Σε ποια συχνότητα;
Χώρισα την nova και είμαι κατά του γάμου γενικά. Το κουτί το θέλω δικό μου κατάδικο μου. Το κουτί μου η κάρτα σας κι έτσι. Στα συν του Jazeera αυτό.Καλά, μη φανταστείτε ότι είναι και τόσο πολλοί αυτοί που έχουν AlJazeera στην Ελλάδα, για να κάνει καμιά σημαντική διαφορά στον ΟΤΕ. Απλά εδώ μαζευόμαστε οι ας πούμε πιο ψαγμένοι... Εγώ σε όσους έχω πει για Aljazeera παραέξω με κοιτάνε σαν εξωγήινο.
Εξάλλου κάποιοι θα πάρουν συνδρομή για aljazeera μεσω ιντερνετ, κάποιοι θα γυρίσουν προς Nilesat, κάποιοι θα αρκεστούν σε ό,τι μείνει στον Hotbird... Δε θα τρέξουν όλοι στον ΟΤΕ. Το Sports Pack του ΟΤΕ κοστίζει 240 ευρώ το χρόνο για συνδρομητές ΟΤΕ και 300 για τους υπόλοιπους. Προσωπικά θα προτιμούσα να βάλω ένα έξτρα πιάτο για Nilesat.
Εγω στο Βραχατι Κορινθιας με πιατο 1.30 κεντρο στις 23Ε και παρακεντρα 26Ε, με δεκτη edision mini 2in1, πιανω την 12341 Η 27500 με σημα επιπεδο 90%-ποιοτητα 71%, που θεωρειτε καλό.Παιδιά απο αθηνα εχει πιασει κανενας badr26?την συχνοτητα του al jazeera 12380 την πιανω την 12341 δεν μπορω με τπτ! Κ η πλακα ειναι τις πιανω με τον astra 19 κεντρο οταν θελω να βαλω τον badr26 κεντρο δεν μπορω να πιασω καμια συχνοτητα!!
Το πιατο μου ειναι 1.20!!
Κ ξερει καποιος σιγουρα να μου πει για nilesat πιανουμε απο αθηνα ολα τα καναλια η οχι?
Εγω μενω νεα φιλαδελφεια!!!!
Δεν υπάρχει online συνδρομή «με διάρκεια ενός έτους». Υπάρχει μέχρι 31/5/2014 και, όσο πλησιάζει αυτή η ημερομηνία, η τιμή θα μειώνεται.αν κάποιος αγοράσει την online υπηρεσία το Νοέμβριο με διάρκεια ενός έτους, θα πληρώσει λιγότερο αντίτιμο ή θα δώσει ακατέβατα τα 135$, χωρίς καμία μείωση;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.