Bein Sport Channels (πρώην Al Jazeera)

Re: Al Jazeera Sport Channels

ενταξει εχει καταντησει αηδια η ολη ιστορια με την premier league.ας αφησει το ενα παιχνιδη του σαββατου που δειχνουν ολα τα δικτυα που εχουν τα δικαιωματα οπως ειναι τωρα να τελειωνουμε.και αν θελει να παντρεψει δεκτη με καρτα να το κανει απο τον ιουνιο που θα κλειδωσουν ολες οι καρτες .δεν νομιζω απο τον ιανουαριο να κλεισει ολες τις ελευθερες καρτες ξαφνικα αν και δεν τους εχω και πολλη εμπιστοσυνη οτι μπορει να το κανουν και αυτο.αλλα μου φαινετε οτι θα αρχισει με το καινουριο χρονο να πουλαει δεκτες παντρεμενους μεχρι να παρουν ολες οι χωρες και ολοι οι συνδρομητες που εχει και μετα θα κλεισει τις ελευθερες καρτες.

Δεν ειμαι σπιτι τωρα Γιωργο, αλλα αν δεν κανω λαθος εκανα σκαναρισμα στην 12341 (οπως αναφερθηκε κι εδω). Ισως εκανα λαθος επαναλαμβανω, θα το ελεγξω ξανα αποψε. Αλλα τα 6-10 τα κατεβασε, αν ηταν στην ιδια δεσμη δεν θα επρεπε (θεωρητικα) να κατεβασει και τα αλλα δυο; Ιδωμεν.

ενταξει εχει καταντησει αηδια η ολη ιστορια με την premier league.ας αφησει το ενα παιχνιδη του σαββατου που δειχνουν ολα τα δικτυα που εχουν τα δικαιωματα οπως ειναι τωρα να τελειωνουμε.και αν θελει να παντρεψει δεκτη με καρτα να το κανει απο τον ιουνιο που θα κλειδωσουν ολες οι καρτες .δεν νομιζω απο τον ιανουαριο να κλεισει ολες τις ελευθερες καρτες ξαφνικα αν και δεν τους εχω και πολλη εμπιστοσυνη οτι μπορει να το κανουν και αυτο.αλλα μου φαινετε οτι θα αρχισει με το καινουριο χρονο να πουλαει δεκτες παντρεμενους μεχρι να παρουν ολες οι χωρες και ολοι οι συνδρομητες που εχει και μετα θα κλεισει τις ελευθερες καρτες.

Όσο τα συνδρομητικά πακέτα τρέχουν πίσω από κάθε PL και πληρώνουν τεράστια ποσά για να εξασφαλίσουν τους αγώνες της, υπογράφοντας όλους τους όρους που θέλει αυτή, αυτά θα συμβαίνουν. Η PL (κι όχι μόνο) να είναι κανονικός ντ@β@τζής που κανονίζει τι μεταδίδουν, πως εκπέμπουν, που εκπέμπουν, με ποιο τρόπο εκπέμπουν. Και μάλιστα το παράδειγμα της φαίνεται να το θεωρούν παράδειγμα κι άλλοι τελευταία. Ουστ στους ντ@β@τζήδες λοιπόν, όχι στα πακέτα που κάνουν ό,τι τους πει η κάθε PL...

Να κανω την ερωτηση (ακομα δεν εχω παει σπιτι): υπαρχει καποιος με δεκτη που ΔΕΝ ειναι ΗD και κατεβαζει τα δυο αυτα καναλια;

Ευχαριστω.

δεν χρειάζεσαι hd δέκτη,πρόσεξε γιατί έχει αλλάξει το fec σε 5/6

Last edited by a moderator:

Ευχαριστω Λεο. Μπαααα, με αγνοει. Στο 12341 κατεβαζει μονο τα 5 καναλια του Αλ Τζαζιρα στη δεσμη. Δυστυχως δεν βλεπω που να αλλαξω το fec στις επιλογες του μενου μου. Ευχαριστω παντως.

Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

Έγω άκουσα πως τους πιέζει η Premier League να προχωρήσουν άμεσα σε πάντρεμα με δέκτες ώστε να μπορεί να υπάρχει watermark. Πολλές pub βάζουν streaming από JSC Sports και δε μπορούν να ανιχνευθούν οι συνδρομές χωρίς watermark.
Το είχες πει εσύ!:worshippy:

Αυτή τη στιγμή δεν έχω σήμα στη 12341 αλλά, αργά τη νύχτα που δοκίμασα, κατέβαιναν κανονικά nba και fox sports. Με νόμιμη full κάρτα μου άνοιγε το nba.
Μόλις δοκίμασα ξανά και ανοίγει και το fox sports. Ο δέκτης μου τα βγάζει mpeg-4 τα δύο κανάλια που προστέθηκαν (γι' αυτό δεν τα κατεβάζει ο δέκτης του jonkyr).

Last edited:

Ευχαριστω Σεραφειμ, τουλαχιστον μου λυθηκε η απορια :2thumb22sup:

Στη λήψη του πακέτου από 7W επέρχονται αλλαγές. Δυσάρεστες...

Συγκεκριμένα ενεργοποιήθηκε (ή πρόκειται να ενεργοποιηθεί) η συχνότητα 11449 Η 27500 5/6 λογικά από τον Atlantic Bird 7.3W και θα κλείσει η συχνότητα 11958 Η 27500 3/4 από τον Nilesat 201.

Η αλλαγή αυτή αφορά στα κανάλια +6,+7,+8,+9,+10 και πιθανώς θα κάνει τη λήψη τους δυσκολότερη ή και αδύνατη. Προφανώς έχει να κάνει με τη μετάδοση της Premier League και την γκρίνια των Άγγλων.

αν αυτο ισχυσει τοτε πραγματικα την καναμε ολοι.διοτι θα χασουμε την ληψη της πρεμιερ λιγκ αρα δεν υπαρχει και λογος να εχουμε το πακετο.αλλα δεν πιστευω οτι θα γινει αυτο να αλλαξουν την συχνοτητα και για ποιο λογο να το κανουν οι δορυφοροι nilesat δεν πιανουν στην ευρωπη παρα μεχρι εμας φτανουν και σε εμας οσο παει βορεια δυσκολευει ποιο πολυ αρα δεν υπαρχει θεμα με τους αγγλους ουτε με τους αλλους ευρωπαιους.

η μονη μας ελπιδα ειναι σε ποιο δορυφορο θα μπει η συχνοτητα μπας και μπει στους nilesat και οχι στον eutelsat.

αρα μας μενει μονο ο arabsat να μπορουμε να βλεπουμε τα καναλια τελικα οι αγγλοι και το πρωταθλημα τους μας καταστρεψανε.

Σεραφείμ την πιάνεις; Σε αυτό το εύρος οι συχνότητες έρχονται από τον Eutelsat, σωστά; Είναι και το FEC 5/6 αντί για 3/4, γ..... τα. Βέβαια μικρό το κακό για όσους πιάνουν και από 26Ε.

Μάλιστα, άρα επιτυχία! Βλέπετε, οι συχνότητες του 102 και του 201 έχουν την κακή συνήθεια να φτάνουν αρκετά μέσα στην Ευρώπη, οπότε τις καταργούμε.