Bein Sport Channels (πρώην Al Jazeera)

Re: Al Jazeera Sport Channels

Πιάνουν στην Αγγλία 7W με 1,20; Τις συχνότητες του Al Jazeera;

Tι να σου πω. Έτσι λένε. Το έχω διαβάσει και για το Abu Dhabi.
Οτι Λονδίνο με 1,20-1,40 είσαι ΟΚ.

Τουλαχιστον το ισπανικο πρωταθλημα θα το διχνει κανονικα σε αυτα τα 6 καναλια που εμειναν? ξερει κανεις?

4 έμειναν, το +5 και το +6 έφυγαν και μπήκε το global και το News. Γι' αυτό βλέπεις 6 κανάλια στο σύνολο.

Last edited:

4 έμειναν, το +5 και το +6 λένε ότι έφυγαν και μπήκαν άλλα στη θέση τους. Πάω να σκανάρω και εγώ να δω...

οντως τωρα το προσεξα γιατι δεν εχουν αλλαξει ονομα στον δεκτη μου ακομα τα εχει ως +5 , +6... με 4 καναλια να δω τι θα δουμε φετος!

Πάντως νομίζω ότι δεν έχουμε δει την τελική διαμόρφωση των καναλιών ακόμα. Και μου φαίνεται πολύ ύποπτο που δεν αναφέρουν τα +6 έως +10 στο site τους, όπως ειπώθηκε και προηγούμενως.

Το πακέτο είχε 10 SD και 2 HD κανάλια που έδειχαν ότι και τα 2 SD. Σϋνολο 10 κανάλια δηλαδή. Δεν υπάρχει λόγος να έχει 6 HD και πάλι 10 SD κανάλια. Θα έχει 6 HD και 4 SD με διαφορετικό πρόγραμμα. Εγώ αυτό καταλαβαίνω.

Μάλλον έχεις δίκιο. Φαίνεται ότι οι αρχικές πληροφορίες από το jsc-cards ήταν τελείως λάθος!

Σε ξένο forum λένε ότι σύμφωνα με την εξυπηρέτηση πελατών του Al Jazeera Sport τα κανάλια +1 έως +4 ΔΕΝ θα δείχνουν EPL. EPL θα δείχνουν τα άλλα, όποια και αν είναι. Άρα πιθανώς δεν θα έχουν και λόγο ύπαρξης τα +6 έως +10.

Επίσης διάβασα ότι και στις 3Ε έμειναν μόνο τα +1 έως +4.

Last edited:

Στις 26Ε που δοκίμασα χτες το βράδυ υπάρχουν ακόμα τα κανάλια από +1 ως +10 και ανοίγουν με την κάρτα μου, έχουν όλα πρόγραμμα.

Και στις 7w υπάρχουν ακόμα τα κανάλια +1 ως +10 και έχουν όλα πρόγραμμα (τουλάχιστον μέχρι εχτές το βράδυ).

Το θεμα επικεντρωνεται στο ποσα καναλια θα μεινουν τελικα στον hotbird (που εχουν και οι περισσοτεροι)...

Παντως αν μεινουν μονο τα +1, +2,+3 & +4 την ''κατσαμε'' επιοικως...

αφου ο hotbird εχει και ta HD πανω,δεν εχω καταλαβει που ειναι το προβλημα?

Φίλε έχεις μείνει περίπου 16 ώρες πίσω. Στον Hotbird είναι μόνο τα +1 έως +4.

Εγω προβλεπω να μας αφηνουν με αυτα τα 4 SD στον Hotbird... Τουλαχιστον ας φτιαξουν λιγο την ποιοτητα γιατι δε βλεπονται ετσι.