Λοιπών, μόλις μπήκα στο σπίτι, ύστερα από μια επίσκεψη αστραπή στον γείτονα μου τον κο Μπαβιόλη αφού είχα ολοκληρώσει το τεστάρισμα του "γέρου"
Σημαντική υπευνθίμηση, οι γνώσεις μου περί προβολέων, εξαντλούνται σε προβολές παρουσιάσεων στην δουλειά, καθώς και σε επαγγελματκά συστήματα που οδηγούν προβολικά μέσω scalers,ωστόσο το μικρόβιο, που κόλησα εδώ και καιρό μέσω του κλάμπ, μου άνοιξε την όρεξη.
Υστερα από αυτή την μικρή εισαγωγή, έχω πώ τα εξής:
Ο εν λόγω προβολέας, Benq 8700+,
κυριολεκτικά σκοτώνει,:violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030: παρακολούθησα, κλίπς σε hd μέσω του
HTPC

με τον mediaplayer classic, αλλά και υλικό sd, από το upscaler player OPPO, :guitarist: εξαιρετική συμπεριφορά εικόνας, απίστευτη έκταση και βάθος,
απόλυτο μάυρο, ειδικό το υλικό από hd μέσω του HTPC, " απογειώνεται ", μέσω του HTPC με τον mediaplayer.
Τράβηξα ένα σωρό φωτό, αλλά επιτρέψτε μου, λόγω εργασίας να τις αναεβάσω κάποια στιγμή, όχι όμως τώρα.
Αυτά που έδειξε ο Νίκος, ( φωτό ) δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Όσοι φίλοι έχουν δεί hd υλικό είνα αδύνατο να ξαναδούν ή να ξαναγυρίσουν στο dvd.
Eυχαριστώ τον
Νίκο τον Μπαβιόλη 
για την φιλοξενία, στο μοναδικά ομολογουμένως ένα ξεχωριστό χώρο του, εξαιρετικά φτιαγμένος με μεράκι.