- 19 June 2006
- 35,670
Ένα αξέχαστο ΠΣΚ για τον Λάκη....δεν πρόλαβε να καταλάβει τι έγινε την Παρασκευή και έφαγε καπάκι και το Κυριακάτικο ντους!!

μιας και ηρεμησε το κεφαλι μου απ'το κουδουνισμα και τις hi end φωνες(χιλιες φορες να κανεις audio συγκριτικο με hi endαδες,παρα εικονας με προβολακιδες!!!),να πω και γω δυο λογια.
Συμφωνω μεχρι κεραιας με τους προλαλησαντες,να πω εδω οτι ειμαι νιουμπης στις βιντεοπροβολες,οι δυο προβολεις ηταν απιστευτα κοντα και οι διαφορες φανηκαν οταν μπηκαν τα βαρια χαρτια του 7000 μπροστα,,εκει ο μικρος εχασε με τα χερια κατω.
Επι της ουσιας δεν εχω να συμπληρωσω κατι αλλο.
Απλα να πω,οτι το Σαββατο εκανα τη πρωτη μου προβολη στο σπιτι βλεποντας το ''Ριντικ'',αφησα τις μικρορυθμισεις που ειχαν κανει τα παιδια,πολυ λιγες και απλα πειραξα το σαρπνες το οποιο στην αρχη ηταν στο 4,το εβαλα στο 7 κι ο προβολεας ''ζωντανεψε'' και στη συνεχεια στο 10,οπου και πλεον θα παιζει εκει εκτος συγκλονιστικου απροοπτου.
Και επισης ανεβασα την αντιθεση απ'το 50 στο 60.
Για τα δικα μου ''απειρα'' ματια,αυτες οι δυο ρυθμισεις εδωσαν αλλον αερα στον μικρο.
Τελος να ευχαριστησω τα παιδια για την υπεροχη φιλοξενια και πλεον ως υποψιασμενος παθων,θα προσερχομαι σε αναλογα συγκριτικα με ωτασπιδες,οι παροντες του τεστ καταλαβαινουν τι λεω![]()
γι αυτο ειπα,οτι εκτος συνταρακτικου απροοπτου(λεγε με Βας),οι ρυθμισεις θα παραμεινουν ως εχουν.
τα θελα και τα παθα,πηγαινα γυρευοντας,τι ηθελα χαιφιντελας ανθρωπος να μπλεξω με τους εικονομαχους;
Παιδιά να προσθέσω έναν προβληματισμό ; Ο BenQ 1080ST είναι η συνέχεια του 1070 ; Αν ναι πόσο συγκρίσιμοι είναι ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.