Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Ο ουρανός είναι τεχνητός;
Ναι κατα δηλωση του ΒασιληΟ ουρανός είναι τεχνητός;
Αν θες να μιλήσουμε για καδράρισμα και αρμονία να πω ότι στις δύο τελευταίες το κάδρο κατά την γνώμη μου δεν είναι ό,τι καλύτερο.Η βασική αρχή είναι το καδράρισμα.
Είτε έχεις δικό σου ουρανό, είτε από άλλη πηγή, ο καλός ο φωτογράφος φαίνεται και πάλι.
Δεν δημιουργείται μαγικά θέμα και καδράρισμα και αρμονία.
Το ξέρω , το έγραψα ήδη και το είχα διαβάσει που το είχες ξαναπεί.Δεν έμεινα εκεί, ήμουν με κόσμο και οι φώτο βγήκαν κυριολεκτικά εν κινήσει![]()
Ισχύει, στο κινητό μου Xiaomi έχεις την δυνατότητα να αλλάξεις ουρανό, μέχρι και ΑΙ να βάλει κάτι που θεωρεί ότι ταιριάζει, στην οθόνη του κινητού αν το δεις λές Ουάου! με το αποτέλεσμα, αν το δεις όμως μετά στην οθόνη του υπολογιστή σου έρχεται να κλάψεις. Για social media και θέαση σε μικρές οθόνες είναι μια χαρά άλλα μέχρι εκει!!Όταν αντικαθιστούμε ουρανό, αν θέλουμε να είναι αληθοφανές το αποτέλεσμα χρειάζεται προσοχή στην θέση του ήλιου σε σχέση με τις σκιές και τα έντονα φωτισμένα στοιχεία της βασικής φωτογραφίας.
Στο πρώτο καρέ είναι καταφανές ότι ο ήλιος στην πραγματικότητα βρίσκεται κάπου δεξιά, αφού τα κτίρια αριστερά είναι έντονα φωτισμένα ψηλά με πολλές αντανακλάσεις από τα τζάμια τους να γράφουν στους δεξιά τοίχους.
Στο δεύτερο ο ήλιος είναι πάλι κάπου δεξιά και πίσω μας, αφού οι προσόψεις των κτισμάτων στο νησί είναι κατάφατσα στο φως με έντονες σκιές αριστερά.
Με δυο λόγια, αν δεν προσέξουμε, τα αποτελέσματα που προκύπτουν είναι εντυπωσιακά σε πρώτη ματιά, αλλά δεν αντέχουν σε δεύτερη ανάγνωση. Για Instagram και κάποια άλλα social media ο.κ. - για παραπάνω όχι. Προσωπική άποψη εκφράζω φυσικά...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.