Bein Sport Channels (πρώην Al Jazeera)

Re: Al Jazeera Sport Channels

α ρε Αγγλοι με το πρωτάθλημά σας, μέχρι και στους δορυφόρους φέρνετε τα πάνω-κάτω...

Last edited by a moderator:

Πραγματικά, αν τα πράγματα παραμείνουν έτσι στον Hotbird, μεγάλος κερδισμένος θα είναι ο ΟΤΕ. Τέτοιο δώρο ούτε και θα το περίμενε....

Last edited by a moderator:

Καλά, μη φανταστείτε ότι είναι και τόσο πολλοί αυτοί που έχουν AlJazeera στην Ελλάδα, για να κάνει καμιά σημαντική διαφορά στον ΟΤΕ. Απλά εδώ μαζευόμαστε οι ας πούμε πιο ψαγμένοι... Εγώ σε όσους έχω πει για Aljazeera παραέξω με κοιτάνε σαν εξωγήινο.

Εξάλλου κάποιοι θα πάρουν συνδρομή για aljazeera μεσω ιντερνετ, κάποιοι θα γυρίσουν προς Nilesat, κάποιοι θα αρκεστούν σε ό,τι μείνει στον Hotbird... Δε θα τρέξουν όλοι στον ΟΤΕ. Το Sports Pack του ΟΤΕ κοστίζει 240 ευρώ το χρόνο για συνδρομητές ΟΤΕ και 300 για τους υπόλοιπους. Προσωπικά θα προτιμούσα να βάλω ένα έξτρα πιάτο για Nilesat.

Φιλε Μολτο δικιο εχεις,αυτο θα κανω κ εγω ηδη εχω ψαχτει για κατοπτρο 1.20μ για να πιασω τον badr απο Θεσσαλια τουλαχιστον να βλεπω απο 1-8 εστω και sd γιατι ανανεωσα πριν 3 μηνες.

Καλά, μη φανταστείτε ότι είναι και τόσο πολλοί αυτοί που έχουν AlJazeera στην Ελλάδα, για να κάνει καμιά σημαντική διαφορά στον ΟΤΕ. Απλά εδώ μαζευόμαστε οι ας πούμε πιο ψαγμένοι... Εγώ σε όσους έχω πει για Aljazeera παραέξω με κοιτάνε σαν εξωγήινο.

Εξάλλου κάποιοι θα πάρουν συνδρομή για aljazeera μεσω ιντερνετ, κάποιοι θα γυρίσουν προς Nilesat, κάποιοι θα αρκεστούν σε ό,τι μείνει στον Hotbird... Δε θα τρέξουν όλοι στον ΟΤΕ. Το Sports Pack του ΟΤΕ κοστίζει 240 ευρώ το χρόνο για συνδρομητές ΟΤΕ και 300 για τους υπόλοιπους. Προσωπικά θα προτιμούσα να βάλω ένα έξτρα πιάτο για Nilesat.
Χώρισα την nova και είμαι κατά του γάμου γενικά. Το κουτί το θέλω δικό μου κατάδικο μου. Το κουτί μου η κάρτα σας κι έτσι. Στα συν του Jazeera αυτό.
Δεν θέλω να γίνω γκουρού της δορυφορικής ούτε θέλω να γίνω μέλος του SETI τοποθετοντας κάτοπτρο μεγαλύτερο απ το κεφάλι μου(κυρίως λόγω κόστους αυτό). Δεν θέλω επίσης να μείνω άμπαλος οπότε αν έχει κανείς υπόψιν εναλλακτικές προτάσεις....

Thomasbh, πριν μπεις σε έξοδα θα έλεγα να περιμένεις 10 μέρες να δούμε τι θα δείχνει τελικά ο Hotbird. Μπορεί και να μη σε αφήσει άμπαλο και στη χειρότερη περίπτωση απλά θα έχεις χάσει την πρώτη αγωνιστική. Αλλιώς μετά βλέπεις μήπως πας μέσω ίντερνετ ή σε κάποια νύφη από Βαλκάνια που να μη θέλει γάμο (δεν τις έχω ψάξει αρκετά για να προτείνω συγκεκριμένη).

Παιδιά απο αθηνα εχει πιασει κανενας badr26?την συχνοτητα του al jazeera 12380 την πιανω την 12341 δεν μπορω με τπτ! Κ η πλακα ειναι τις πιανω με τον astra 19 κεντρο οταν θελω να βαλω τον badr26 κεντρο δεν μπορω να πιασω καμια συχνοτητα!!
Το πιατο μου ειναι 1.20!!
Κ ξερει καποιος σιγουρα να μου πει για nilesat πιανουμε απο αθηνα ολα τα καναλια η οχι?
Εγω μενω νεα φιλαδελφεια!!!!

Σε Gibertini OP125 κέντρο 28,2 παράκεντρα 26. Η 12341 κατεβαίνει με 11,1 db....

Κεφω τι πρεπει να κανω για να την πιασω την συχνοτητα ομως με astra 19 κεντρο?
Εχεια καμια ιδεα?

Απ' ότι έχω καταλάβει από τα γραφόμενα του Ιορδανού μεταπωλητή (αν δεν έχω κάνει λάθος), επειδή η φετινή χρονιά έχει "ημερομηνία λήξης" στις 31/5/14, αν κάποιος ανανεώσει την κάρτα του που λήγει π.χ. το Νοέμβριο, δεν θα πληρώσει όλο το ποσό, αλλά μόνο το μέρος που αναλογεί μέχρι την παραπάνω ημερομηνία.

Κάτι τέτοιο θα συμβεί και στις online συνδρομές; Δηλαδή, αν κάποιος αγοράσει την online υπηρεσία το Νοέμβριο με διάρκεια ενός έτους, θα πληρώσει λιγότερο αντίτιμο ή θα δώσει ακατέβατα τα 135$, χωρίς καμία μείωση;

Παιδιά απο αθηνα εχει πιασει κανενας badr26?την συχνοτητα του al jazeera 12380 την πιανω την 12341 δεν μπορω με τπτ! Κ η πλακα ειναι τις πιανω με τον astra 19 κεντρο οταν θελω να βαλω τον badr26 κεντρο δεν μπορω να πιασω καμια συχνοτητα!!
Το πιατο μου ειναι 1.20!!
Κ ξερει καποιος σιγουρα να μου πει για nilesat πιανουμε απο αθηνα ολα τα καναλια η οχι?
Εγω μενω νεα φιλαδελφεια!!!!
Εγω στο Βραχατι Κορινθιας με πιατο 1.30 κεντρο στις 23Ε και παρακεντρα 26Ε, με δεκτη edision mini 2in1, πιανω την 12341 Η 27500 με σημα επιπεδο 90%-ποιοτητα 71%, που θεωρειτε καλό.

αν κάποιος αγοράσει την online υπηρεσία το Νοέμβριο με διάρκεια ενός έτους, θα πληρώσει λιγότερο αντίτιμο ή θα δώσει ακατέβατα τα 135$, χωρίς καμία μείωση;
Δεν υπάρχει online συνδρομή «με διάρκεια ενός έτους». Υπάρχει μέχρι 31/5/2014 και, όσο πλησιάζει αυτή η ημερομηνία, η τιμή θα μειώνεται.

Άρα, ισχύει η ίδια ακριβώς πολιτική που θα ακολουθηθεί και με τις κάρτες. Το κάθε πότε βέβαια θα μειώνεται, θα το δούμε στην πράξη και δεν νομίζω να γίνεται μέρα παρά μέρα. Ίσως κάθε δεκαπενθήμερο ή κάθε τέλος με αρχή του μήνα.

Η συχνοτητα που βρισκονταν τα 2 HD στον Hotbird (11013 H 27500) ειναι και παλι ενεργη και εκανα ανιχνευση και μου βρηκε 4 καναλια με ονομα Test_Enc 01 ,02, 03 και 04 τα οποια ολα εχουν χρωματιστες μπαρες...

Λες τελικα να μας δωσουν τα JSC +5,+6,+7 & +8 στον Ηοtbird...???
μακαρι...και ο αλλαχ να τους εχει καλα...