Benq 8700+ φωτος για κριτικη

16 June 2006
7,335
127.0.0.1
Σας παραθετω για κριτικη μερικες φωτογραφιες που τραβηξα εχθες το βραδυ.

Μηχανη: Canon DSLR 300D , τριποδο , φακος 18-55, mode P
Προβολεας Benq 8700+ (με 400 ωρες στην λαμπα)
Πανι Screenline fixedframe 1.2 gain
Καλωδιο Oehlbach 10m dvi-dvi
Πηγη HTPC
Υλικο High Definition clips 1080i
Ρύθμιση με το ματι

Picture%20003.jpg

Picture%20004.jpg

Picture%20007.jpg

Picture%20009.jpg

Picture%20011.jpg

Μια χαρα κραταει Τακη. Αφου σου μιλαω σοβαρα σκεφτομαι τελικα να μην τον δωσω.

Ετσι για να μην μας κουνιεται ο Πατακιδης που πηρε 8720 :flipout: :flipout:

Καλο ειναι να ακολουθησουν και αλλοι το παραδειγμα αυτο και να μας αναφερουν τo setup των μηχανηματων και φωτος για κριτικη. Το βρισκω ακρως ενδιαφερον

Νίκο!!!Νίκο!!! τι είναι αυτά ρε σύ, και ήθελες να τον δώσεις?
Ευτυχώς που το κατάλαβς γρήγορα.

Εγω αυτο που βλεπω ειναι εξαιρετικες εικονες για τα ματια μου ..

αν ειχα αυτον τον προβολεα δεν θα κοιταγα για αναβαθμιση για 2 χρονια ακομα .....

εκτος και αν περισευουν .....

Λοιπών, μόλις μπήκα στο σπίτι, ύστερα από μια επίσκεψη αστραπή στον γείτονα μου τον κο Μπαβιόλη αφού είχα ολοκληρώσει το τεστάρισμα του "γέρου"
Σημαντική υπευνθίμηση, οι γνώσεις μου περί προβολέων, εξαντλούνται σε προβολές παρουσιάσεων στην δουλειά, καθώς και σε επαγγελματκά συστήματα που οδηγούν προβολικά μέσω scalers,ωστόσο το μικρόβιο, που κόλησα εδώ και καιρό μέσω του κλάμπ, μου άνοιξε την όρεξη.
Υστερα από αυτή την μικρή εισαγωγή, έχω πώ τα εξής:

Ο εν λόγω προβολέας, Benq 8700+, κυριολεκτικά σκοτώνει,:violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030: παρακολούθησα, κλίπς σε hd μέσω του HTPC:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 με τον mediaplayer classic, αλλά και υλικό sd, από το upscaler player OPPO, :guitarist: εξαιρετική συμπεριφορά εικόνας, απίστευτη έκταση και βάθος, απόλυτο μάυρο, ειδικό το υλικό από hd μέσω του HTPC, " απογειώνεται ", μέσω του HTPC με τον mediaplayer.

Τράβηξα ένα σωρό φωτό, αλλά επιτρέψτε μου, λόγω εργασίας να τις αναεβάσω κάποια στιγμή, όχι όμως τώρα.

Αυτά που έδειξε ο Νίκος, ( φωτό ) δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Όσοι φίλοι έχουν δεί hd υλικό είνα αδύνατο να ξαναδούν ή να ξαναγυρίσουν στο dvd.
Eυχαριστώ τον Νίκο τον Μπαβιόλη -bye- για την φιλοξενία, στο μοναδικά ομολογουμένως ένα ξεχωριστό χώρο του, εξαιρετικά φτιαγμένος με μεράκι.

Α και κάτι ακόμα, πηγαίνοντας, είχα ορισμένες επιφυλάξεις ως προς το τι θα συναντήσουν τα ματάκια μου, δεδομένου ότι το προβολικό δεν είναι και η αιχμή της τεχνολογίας, ωστόσο εντυπωσιάστηκα από τελικό αποτέλεσμα, χόρτασα απίστευτα εξαιρετικής ποιότητας εικόνας, που άρχισα δειλά - δειλά να σκέφτομαι μήπως κι εγώ θα πρέπει να γίνω βαμπίρ?

Εγω αυτο που βλεπω ειναι εξαιρετικες εικονες για τα ματια μου ..

αν ειχα αυτον τον προβολεα δεν θα κοιταγα για αναβαθμιση για 2 χρονια ακομα .....

εκτος και αν περισευουν .....

Βαγγελη δεν περισευουν αλλα ειναι ατιμο μικροβιο το χομπυ..... -bye-

Απάντηση: Re: Benq 8700+ φωτος για κριτικη

αραγε τα καινουργια προβολια παιζουν ετσι???
αν οχι τι τα θελουμε

Οτι παιζουν ετσι και καλυτερα ειναι σιγουρο. Το θεμα ειναι ομως αν εχουμε ευχαριστηθει τον προβολεα μας πριν τον "σκοτωσουμε". Ενα παραδειγμα ειμαι εγω. Εφτασα στο σημειο που δεν ειχα τι να κανω να στησω τον εξοπλισμο της φωτογραφικης και να τραβηξω screenshots για την αγγελια μου και εκει συνειδητοποιησα το οτι δεν τον ξερω ακομα και τον εβγαλα στο κλαρι....

Νικολάκη,είναι κρίμα να τον σκοτώσεις για ένα κομμάτι ψωμί και κυρίως- όπως κι εσύ γράφεις- δεν τον έχεις ευχαριστηθεί καθόλου.
Το ίδιο θα συμβεί και με τον καινούριο σου που θα χρυσοπληρώσεις και σ´ένα χρόνο, πάλι θα έχει βγει κάποιος σούπερ ουάου που θα δείχνει το μαύρο πιο μαύρο απ´το κατράμι και τρέχα πάλι να πουλήσεις...

Από την άλλη,δικό σου είναι το μαχαίρι,δικό σου και το πεπόνι...

Ειπαμε Σωκρατη αρρωστεια..... Αν δεν φυγει μεσα σε μια εβδομαδα το πολυ , θα το σκεφτω πολυ αν θα τον δωσω τελικα. Εσυ τον εχεις ακομα? Οι φωτος πως σου φαινονται ?