Bein Sport Channels (πρώην Al Jazeera)

Re: Al Jazeera Sport Channels

Μου έκανε εντύπωση που όταν επέλεγες κάποιο HD κανάλι, στην προβολή εμφανιζόταν το λογότυπο κάποιου sd καναλιού, π.χ. sport +10, sport +8 κτλ.
Έτσι συμβαίνει πάντα; Δηλαδή, στο streaming, είτε επιλέξεις sd κανάλι, είτε hd η ποιότητα είναι ίδια και προβάλλεται μόνο το sd κανάλι;

Πιστεύω ότι αυτό θα αλλάξει κάποια στιγμή. Για παράδειγμα πριν λίγο έβαλα το κανάλι HD6 και στο video ήταν HD6.
24xe5w2.jpg

Είχα κι εγώ αυτή την απορία και όταν τους εστειλα mail και τους ρώτησα μου είπαν ότι τα HD στο iptv θα λειτουργήσουν κανονικά σε λίγο καιρό πιθανότατα μέχρι τις 20 / 8. Μέχρι τότε θα προβάλεται το sd κανάλι που δείχνει το ίδιο γεγονός με το HD που επιλέγουμε να δούμε
Πιστεύω ότι αυτό θα αλλάξει κάποια στιγμή. Για παράδειγμα πριν λίγο έβαλα το κανάλι HD6 και στο video ήταν HD6.
Ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Άρα, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας και κρίνοντας και από το screenshot φαίνεται πολύ καλή η ποιότητα!

Καλό είναι επίσης, όπως ρώτησε και ο manuollo νωρίτερα, να γράψετε αν χρησιμοποιείτε κάποιο άλλο πρόγραμμα πέρα από το SmartDNS που έχει ήδη αναφερθεί, για το geoblocking, ώστε να υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για παν ενδεχόμενο.

Η εικονα οντως στο hd ειναι παρα πολυ καλη κ η τιμη καθολου απαγορευτικη για να εχεις τα παντα εκτος απο superleague k bundesliga.σχετικα με το geoblocking αναφερθηκε και το unotelly σαν υπηρεσια αντιστοιχη του smart dns.ελπιζω μονο να μην γινει καμια μπανανια απο μεριας αραβων οπως εγινε κ στον hotbird λογω epl

για supeleague υπάρχει τίποτα αντίστοιχο? το aljazeera όλα κομπλέ αν και στην εφαρμογή για ipad θέλει αναβάθμηση γιατί έχει αλλες τιμές εκεί και άλλες στο site Καθως και στα κανάλια.. :P

Εχω τον οδηγο του Τζιμη στα πμ μου, οποτε ξερω πως να κινηθω. Θα κανω δυο ερωτησεις ομως (για τον Τζιμη ή οποιον ξερει):

1) Ο tor browser μπορει να υποκαταστησει το smartdns για αυτη τη δουλεια;

2) Ποιοι τροποι υπαρχουν για να δεις το περιεχομενο σε τηλεοραση; Ασυρματη δικτυωση; Καποιο gadget τυπου android; Ειμαι λιγο ασχετος, σορι αν ακουγονται χαζα αυτα :)

@tokis ευχαριστούμε για το βίντεο αλλά έχω και εγώ την απορία του foufoutos7.
Επίσης η ποιότητα της εικόνας πόσο καλή είναι;

Η ποιότητα είναι παρα πολύ καλή. Αλλα φυσικά εξαρτάται και από την σύνδεση σου. Κάπου είχα διαβασει ότι με πανω απο 800kbs είσαι ok.

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Άρα, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας και κρίνοντας και από το screenshot φαίνεται πολύ καλή η ποιότητα!

Καλό είναι επίσης, όπως ρώτησε και ο manuollo νωρίτερα, να γράψετε αν χρησιμοποιείτε κάποιο άλλο πρόγραμμα πέρα από το SmartDNS που έχει ήδη αναφερθεί, για το geoblocking, ώστε να υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για παν ενδεχόμενο.

Aπλά για ενημέρωση επειδή έκανα και εγώ το ίδιο λάθος με το smartdns δεν φτάνει για να αγορασεις το subscription χρειάζεσαι VPN!

Last edited:
και μονο smartdns κανει δουλεια.. εγω αυτο πηρα για αρχη..

Εχω τον οδηγο του Τζιμη στα πμ μου, οποτε ξερω πως να κινηθω. Θα κανω δυο ερωτησεις ομως (για τον Τζιμη ή οποιον ξερει):

1) Ο tor browser μπορει να υποκαταστησει το smartdns για αυτη τη δουλεια;

2) Ποιοι τροποι υπαρχουν για να δεις το περιεχομενο σε τηλεοραση; Ασυρματη δικτυωση; Καποιο gadget τυπου android; Ειμαι λιγο ασχετος, σορι αν ακουγονται χαζα αυτα :)

πρέπει να έχει ψάξε στο android market al jazeera sports εγώ για iOS το έβαλα αν και χρειάζεται αναβάθμιση !

Last edited by a moderator:

Παιδιά καλησπέρα και από μένα
Έχω κάποιες ερωτησούλες για το jsc sports επειδή είμαι λίγο άσχετος με τα δορυφορικά..Σκεφτόμουν να βάλω ΟΤΕ ΤV για να ξεμπερδεύω αλλά επειδή το νέο πακέτο των αράβων θα έχει και premier league(+τα τσου λου και ουεφα που δεν εχει ο οτε)σκέφτομαι να αγοράσω συνδρομή..
Καταρχάς την κάρτα θα την αγοράσω από το σαιτ τους που ειναι στα 155€ απ'οτι βλέπω..Επειδή δεν έχω HD δέκτη οι άραβες μου προτείνανε να πάρω αυτόν το δέκτη http://www.jsc-cards.com/order/icecrypt-s1600chd.html.Επίσης το πιάτο μου αν δεν κάνω λάθος είναι 80αρι(της Νοβα)και ειναι στραμένο στο Hotbird..Κάνει αυτό το πιάτο για Nilesat γιατι όπως διαβάζω τα jsc θα είναι όλα εκεί και τα HD.Είναι εύκολος δορυφόρος για Αθήνα?
Όποιος μπορει να μου δώσει 2-3 συμβουλές για όλο το πακέτο τι και πως θα του ήμουν ευγνώμον..Ευχαριστώ

σας λεει και εσάς This channel is currently unavailable στα καναλια απο al jaz?

Έχω κάποιες ερωτησούλες για το jsc sports επειδή είμαι λίγο άσχετος με τα δορυφορικά..Σκεφτόμουν να βάλω ΟΤΕ ΤV για να ξεμπερδεύω αλλά επειδή το νέο πακέτο των αράβων θα έχει και premier league(+τα τσου λου και ουεφα που δεν εχει ο οτε)σκέφτομαι να αγοράσω συνδρομή..
Καταρχάς την κάρτα θα την αγοράσω από το σαιτ τους που ειναι στα 155 απ'οτι βλέπω..Επειδή δεν έχω HD δέκτη οι άραβες μου προτείνανε να πάρω αυτόν το δέκτη http://www.jsc-cards.com/order/icecrypt-s1600chd.html.Επίσης το πιάτο μου αν δεν κάνω λάθος είναι 80αρι(της Νοβα)και ειναι στραμένο στο Hotbird..Κάνει αυτό το πιάτο για Nilesat γιατι όπως διαβάζω τα jsc θα είναι όλα εκεί και τα HD.Είναι εύκολος δορυφόρος για Αθήνα?
Όποιος μπορει να μου δώσει 2-3 συμβουλές για όλο το πακέτο τι και πως θα του ήμουν ευγνώμον..Ευχαριστώ

Μάλλον είναι μικρό το πιάτο σου για αυτήν την δουλειά...

http://www.avclub.gr/forum/showthre...West-A-Nilesat-102-201-7°W-στην-Ελλάδα/page12

Καταρχάς την κάρτα θα την αγοράσω από το σαιτ τους που ειναι στα 155 απ'οτι βλέπω..Επειδή δεν έχω HD δέκτη οι άραβες μου προτείνανε να πάρω αυτόν το δέκτη http://www.jsc-cards.com/order/icecrypt-s1600chd.html.Επίσης το πιάτο μου αν δεν κάνω λάθος είναι 80αρι(της Νοβα)και ειναι στραμένο στο Hotbird..Κάνει αυτό το πιάτο για Nilesat γιατι όπως διαβάζω τα jsc θα είναι όλα εκεί και τα HD.Είναι εύκολος δορυφόρος για Αθήνα?

Το πακέτο είναι SUPER!! Εγώ σήμερα κλείνω 1 χρόνο με τα jsc 1-8 αλλά μάλλον δεν θα το ανανεώσω. Με την απόκτηση των δικαιωμάτων της premiere league έγιναν σημαντικές αλλαγές στο πακέτο. Έφυγαν απο τον Hotbird τα jsc 5-10 και τα HD 1-2 που υπήρχαν. Στον Nilesat εγώ λήψη στα HD κανάλια δεν έχω παρ' οτι το πιάτο μου είναι 1.25χ1.45. Την premiere league θα την δίχνει στα 9-10 και στα HD. Θεωρώ κοροϊδία να πληρώσω τα 9-10 με τα HD μαζί, την στιγμή που δεν θα μπορώ να βλέπω τα HD κανάλια. Και πάλι βέβαια η τιμή ίσως είναι καλή για κάποιον. Πάντως με το πιάτο μου δεν είχα ποτέ πρόβλημα λήψης για τα κανάλια 1-8. Για μικρότερη διάμετρο δεν ξέρω. Για δέκτη είχα τον HUMAX που έδινε το abu dhabi sports (αχ!!! βρε abu dhabi ήταν ανάγκη να χάσεις τα δικαιώματα της premiere league) σε irdeto και ήταν όλα καλά!

Kαι αποκωδικοποιητή δεν είναι απαραίτητο να αγοράσεις απ τον Ιορδανό. Το καλύτερο με το Jazeera είναι η ελεύθερη κάρτα και υπάρχουν πολλές επιλογές σχετικά με τον δέκτη. Διάβασε τα σχετικά νήματα εδώ κι εδώ και θα αρχίσεις να σχηματίζεις άποψη. Μπορείς να κάνεις την δουλειά σου και με σημαντικά χαμηλότερο ποσό πάντως.

Καταλαβαίνω ότι το θέμα είναι το πιάτο και ρωτάω το εξής..Τι μέγεθος πιάτου να πάρω γιατί βλέπω ότι άλλοι λένε 1,20-1,40 είναι οκ και άλλοι οτι θέλει 2,70 για να πιάνει όλες τις συχνότητες..Στο footprint ας πούμε μου βγάζει οτι με 80άρι είμαι καλυμένος...Και ρωτάω για να μην πάω και δώσω πόσα λεφτά για κανένα 2,70 ενώ θα μπορώ να κάνω και τη δουλειά μου με 1,40..Κάποιος από Αθήνα(Καλλιθέα) που να πιάνει όλο το νέο πακέτο της αλ τζαζιρα ας γράψει με τι διάμετρο πιάτου τα πιάνει..

Καπου στο λινκ του nigi78 εχω κανει σχετικες ερωτησεις. Οι συμφορουμιτες απαντησαν οτι με 1.20 πιανεις ολα τα Τζαζιρα +1 ως +10, ενω χρειαζεσαι 2.40-2.70 για να πιασεις τη δυσκολη δεσμη που περιλαμβανει τα HD και τα ΝΒΑ-Φοξ. Αν κανω λαθος, ας με διορθωσει καποιος.

Η απορία που έχω είναι οτι όταν ψάχνω για πιάτο και βλέπω πχ ενα gibertini του 1,40 γράφει στα χαρακτηριστικά του ότι πίανει συχνότητες απο 11,000-13,000 που περιλεμβάνονται στην ουσία και τα hd του jsc..Δεν ξέρω αν είναι άκυρο αυτό που έγραψα ή δεν είναι ´τόσο απλό όσο δείχνει...

Καταλαβαίνω ότι το θέμα είναι το πιάτο και ρωτάω το εξής..Τι μέγεθος πιάτου να πάρω γιατί βλέπω ότι άλλοι λένε 1,20-1,40 είναι οκ και άλλοι οτι θέλει 2,70 για να πιάνει όλες τις συχνότητες..Στο footprint ας πούμε μου βγάζει οτι με 80άρι είμαι καλυμένος...Και ρωτάω για να μην πάω και δώσω πόσα λεφτά για κανένα 2,70 ενώ θα μπορώ να κάνω και τη δουλειά μου με 1,40..Κάποιος από Αθήνα(Καλλιθέα) που να πιάνει όλο το νέο πακέτο της αλ τζαζιρα ας γράψει με τι διάμετρο πιάτου τα πιάνει..

Εγώ όπως είπα και παραπάνω με πιάτο 1.25χ1.45 τα HD δεν τα πιάνω καθόλου. Και το ξαναγράφω αυτό γιατί είμαι Καλλιθέα που σε ενδιαφέρει!

Πάντα παίζει καθοριστικό ρόλο το που μένεις. Αν μένεις Κρήτη λογικά θα θες πιο μικρό πιάτο από το να μένεις Αθήνα. Εγώ στην Κύπρο με 80ρη είχα λήψη και τον HD