BENQ w1070: Μετρήσεις - Ρυθμίσεις και Calibration

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: BENQ w1070: Μετρήσεις - Ρυθμίσεις και Calibration

Ηταν λογικο να μπερδευτω καθοτι η ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ δεν ηταν ξεκαθαρη.

Επισης, επειδη επικαλεστηκες ποστ μου σε αλλο θεμα, αν διαβασεις καλα ειπα ειναι ενοχλητικο, οχι οτι επηρεαζει την εικονα.
Και πως θα μπορουσε αλλως τε, αφου το φως πεφτει αρκετα δεξια (εαν εχεις τον προβολεα κανονικα σε τραπεζακι).
Για μενα ειναι ενοχλητικο εφοσον ριχνει φως στον πλαινο τοιχο.

(Αλλα ολα αυτα ειναι off topic μιας και ειμαστε σε calibration θεμα):a0210:

Θεώρησα αυτονόητο πως αυτή η μέτρηση συγκρινοταν με μια άλλη αλλά έτσι όπως το θέτεις μπορεί να θεωρηθεί και μη ξεκάθαρη διατύπωση..εδώ είμαστε να τα ξεκαθαρίσουμε.
Σωστά είπες ενοχλητικό και πως δεν αναφερθηκες στο ότι επηρεάζει την εικόνα απλά προσπάθησα να ξεκαθαρίσω και αυτο το θέμα με στοιχεία.
Όσο για τα oftopic αυτό το θέμα δεν είναι αλλα όλα τα προηγούμενα post με το gamma :)

εχασα ωραια σοου....

....μηπως εκανε καποιος επαληθευση στα νουμερα gamma που λεει το calman ?
μιας και ασχολειστε με τα μαθηματικα....

attachment.php

Ρε συ Κωστα γραψε μας τι λαθος υπαρχει στο gamma και πως το βρηκες την μεθοδο που ακολουθησες και ποιον μαθηματικο τυπο ακολουθησες..
Το να μπαινεις στο νημα και να το κατουρας ειναι κατ εμε ελλειψη σεβασμου στον κοπο ολων αυτων που ψαχνουν υπολογιζουν μετρουν και ανεβαζουν τα αποτελεσματα τους και που με τα στοιχεια αυτα επιχειρηματολογουν και ενιοτε διαφωνουν ή συμφωνουν..
Και εμεις οι αδαεις παρακολουθουμε και προσπαθουμε να μαθουμε 5 -10 χρησιμα πραγματα

βρε larry εκαναν τοσες μαθηματικες αναλυσεις.......τους εδωσα την πιτα......να τους δειξω και πως να την φανε.

δεν βλεπω αυτο το κατουρημα που λες.....βλεπεις λαθος το post μου....

με τις αναλυσεις που εκαναν μπορουν να δουν και τα αποτελεσματα που βγαζει το calman .....τι ποιο απλο.?

και πιθανον να βγαλουν και λαυρακι....

.......φαντασου να γραψω οτι διαβαζει λαθος το ι1 pro .... :p

Last edited:
Απάντηση: Re: BENQ w1070: Μετρήσεις - Ρυθμίσεις και Calibration

Ρε συ Κωστα γραψε μας τι λαθος υπαρχει στο gamma και πως το βρηκες την μεθοδο που ακολουθησες και ποιον μαθηματικο τυπο ακολουθησες..
Το να μπαινεις στο νημα και να το κατουρας ειναι κατ εμε ελλειψη σεβασμου στον κοπο ολων αυτων που ψαχνουν υπολογιζουν μετρουν και ανεβαζουν τα αποτελεσματα τους και που με τα στοιχεια αυτα επιχειρηματολογουν και ενιοτε διαφωνουν ή συμφωνουν..
Και εμεις οι αδαεις παρακολουθουμε και προσπαθουμε να μαθουμε 5 -10 χρησιμα πραγματα

εαν κανετε τα μαθηματικα και στα τρια λογισμικα θα δειτε πιο δειχνει σωστοτερα .....:fight:
....στο calman δειτε και το target Y :p

...το hcfr εχει στοχο 2.22

για το i1 pro(spectro) αλλη ωρα...

Reference.jpg

attachment.php

Αυτη ειναι απαντηση βρε Κωστα:a0210: να ρολαρει η συζητηση με αντιπαραθεσεις βαση στοιχειων και υπολογισμων και πιστευω κερδισμενα σε τελικη αναλυση ειναι τα μελη...

Αυτη ειναι απαντηση βρε Κωστα:a0210: να ρολαρει η συζητηση με αντιπαραθεσεις βαση στοιχειων και υπολογισμων και πιστευω κερδισμενα σε τελικη αναλυση ειναι τα μελη...

Δεν είναι καμμιά συζήτηση για να ρολλάρει, Λάρρυ. Είναι μία καταγραφή bug του Calman για τη δημιουργία εντυπώσεων και μόνο. Δεν έχει σκοπό να συμβάλλει σε τίποτα και πουθενά. Κλασσικός Κεφάλας δηλαδή...μας πέταξε τα τρία λογισμικά, λες και ανακάλυψε την Αμερική!!

Μετά θα σου πει ότι μόνο το δικό μου Κάλμαν είναι χαλασμένο και ο αισθητήρας μου για τα μπάζα. Γνωστή η τακτική του τρολ.

εχασα ωραια σοου....

....μηπως εκανε καποιος επαληθευση στα νουμερα gamma που λεει το calman ?
μιας και ασχολειστε με τα μαθηματικα....

attachment.php

Όχι, περιμένουμε εσένα να μας τα δείξει!!:Banane0:

Δεν είναι καμμιά συζήτηση για να ρολλάρει, Λάρρυ. Είναι μία καταγραφή bug του Calman για τη δημιουργία εντυπώσεων και μόνο. Δεν έχει σκοπό να συμβάλλει σε τίποτα και πουθενά. Κλασσικός Κεφάλας δηλαδή...μας πέταξε τα τρία λογισμικά, λες και ανακάλυψε την Αμερική!!

Μετά θα σου πει ότι μόνο το δικό μου Κάλμαν είναι χαλασμένο και ο αισθητήρας μου για τα μπάζα. Γνωστή η τακτική του τρολ.

οπως βλεπεις larrry αλλος κατουραει το θεμα....
το θεμα αναφερετε σε καλιμπραρισμα και εχουν μπει διαγραμματα λανθασμενα...

......ολες οι μετρησεις του Χατζηγεωργιου σε οτι εχει κανει ως τωρα ειναι λανθασμενες απο λιγο εως πολυ.....

οσο για το ι1 pro......αργοτερα....

Ειναι βασικο ο εκαστοτε ερασιτεχνης η επαγγελματιας καλιμπρατορας να γνωριζει βασικα πραγματα.....
......επισης καλο ειναι να ακουει ολες τις αποψεις και να μην θεωρει τον εαυτο του οτι τα ξερει ολα....

Χατζηγεωργιου σεσωσα απο περαιτερω κατρακυλισμα......

αφιερωμενο σε ολους τους νεους καλιμπρατορες.....

Last edited:
Αρχιτρολάρα, συνέχισε να ρίχνεις τη λάσπη σου!!! Βέβαια, καταλαβαίνω πόσο σε τσούζει, αλλά, δεν πειράζει...θα συνηθίσεις!!:Banane0::Banane0:

Άντε τώρα να παίξεις με τα κουβαδάκια σου, μιας και από εικόνα, μετρήσεις και γραφήματα, είσαι άσχετος!!-bye-

βλεπω οτι προσπαθεις παλι με τους γνωστους σου τροπους να σβησεις καποια μηνυματα που δειχνουν την πραγματικοτητα.....

...δεν θα σου κανω την χαρη....

το προγραμμα που διαθετεις δειχνει λανθασμενα και δεν χωραει αμφισβητιση....οποτε δεν υπαρχει λασπη ποθενα στα γραφομενα μου...

εγω παω να παιξω με τα κουβαδακια μιας και ειμαι ασχετος.....εσυ που εισαι σχετικος συνεχισε να κανεις μετρησεις με το calman σου...

Γιαννη, δεν καταλαβαινω γιατι τοση επιθεση.
Ο Κωστας λεει τη γνωμη του, οτι ειναι λαθος κι εσυ αντι οτιδηποτε αλλο εκτιξευεις προσβολες κι αναφερεσε σε πραγματα που κανεις μας δεν καταλαβαινει.
Ηρεμιστε λιγακι και συνεννοηθειτε για να καταλαβουμε κι εμεις οι υπολοιποι καποια στιγμη τι γινεται.

βλεπω οτι προσπαθεις παλι με τους γνωστους σου τροπους να σβησεις καποια μηνυματα που δειχνουν την πραγματικοτητα.....

...δεν θα σου κανω την χαρη....

το προγραμμα που διαθετεις δειχνει λανθασμενα και δεν χωραει αμφισβητιση....οποτε δεν υπαρχει λασπη ποθενα στα γραφομενα μου...

εγω παω να παιξω με τα κουβαδακια μιας και ειμαι ασχετος.....εσυ που εισαι σχετικος συνεχισε να κανεις μετρησεις με το calman σου...

Επειδή είσαι η μεγαλύτερη αρχιτρολάρα που έχει περάσει ποτέ από το φόρουμ, σε ενημερώνω ΠΑΝΑΣΧΕΤΕ, ότι το μπαγκ υπάρχει σε κάθε έκδοση της Κάλμαν. Στείλε, λοιπόν, mail στην εταιρεία και ειδοποίησέ τους ότι ανακάλυψες την Αμερική!!

Αρκετά ασχολήθηκα με την πάρτη σου.....τεχνικά δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Θες απόδειξη? Σε έχω προκαλέσει δεκάδες φορές να ανοίξεις νήμα και να υποστηρίξεις σε διάλογο τις ασυναρτησίες που έγραφες για ansi contrast 2000:1 χωρίς ίριδες και κουραφέξαλα!! Κοκοκό, μια ζωή ήσουν και έτσι πάντα θα μείνεις. Η μόνη σου ''προσφορά'' στα φόρα είναι το ακατάσχετο τρολάρισμα και η ακατάσχετη φανφαρολογία.

Με άνθρωπο που έχει ρεκόρ ποστ σε νήμα ''εδώ τα άσχετα'', τι θες να συζητήσω?

Πήγαινε, λοιπόν, να σπάσεις το ρεκόρ εκεί που σε αντέχουν. Εδώ, ήσουν, είσαι και θα είσαι ανεπιθύμητος λόγω τρολαρίσματος. Δεν έχεις να πεις ΤΙΠΟΤΑ, δεν έχεις να προσφέρεις ΤΙΠΟΤΑ, δεν έχει ο κόσμος να μάθει ΤΙΠΟΤΑ από σένα. Οπότε, παράτα μας ήσυχους. Εδώ ασχολούμαστε με εικόνα...

το ξερω οτι ποναει.....σε καταλαβαινω...

το θεμα ομως ειναι να ξερει ο κοσμος οτι τα διαγραμματα που εχεις βαλει εως τωρα σε ολες τις μετρησεις(πιθανον)ειναι λαθος....

αυτο ενδιαφερει τον κοσμο και οχι αν ξερω εγω απο εικονα....

Αυτο ειναι πολυ σοβαρο που λες Κωστα... Αν οντως μπορεις να το αποδειξεις (που σιγουρα θα μπορεις)... θετικες επιστημες εμπλεκονται οχι φιλοσοφικες τοτε υπαρχει θεμα.... αν ομως ειναι πυροτεχνημα εγω προσωπικα θα ζητησω την διαγραφη ολων των ποστ σου...

Re: Απάντηση: Re: BENQ w1070: Μετρήσεις - Ρυθμίσεις και Calibration

εαν κανετε τα μαθηματικα και στα τρια λογισμικα θα δειτε πιο δειχνει σωστοτερα .....:fight:
....στο calman δειτε και το target Y :p

...το hcfr εχει στοχο 2.22

για το i1 pro(spectro) αλλη ωρα...

Reference.jpg

attachment.php

Εχετε την καλοσυνη να μας εξηγησετε μερικα απο τα πιο πανω για να καταλαβουμε και εμεις οι ξναθιες ?
Τα τρια σχεδιαγραμματα δεν εχουν σχεση μεταξυ τους ετσι ?
Για να οδηγηθουμε σε συμπερασματα πρεπει να επαληθευσουμε στα τρια σχεδιγραμματα τον τυπο που εχει γραψει ο κυριος Χατζηγεωργιου ετσι ?
το Gamma στο calman το αναγραφει το ιδιο και στο chromapure στο Hcfr που ακριβως φαινεται ?
Εαν καταλαβα καλα το calman εχει σοβαρο λαθος στον υπολογισμο του gamma και δεν εχει διορθωθει τοσα χρονια ?

το ξερω οτι ποναει.....σε καταλαβαινω...

το θεμα ομως ειναι να ξερει ο κοσμος οτι τα διαγραμματα που εχεις βαλει εως τωρα σε ολες τις μετρησεις(πιθανον)ειναι λαθος....

αυτο ενδιαφερει τον κοσμο και οχι αν ξερω εγω απο εικονα....

Όχι, δεν ενδιαφέρει τον κόσμο αν ξέρεις από εικόνα, διότι, απλά δεν ξέρεις. Δεν γνωρίζεις από μετρήσεις, λογισμικά, αισθητήρες κ.λ.π. και νομίζεις ότι κάνοντας ένα ποστ εντυπώσεων, την ''είπες'' για μια ακόμη φορά σε μένα. Άνοιξε καμμιά δεκαριά νήματα ακόμα συνεχίζοντας τα ψεύδη σου κατηγορώντας με. Συνέχισε μόνος την ακατάσχετη μπουρδολογία σου. Τώρα πια, όλος ο κόσμος έχει καταλάβει. Το ποιος πονάει, ποιον έχει κόψει κρύος ιδρώτας, ποιος κόπτεται και κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, είναι ολοφάνερο πια.

Αλλά, δυστυχώς για σένα, εγώ ούτε σκαμπάζω από τα τέως ''φέουδά'' σου, ούτε σκιάζομαι από τον ''μεσαίωνα'' που κηρύττεις. Επομένως, προσπάθησε να το βάλεις καλά στο μυαλό σου ότι όσο πιο πολύ με χτυπάς τόσο περισσότερο θα ξεγυμνώνεται η ημιμάθεια και οι απώτεροι σκοποί σου θα γίνονται ξεκάθαροι σε όλους. Οπότε Κεφάλα, μην ''προσπαθείς'' άλλο. Λάθος άνθρωπο βρήκες να τρολάρεις και αν στο παρελθόν αυτές, οι γνωστές μέθοδοί σου, είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα, σε διαβεβαιώ ότι τώρα πρόκειται να κάνεις μια τρύπα στο νερό.

Που σε ένοιαξε και τι μαθαίνει ο κόσμος!!:flipout::flipout:

9789607756961.jpg

Αρκετές ''μάγισσες'' έκαψες!!