα,τώρα θα έχουν τα ''φιλέτα'',άρα είναι σχεδόν αναγκαία η απόκτηση πλήρους πακέτου.Από τη στιγμή που ακόμη δίνουν δυνατότητα ανανέωσης για +1 ως +8 λογικά θα συνεχίσουν να εκπέμπουν όλα,ακόμη κι αν δεν είναι και τα 8 στο hotbird.To θέμα είναι να δείχνουν αυτά τα κανάλια ο,τι και τα hd,γιατί με μια πρόχειρη ματιά αυτό το σ/κ Ολλανδία και Γαλλία υπάρχουν live στα hd κι όχι στα +1 ως +4.Θα φανούν πολλά από το αν τα +5 ως +8 στον badr θα δείξουν live αυτά τα ματς το σ/κ,αν όχι θα ψάχνουμε μεγαλύτερα πιάτα και hd δέκτες για 7w...Επίσης πρόσεξα ο,τι ενώ για τα hd κανάλια και το +9,+10 η ανανέωση όπως προαναφέρατε είναι ως 31/5,προσφέρουν κανονικά ανανέωση 1 έτους για τα +1 ως +8.Άντε να δούμε...

Επίσης πρόσεξα ο,τι ενώ για τα hd κανάλια και το +9,+10 η ανανέωση όπως προαναφέρατε είναι ως 31/5,προσφέρουν κανονικά ανανέωση 1 έτους για τα +1 ως +8.Άντε να δούμε...

Ναι, διοτι νομιζω οτι αυτα τα δυο καναλια θα αλλαξουν οταν αρχισει να πωλειται "πακετο Μουντιαλ" τον επομενο Μαΐο.

στο liveonsat εχει αγγλικο ποδοσφαιρο στα +9 +10 κ hd καναλια ,λογικα θα ερθουν ξανα +5 ... +8 στο ζεστο πουλι ..

Θεωρώ ότι οι πιθανότητες να έρθουν ξανά τα κανάλια στο hot bird είναι σχεδόν μηδαμινές.

Λιγες μερες ακομα που ξεκινανε τα πρωταθληματα και θα μαθουμε...

Δυστυχώς κι εγώ απαισιόδοξος είμαι για hotbird,γιατί απ' ο,τι φαίνεται θέλουν να πάνε τα κανάλια που θα δείχνουν premier μόνο σε δορυφόρους και δέσμες μη προσβάσιμους στο νησί...Μακάρι να αλλάξει κάτι.Ρώτησε κανείς για το τι τιμές παίζουν στο μαγαζί της Αθήνας?Συνήθως ήταν λίγο πιο φτηνός από το jsc cards.

Γνωρίζει κάποιος αν το iptv προσφέρει τη δυνατότητα να δεις κάποιον αγώνα κάποια άλλη στιγμή ή ακολουθεί το πρόγραμμα των δορυφορικών καναλιών;

Έχει timeshift(για καμιά μέρα περίπου).

Επίσης μετά από 2-3 μέρες ανεβάζεις τα ματς ολόκληρα στο site για τους συνδρομητές.

Τι είδους timeshift είναι αυτό; Εννοείς μπορείς να πατήσεις κάποια παύση και να συνεχίσεις να βλέπεις τον αγώνα αργότερα;

Φαντάζομαι, θα είναι κάτι αντίστοιχο όπως γίνεται στο NovaGO. Δηλαδή, στο κάτω μέρος της οθόνης υπάρχει μια μπάρα. Αν την μετακινήσεις αριστερά, πηγαίνεις πίσω στο πρόγραμμα κάποιες ώρες. Στο NovaGO το timeshift είναι μόνο για 2 ώρες. Ας το επιβεβαιώσει όμως καλύτερα ο jimmy0077 που έχει δοκιμάσει την υπηρεσία.

Επ' ευκαιρίας, jimmy0077 ή όποιος άλλος ξέρει, έχεις δοκιμάσει να κάνεις επιτυχημένη εγγραφή/capture (εικόνα + ήχος) με κάποιο πρόγραμμα στο iptv του Al Jazeera? Βέβαια, με τόσο μεγάλο timeshift και με ανεβασμένα τα ματς μετά από 2-3 μέρες, λογικά δεν χρειάζεται, αλλά πιο πολύ το ρωτάω από περιέργεια και για ενημέρωση. Πριν 2-3 χρόνια είχα ασχοληθεί λίγο με το "άθλημα" του capturing, αλλά το έχω παρατήσει από τότε και πλέον έχω μείνει πίσω στις εξελίξεις...

ένα video που έκανα guys:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Προσοχη οτι το timeshift καταναλωνει πολλα gb! Εχω μια απορια,οταν το PC (τετραπυρηνο)τρεχει το iptv του alj γιατι παντα κολλαει λιγο ενω το διπυρηνο tablet τρεχει ομαλα? Θεμα Flash Player?

ένα video που έκανα guys:
Μου έκανε εντύπωση που όταν επέλεγες κάποιο HD κανάλι, στην προβολή εμφανιζόταν το λογότυπο κάποιου sd καναλιού, π.χ. sport +10, sport +8 κτλ.
Έτσι συμβαίνει πάντα; Δηλαδή, στο streaming, είτε επιλέξεις sd κανάλι, είτε hd η ποιότητα είναι ίδια και προβάλλεται μόνο το sd κανάλι;

@tokis ευχαριστούμε για το βίντεο αλλά έχω και εγώ την απορία του foufoutos7.
Επίσης η ποιότητα της εικόνας πόσο καλή είναι;

Μου έκανε εντύπωση που όταν επέλεγες κάποιο HD κανάλι, στην προβολή εμφανιζόταν το λογότυπο κάποιου sd καναλιού, π.χ. sport +10, sport +8 κτλ.
Έτσι συμβαίνει πάντα; Δηλαδή, στο streaming, είτε επιλέξεις sd κανάλι, είτε hd η ποιότητα είναι ίδια και προβάλλεται μόνο το sd κανάλι;

Είχα κι εγώ αυτή την απορία και όταν τους εστειλα mail και τους ρώτησα μου είπαν ότι τα HD στο iptv θα λειτουργήσουν κανονικά σε λίγο καιρό πιθανότατα μέχρι τις 20 / 8. Μέχρι τότε θα προβάλεται το sd κανάλι που δείχνει το ίδιο γεγονός με το HD που επιλέγουμε να δούμε

@tokis ευχαριστούμε για το βίντεο αλλά έχω και εγώ την απορία του foufoutos7.
Επίσης η ποιότητα της εικόνας πόσο καλή είναι;

H ποιότητα της εικόνας εξαρτάται από τη σύνδεση . Αν κάποιος έχει άνετα και σταθερά 2,5 mbps τα sd είναι σίγουρα σαν του nilesat αν όχι καλύτερα και σίγουρα πολύ καλύτερα από τα αντίστοιχα του hotbird

Last edited:

φιλε μου ποια υπηρεσια χρησιμοποιεις για να αποφυγεις το geoblocking?

καλησπέρα μία ερώτηση αν αγοράσω από το website για Iptv να βλέπω ή από το site ή από το ipad ,μπορώ να συνδεθω εγώ και ένας φίλος μου και να βλέπουμε και διαφορετικούς ή ακόμα και ίδιους αγώνες;