- 22 August 2012
- 1,200
Re: Απάντηση: BENQ w1070: Μετρήσεις - Ρυθμίσεις και Calibration
Το ήξερα ότι θα γίνει κάπως έτσι γιαυτό είπα πως επιφυλάσσομαι αλλά....
Ξαναλέω είμαι πολύ χαλαρός και δεν καταλαβαίνω γιατί μου κάνεις συστάσεις.
Επίσης μου κάνεις προσωπική κριτική κάτι που δεν έκανα για το άτομο σου και δεν μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ.
Όσο για τα θέματα κτήσεις χρησιμοποίησα " "
ΠΟΤΕ και πουθενά ΔΕΝ έγραψα πως δέχομαι τα γραπτά μόνο ορισμένων ή ότι θέλω να γράφουν ΕΝΑ -ΔΥΟ άτομα.
Κωστη, καπου εχεις χασει τη μπαλα και δεν σε βρισκει κανεις πουθενα.
Λες οτι σου "λερωνουν" το θεμα να μεταφερθουν, συνφωνουμε και λεμε οτι εχει θεμα περι αυτου που κουβεντιαζουμε και μας λες οτι εκεινο δεν σου αρεσει γιατι δεν το εχεις ανοιξει εσυ.
Δικο μου, δικο σου.....πρωτη φορα διαβαζω τετοια πραγματα εδω μεσα.Τοσα χρονια και ειλικρινα ποτε μου δεν ειχα συνδιασει τη συμμετοχη μου-μας σε ενα φορουμ με θεματα κτισης, πραγμα που αποτι φαινεται εισαι ευαισθητος.
Ευαισθητος επισης δειχνεις και με το τι γραφεται στα θεματα σου και στο ποιος τα γραφει....αλλο τουτο παλι.
Αποτι καταλαβαινω , η θες να ελεγχεις την κατασταση , η μαλλον εχεις μπερδεψει τα blog με τα φορουμ.
Ξαναλεω χαλαρωσε και χωνεψε καποια στιγμη οτι εδω μεσα διαβαζουν και γραφουν ΟΛΟΙ, οχι μονο οσοι δεχεσαι ΕΣΥ, κι οτι καποια στιγμη
θα πρεπει να καταλαβεις οτι δεν υπαρχει ολοκληρη η κατηγορια μονο για ενα - δυο ατομα.
Το ήξερα ότι θα γίνει κάπως έτσι γιαυτό είπα πως επιφυλάσσομαι αλλά....
Ξαναλέω είμαι πολύ χαλαρός και δεν καταλαβαίνω γιατί μου κάνεις συστάσεις.
Επίσης μου κάνεις προσωπική κριτική κάτι που δεν έκανα για το άτομο σου και δεν μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ.
Όσο για τα θέματα κτήσεις χρησιμοποίησα " "
ΠΟΤΕ και πουθενά ΔΕΝ έγραψα πως δέχομαι τα γραπτά μόνο ορισμένων ή ότι θέλω να γράφουν ΕΝΑ -ΔΥΟ άτομα.