Βέλγιο: Ψήφισαν κατάργηση της μπούρκας

Ενδεχομένως μετά το Βέλγιο θα ακολουθήσουν και η Γαλλία, η Γερμανια η Ελβετία, η Ιταλία, η Ολλανδία…
Οι μπουρκες ας γίνουν ημιδιαφανείς [τα ημιδιαφανή μοντέλα επιτρέπονται]Ενώ όλοι μας φοράμε μια αδιαφανή μπουρκα…..

Re: Απάντηση: Re: Βέλγιο: Ψήφισαν κατάργηση της μπούρκας

Η πρόληψη και εξάλειψη του φαινομένου είναι πολύ πιο σύνθετο ζήτημα από την καταστολή του. Το νομικό πλαίσιο δεν επιλύει μόνο του όλα τα θέματα, πάντως είναι και αυτό ένα βήμα. Λέει τουλάχιστον με τον πλέον επίσημο τρόπο τι δέχεται και τι απορρίπτει μια κοινωνία. Σοβαρά θα βάλουμε τις κοινωνίες μας στον ίδιο παρανομαστή με εκείνες που δικαιολογούν το να ρίχνει ο άντρας και μερικές ψιλές (ή όχι τόσο ψιλές) στη σύζυγό του; Ή συζύγους του...

Τις έβαλε κανείς??

Το μόνο που λέμε είναι ότι να μην δικαιολογούμε τους υποκριτικές "δυτικούς"...για δήθεν εκσυγχρονισμό των "βαρβάρων" με μπούργκες....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βέλγιο: Ψήφισαν κατάργηση της μπούρκας

Για πες και στην Ελλάδα ρε Σπύρο, αν το γνωρίζεις....γιατί ήδη γνωρίζω 2 περιπτώσεις ο ίδιος.....

Τα ποσοστά την τελευταία δεκαετία έχουν αυξηθεί,αλλά ακόμα δέν έχουν φτάσει την Ευρώπη,ίσως όμως και γιατί οι εδώ υπηρεσίες δέν μπορούν να έχουν πλήρη εικόνα.

Σκέψου οτι η ενδοοικογενειακή βία έχει καταστεί για τις Ευρωπαίες μεταξύ 15 και 44 χρόνων, η πρώτη αιτία αναπηρίας και θανάτου, αφήνοντας πίσω ακόμη και τα αυτοκινητιστικά δυστυχήματα ή τον καρκίνο..
Απίστευτο?????????????????????

Στην Μ.Βρεττανία κάθε τρείς μέρες δολοφονείται μιά γυναίκα,σπίτι της απο μέλος τού οικογενειακού της περιβάλλοντος..
Ας μήν υπεισέλθω στις κακοποιήσεις παιδιών γιατι ειναι τρομακτικό το θέμα.

Τις έβαλε κανείς??

Το μόνο που λέμε είναι ότι να μην δικαιολογούμε τους υποκριτικές "δυτικούς"...για δήθεν εκσυγχρονισμό των "βαρβάρων" με μπούργκες....

Την υποκρισία από πού τη συνάγεις;
Το να πρέπει πχ να επιβληθεί η ελληνική έννομή τάξη στις αστικές διαφορές των Ελλήνων μουσουλμάνων και να μην εφαρμόζεται η Σαρία (ο ισλαμικός νόμος, λες και είμαστε σε κανένα θεοκρατικό καθεστώς) είναι υποκρισία;
Και μη μου πεις για ήθη και έθιμα και εδώ... γιατί τα ήθη και τα έθιμα εφαρμόζονται κατ' επιλογήν του ατόμου, ενώ η υπαγωγή στη Σαρία είναι υποχρεωτική. Εκεί, όντως κάποιος τις έβαλε. Έχουν διαμαρτυρηθεί μουσουλμάνες γιατί δεν τυγχάνει σε αυτές εφαρμογή (για τις οικογενειακές-κληρονομικές τους υποθέσεις) ο Αστικός Κώδικας. Τι είναι αυτό, "εκσυγχρονισμός των βαρβάρων", όπως ειρωνεύεσαι το ζήτημα;

Ας πρόσεχαν όταν τους άνοιγαν τις πόρτες για την εκμετάλευση τους απο τους "πολιτισμένους"....

Ε δεν τους απήγαγαν κιόλας από τις χώρες τους, οικειοθελώς ήρθαν στην Ευρώπη και οι περισσότεροι ζουν μιά χαρά νομίζω (αναφέρομαι στο Βέλγιο πάντα).

Το να πρέπει πχ να επιβληθεί η ελληνική έννομή τάξη στις αστικές διαφορές των Ελλήνων μουσουλμάνων και να μην εφαρμόζεται η Σαρία (ο ισλαμικός νόμος, λες και είμαστε σε κανένα θεοκρατικό καθεστώς) είναι υποκρισία;
Και μη μου πεις για ήθη και έθιμα και εδώ... γιατί τα ήθη και τα έθιμα εφαρμόζονται κατ' επιλογήν του ατόμου, ενώ η υπαγωγή στη Σαρία είναι υποχρεωτική. Εκεί, όντως κάποιος τις έβαλε. Έχουν διαμαρτυρηθεί μουσουλμάνες γιατί δεν τυγχάνει σε αυτές εφαρμογή (για τις οικογενειακές-κληρονομικές τους υποθέσεις) ο Αστικός Κώδικας. Τι είναι αυτό, "εκσυγχρονισμός των βαρβάρων", όπως ειρωνεύεσαι το ζήτημα;

Την υποκρισία προφανώς την ανάγω σε όλες αυτές τις πολιτισμένες χώρες που παράγουν νομικά πλαίσια που δεν κάνουν τίποτα άλλο απο το να αναπαράγουν τον φόβο μεταξύ των λαών εκμεταλευόμενοι την εκάστωτε θρησκεία και την απαίδευτη γνώση τους.

Αν προσπαθήσει να υποβληθεί με τέτοιους νόμους ναι είναι υποκρισία...και φυσικά λέω για ήθη και έθιμα, όταν ο πολιτισμένος καταπατά ήθη και έθιμα του απολίτιστου....

Ας πρόσεχαν όταν τους άνοιγαν τις πόρτες για την εκμετάλευση τους απο τους "πολιτισμένους"....

Άρα να υποθέσω φίλε μου ότι είσαι κατά της εισδοχής τέτοιων μεταναστών από τις πολιτισμένες, με εισαγωγικά ή χωρίς, χώρες. Αφού ψέγοντας αυτές που "δεν πρόσεχαν" τις προτρέπεις στο εξής να προσέχουν.

Ε δεν τους απήγαγαν κιόλας από τις χώρες τους, οικειοθελώς ήρθαν στην Ευρώπη και οι περισσότεροι ζουν μιά χαρά νομίζω (αναφέρομαι στο Βέλγιο πάντα).

Οικιοθελώς???Με συγχωρείς αλλά οικιοθελώς ΔΕΝ ήρθαν.....

+ 1000

Το θέμα ήδη έχει ξεφύγει σε αρκετές χώρες, όπου χρησιμοποιώντας το δυτικό νόμο πετυχαίνουν απίστευτες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων:
http://www.familysecuritymatters.org/publications/id.2927/pub_detail.asp#

Υπάρχει μια πολύ λεπτή γραμμή, αλλά τελικά είναι διαφορετικό να σέβομαι το πιστεύω του άλλου και διαφορετικό να σέβομαι τον άλλο...

Άρα να υποθέσω φίλε μου ότι είσαι κατά της εισδοχής τέτοιων μεταναστών από τις πολιτισμένες, με εισαγωγικά ή χωρίς, χώρες. Αφού ψέγοντας αυτές που "δεν πρόσεχαν" τις προτρέπεις στο εξής να προσέχουν.

χαχα!!Και μετά λες εσύ, ότι εγώ παίζω με τις λέξεις......

Ναι αν δεν θέλουν "ξένο" αίμα στο χώμα τους να προσέχουν.....άλλη φορά, αλλά βλέπεις όταν τους είχαν ανάγκη ήταν καλά, τώρα που εγιναν πολλοί δεν μας αρέσουν.....

Τώρα πως πάλι συμπέρανες αυτό που συμπέρανες....

Όταν πρώτα απο όλα, θεώρησα υποκριτικό την κατάργηση της μπούρκας...

Πιστεύεις δλδ ότι έχουμε ανάγκη αυτή τη στιγμή τους Πακιστανούς (παράδειγμα) που εξακολουθούν (εδώ βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος) να έρχονται; Ρωτώ, γιατί φαίνεσαι να θεωρείς a priori δεδομένη την εικόνα μας ως μηχανής που ζητεί διαρκώς νέους υποψήφιους φτωχοδιάβολους για ξεζούμισμα.

Πιστεύεις δλδ ότι έχουμε ανάγκη αυτή τη στιγμή τους Πακιστανούς (παράδειγμα) που εξακολουθούν (εδώ βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος) να έρχονται; Ρωτώ, γιατί φαίνεσαι να θεωρείς a priori δεδομένη την εικόνα μας ως μηχανής που ζητεί διαρκώς νέους υποψήφιους φτωχοδιάβολους για ξεζούμισμα.

Τώρα θα μας τρελάνεις....

Θίγεις θέματα άσχετα με το παρόν...

Εϊπα ότι ΟΤΑΝ τους έφερναν ήταν καλά....(δεκαετία 60-70 ξεκίνησε και ακόμα έρχονται...)

Επίσης πουθενά δεν μίλησα για την Ελλάδα.....στην οποία ξέρεις πολύ καλά, ότι την φορτώνουν με μετανάστες οι οποίοι γυρεύουν άλλες χώρες μέσω εμάς...

Επίσης ξέρεις πολύ καλά ότι αν δεν είχαμε "ξένο" αίμα αυτη την στιγμή δεν θα είχαν λεφτά τα ταμεία για να πληρωθούν συντάξεις, κλπ

Και επίσης πριν προτρέξεις πάλι και πείς πράγματα που δεν είπα, γνωστοποιώ ότι έχουμε μέγα πρόβλημα υπερπληθυσμού μεταναστών και με αυτό δεν διαφωνεί κανείς νομίζω...

Οπότε όχι δεν πιστεύω ότι χωράμε άλλους μετανάστες, για να το κάνω λιανα.

Ε, όσο γι' αυτό εμένα τουλάχιστον είναι δουλειά μου, μπορώ να πω προς υπεράσπισή μου :ernaehrung004:

Και μπορώ να πώ ότι δεν θα ήθελα να ήμουν απέναντι σου.....σε καμιά περίεργη αίθουσα.:smash:

Τώρα θα μας τρελάνεις....

Θίγεις θέματα άσχετα με το παρόν...

Εϊπα ότι ΟΤΑΝ τους έφερναν ήταν καλά....(δεκαετία 60-70 ξεκίνησε και ακόμα έρχονται...)

Επίσης πουθενά δεν μίλησα για την Ελλάδα.....στην οποία ξέρεις πολύ καλά, ότι την φορτώνουν με μετανάστες οι οποίοι γυρεύουν άλλες χώρες μέσω εμάς...

Επίσης ξέρεις πολύ καλά ότι αν δεν είχαμε "ξένο" αίμα αυτη την στιγμή δεν θα είχαν λεφτά τα ταμεία για να πληρωθούν συντάξεις, κλπ

Και επίσης πριν προτρέξεις πάλι και πείς πράγματα που δεν είπα, γνωστοποιώ ότι έχουμε μέγα πρόβλημα υπερπληθυσμού μεταναστών και με αυτό δεν διαφωνεί κανείς νομίζω...

Οπότε όχι δεν πιστεύω ότι χωράμε άλλους μετανάστες, για να το κάνω λιανα.

Φίλε μου δεν νομίζω θίγω άσχετα θέματα. Έγραψες "ας πρόσεχαν", φράση από την οποία λογικώς συνάγω ότι δέχεσαι το να "προσέχει" ένα κράτος και να έχει σφικτή μεταναστευτική πολιτική. Και προσπάθησα να βγάλω από την εξίσωση το εάν χρειάζονται οι μετανάστες, με αναφορά στη σημερινή ελληνική κατάσταση που είναι μάλλον σαφές ότι δεν χρειαζόμαστε κανέναν επιπλέον. Άρα δεν πρέπει να αφήνουμε να μπει κανείς, σωστά δεν αναπτύσσω λογικώς τις προεκτάσεις των όσων λες;

Φίλε μου δεν νομίζω θίγω άσχετα θέματα. Έγραψες "ας πρόσεχαν", φράση από την οποία λογικώς συνάγω ότι δέχεσαι το να "προσέχει" ένα κράτος και να έχει σφικτή μεταναστευτική πολιτική. Και προσπάθησα να βγάλω από την εξίσωση το εάν χρειάζονται οι μετανάστες, με αναφορά στη σημερινή ελληνική κατάσταση που είναι μάλλον σαφές ότι δεν χρειαζόμαστε κανέναν επιπλέον. Άρα δεν πρέπει να αφήνουμε να μπει κανείς, σωστά δεν αναπτύσσω λογικώς τις προεκτάσεις των όσων λες;

Πονηρώς τις αναπτύσσεις όχι λογικώς....και εν μέρει απάντησα πιο πάνω.

Οικιοθελώς???Με συγχωρείς αλλά οικιοθελώς ΔΕΝ ήρθαν.....

Δηλαδή; Ξαναλέω, τους απήγαγε κανένας; Τους εμποδίζει κανένας να γυρίσουν πίσω στις χώρες καταγωγής τους;

edit: αναφέρομαι πάντα στο Βέλγιο.

Δηλαδή; Ξαναλέω, τους απήγαγε κανένας; Τους εμποδίζει κανένας να γυρίσουν πίσω στις χώρες καταγωγής τους;

Γιατί στο Βέλγιο διαφέρει σε κάτι ο μετανάστης, απο τον μετανάστη στην Ελλάδα??

Ή εκεί πάνε συγκεκριμένοι μετανάστες??

Να γυρίσουν που? Σε μια χώρα που τους έδιωξε όταν λόγω οικονομικής ανέχειας που την προκάλεσε η Δϋση και η Ευρώπη(Αγγλία, Γερμανία κλπ), δεν έχουν να φάνε?
Έφυγαν οικιοθελώς όταν η χώρα τους μαστίζεται απο πολέμους που προκαλούν δυτικοί??
Έφυγαν οικιοθελώς όταν ψάχνουν για ένα καλύτερο κόσμο απο αυτόν που τους υποσχέθηκαν και ζούν σε συνθήκες απάνθρωπες??

Και μην ξεχνάς ότι πολλοί απο εμάς εκει θα καταλήξουμε, οπότε κρατάτε μικρό καλάθι....

Απάντηση: Re: Βέλγιο: Ψήφισαν κατάργηση της μπούρκας

Μά πώς να γυρίσουν βρέ Κώστα μου?/
Εύκολο είναι?
Πιθανότατα νάχουν φτιάξει μέ έναν τρόπο την ζωή τους.
Για μένα αυτό πού μέ κάνει να αντιδρώ μέ τούς ´νόμους´είναι οτι ουδέποτε μπορεί να επιβληθεί ´εκπολιτισμός τών αγρίων´-το γράφω εντελώς σκωπτικά-μέ διατάγματα.
Αυτό μού θυμίζει την λογική τών Κονκισταδόρες πού πήγαν να ´εκπαιδεύσουν τούς Ινδιάνους´.

Το ίδιο πιστεύω και γιά τους Μουσουλμάνους τής Θράκης..Αλλο η υπακοή στούς νόμους τού ελληνικού κράτους και άλλο νά τούς επιβληθεί διά ´νόμου´η αλλαγή στις συνήθειές τους.
Τελικά δεν εχω καταλάβει τι επιθυμούμε ως κοινωνίες..
Ενσωματωμένους απολύτως ξένους στόν δικό μας τρόπο ζωής ή ισότιμη συμμετοχή σέ ευνομούμενες κοινωνίες??

Επιτρέψτε μου να καταθέσω την εμπειρία μου μια που ζω 15 και πλέον χρονια στην γαλλία.
Η Γαλλία με 4 εκατομμύρια μουσουλμάνους (το λιγότερο)και αυτό το νούμερο δεν είναι επίσημο,
δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεια, απαγορεύεται από τον Γαλλικό νομο τέτοια στατιστικά να βγαίνουν στην δημοσιότητα,
θεωρείτε μειονότητα και προστατεύονται, με ότι συνεπάγεται αυτό καταλαβαίνετε...

Μπούργκα φοράνε στην Γαλλία 2500 περίπου γυναίκες και 1500 περίπου στο Βέλγιο.

το δε φουλάρι φοράνε εκατοντάδες χιλιάδες γυναίκες!

Η μεγάλη πλειοψηφία των μουσουλμάνων έχουν απορροφηθεί μέσα στην Γαλλική κοινωνία,
φυσικό άλλωστε οι περισσότεροι είναι πλέον
Γάλλοι δεύτερη και τρίτη γενιά, είναι όσο Γάλλοι είναι και οι Γάλλοι!

Για αυτό το λόγο, είναι ελεύθεροι να έχουν τις παραδόσεις τους, τις εκκλησιες τους (Μοσκε) κτλ..

Τι άλλαξε ξαφνικά??

Εδώ και πολλά χρονια γυναικείες οργανώσεις για τα δικαιώματα της γυναικας,
έχουν πάρει τις κατά καιρούς Γαλλικές βελγικές κυβερνήσεις κτλ σε δικαστήρια,
και έχουν δικαιωθεί έχουν αποδείξει ότι η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των γυναικών είναι στην κυριολεξία αιχμάλωτες,
ξυλοδαρμούς από τους συζύγους κτλ η πλειοψηφία από αυτές τις φέρνουν από τις χώρες τους, με πολύ χαμηλό
μορφωτικό επίπεδο και τις αναγκάζουν να δέχονται πολυγαμίες κτλ λίγο πολύ γνωστά!

Συνεπώς η κοινή γνώμη είχε ξεσηκωθεί, έχουν γίνει πολλά παρα τραγουδα, κατά καιρούς κωλόπαιδα,
βλέπουν αυτά τα φαντάσματα στους δρόμους τους ρίχνουν πέτρες, πάνε να πάρουν τα παιδιά τους από το σχολειό,
τις βλέπουν αλλα παιδάκια, βάζουν τα κλάματα έτσι όπως είναι κτλ κτλ...

Όλα αυτά οδήγησαν στην απαγόρευση προσοχή όμως, 150 πρόστιμο για την μπούργκα στην γυναικα,
και άμεσα ερευνα για το τη συμβαίνει στην κάθε οικογένεια με κοινωνικούς λειτουργούς,
και αν διαπιστωθεί ότι είναι παρα την θέληση τους, έχει 15.000 πρόστιμο στον σύζυγο και φυλάκιση ενός έτους!
+ ότι υποχρεώνουν το ζευγάρι να παρακολουθήσουν σεμινάρια σταθερής οικογενειακής κατάστασης κτλ...

Πιστέψτε με το "θέαμα" είναι συγκλονιστικό,

ούτε η τρομερή πλειοψηφία των μουσουλμάνων δεν μπορεί να δει την μπούργκα!

Τέλος, το έπιασα το θέμα πολύ σφαιρικά, έχει πολλές προεκτάσεις...

να σας κατατοπίσω γιατί διάβασα πολλές ανακρίβειες έως αερολογίες εντελώς!

afghan.election.gi.gal.jpg

ishr-burka.jpg

blog+-burqa_paris-eiffel.jpg

Νίκος

Last edited: