BENQ w1070: Μετρήσεις - Ρυθμίσεις και Calibration

Re: Απάντηση: BENQ w1070: Μετρήσεις - Ρυθμίσεις και Calibration

Κωστη, καπου εχεις χασει τη μπαλα και δεν σε βρισκει κανεις πουθενα.
Λες οτι σου "λερωνουν" το θεμα να μεταφερθουν, συνφωνουμε και λεμε οτι εχει θεμα περι αυτου που κουβεντιαζουμε και μας λες οτι εκεινο δεν σου αρεσει γιατι δεν το εχεις ανοιξει εσυ.
Δικο μου, δικο σου.....πρωτη φορα διαβαζω τετοια πραγματα εδω μεσα.Τοσα χρονια και ειλικρινα ποτε μου δεν ειχα συνδιασει τη συμμετοχη μου-μας σε ενα φορουμ με θεματα κτισης, πραγμα που αποτι φαινεται εισαι ευαισθητος.
Ευαισθητος επισης δειχνεις και με το τι γραφεται στα θεματα σου και στο ποιος τα γραφει....αλλο τουτο παλι.
Αποτι καταλαβαινω , η θες να ελεγχεις την κατασταση , η μαλλον εχεις μπερδεψει τα blog με τα φορουμ.

Ξαναλεω χαλαρωσε και χωνεψε καποια στιγμη οτι εδω μεσα διαβαζουν και γραφουν ΟΛΟΙ, οχι μονο οσοι δεχεσαι ΕΣΥ, κι οτι καποια στιγμη
θα πρεπει να καταλαβεις οτι δεν υπαρχει ολοκληρη η κατηγορια μονο για ενα - δυο ατομα.

Το ήξερα ότι θα γίνει κάπως έτσι γιαυτό είπα πως επιφυλάσσομαι αλλά....

Ξαναλέω είμαι πολύ χαλαρός και δεν καταλαβαίνω γιατί μου κάνεις συστάσεις.
Επίσης μου κάνεις προσωπική κριτική κάτι που δεν έκανα για το άτομο σου και δεν μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ.
Όσο για τα θέματα κτήσεις χρησιμοποίησα " "
ΠΟΤΕ και πουθενά ΔΕΝ έγραψα πως δέχομαι τα γραπτά μόνο ορισμένων ή ότι θέλω να γράφουν ΕΝΑ -ΔΥΟ άτομα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: BENQ w1070: Μετρήσεις - Ρυθμίσεις και Calibration

Το ήξερα ότι θα γίνει κάπως έτσι γιαυτό είπα πως επιφυλάσσομαι αλλά....

Ξαναλέω είμαι πολύ χαλαρός και δεν καταλαβαίνω γιατί μου κάνεις συστάσεις.
Επίσης μου κάνεις προσωπική κριτική κάτι που δεν έκανα για το άτομο σου και δεν μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ.
Όσο για τα θέματα κτήσεις χρησιμοποίησα " "
ΠΟΤΕ και πουθενά ΔΕΝ έγραψα πως δέχομαι τα γραπτά μόνο ορισμένων ή ότι θέλω να γράφουν ΕΝΑ -ΔΥΟ άτομα.

Κριτικη κανω και θα κανω οπου πιστευω εγω οτι πρεπει να κανω. Τωρα αν σου αρεσει η οχι ειναι δικο σου θεμα.
Παντως να εισαι σιγουρος, οτι σε πολλους δεν αρεσει αυτη η κατασταση που εχει δημιουργηθει με δυο τρια ατομα εδω μεσα
και γινεται η κατηγορια μπαχαλο καθε λιγο και λιγακι.
Αν θελατε να μην σας ενοχλει ο Κεφαλας κι ο καθε Κεφαλας, δεν θα του απαντουσατε και δεν θα ασχολιοσασταν.
Μην μας λες τωρα οτι σε απασχολει το καλο της κατηγοριας. Μη τρελαθουμε κιολας.

μαλλον πρεπει να πεσουν λιγο οι τονοι και ν'αφησουμε και τα τρολ να παν να αναπαυθουν εν ειρηνη στο σκοτεινο ιντερνετικο τους λαγουμι.
Κωστα και Χρηστο,εχει καταφερει το τρολ να σας βαλει να φαγωνοσαστε,δε το βλεπετε;

Το νημα πρεπει να καθαριστει δεν εχουν ολα τα μελη την πολυτελεια του χρονου να διαβαζουν ασχετες με το θεμα σελιδες

Απάντηση: Re: BENQ w1070: Μετρήσεις - Ρυθμίσεις και Calibration

Το νημα πρεπει να καθαριστει δεν εχουν ολα τα μελη την πολυτελεια του χρονου να διαβαζουν ασχετες με το θεμα σελιδες

Καμμια αντιρηση. Αλλα επειδη η πολυτελεια του χρονου ισχυει και για το γραψιμο, ας μην πεταχτουν, ας πανε στα θεματα που πρεπει να ειναι. Κι αν δεν υπαρχουν θεματα, να ανοιχτουν.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: BENQ w1070: Μετρήσεις - Ρυθμίσεις και Calibration

Κριτικη κανω και θα κανω οπου πιστευω εγω οτι πρεπει να κανω. Τωρα αν σου αρεσει η οχι ειναι δικο σου θεμα.
Παντως να εισαι σιγουρος, οτι σε πολλους δεν αρεσει αυτη η κατασταση που εχει δημιουργηθει με δυο τρια ατομα εδω μεσα
και γινεται η κατηγορια μπαχαλο καθε λιγο και λιγακι.
Αν θελατε να μην σας ενοχλει ο Κεφαλας κι ο καθε Κεφαλας, δεν θα του απαντουσατε και δεν θα ασχολιοσασταν.
Μην μας λες τωρα οτι σε απασχολει το καλο της κατηγοριας. Μη τρελαθουμε κιολας.
Έχεις προσωπικό πρόβλημα μαζί μου;τι ύφος είναι αυτο και ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να μου κανείς κριτική;
Αν σε ενοχλούν τα γραπτά μου μην ασχολείσαι μαζί μου όπως συμβουλευεις εμένα αλλα δεν το πραττεις εσύ ο ίδιος.
Το αν με απασχολεί ή όχι η κατηγορία φαίνεται και δεν χρειάζεται να πείσω κανέναν.

Μάλλον με το σχόλιο της ανάστασης της κατηγορίας "ψηλωσες" αρκετα..δικαίωμα σου αλλα μην μου κανείς προσωπική κριτική όχι για τα γραπτά μου αλλα για τις ευαισθησίες μου.
Capish?

Re: Απάντηση: Re: BENQ w1070: Μετρήσεις - Ρυθμίσεις και Calibration

Καμμια αντιρηση. Αλλα επειδη η πολυτελεια του χρονου ισχυει και για το γραψιμο, ας μην πεταχτουν, ας πανε στα θεματα που πρεπει να ειναι. Κι αν δεν υπαρχουν θεματα, να ανοιχτουν.

Δηλαδή να τρελλαθώ εντελώς τώρα;;;;;;
Συμφωνείς με τον Larry στο ίδιο θέμα που διαφωνείς μαζί μου και μου κανείς επίθεση και κριτική;;;

Αν εχω χάσει εγω την μπάλα εσυ έχεις χάσει το γήπεδο..

Λυπάμαι...

Αχ you guys, thanks! Μου χανε λείψει αυτα...

Τελικα ποιο είναι το θέμα; Ότι δεν μπορει κανένα μηχανημα να μετρήσει το gamma ή ότι το προβολι μου ρυθμισμενο, είναι καλύτερο του μπαμπη... Spit it out!

Re: Απάντηση: BENQ w1070: Μετρήσεις - Ρυθμίσεις και Calibration

μαλλον πρεπει να πεσουν λιγο οι τονοι και ν'αφησουμε και τα τρολ να παν να αναπαυθουν εν ειρηνη στο σκοτεινο ιντερνετικο τους λαγουμι.
Κωστα και Χρηστο,εχει καταφερει το τρολ να σας βαλει να φαγωνοσαστε,δε το βλεπετε;

Λάκη το προβλεψα και ήταν στοίχημα χωρίς απόδοση..και ενώ ο Γιάννης έκανε "πίσω" και καλα έκανε "βγήκε" ο Χρηστος χωίς λόγο και αιτία.
Τέλος και από εμένα.

Τι να κάνουμε? Πρέπει να σκάσουν μερικά μπαλόνια...που δεν έχουν άλλη δουλειά από το να μας κυνηγάνε συνέχεια, γιατί τους χαλάσαμε την πιάτσα του Μεσαίωνα.

Θέλετε να τα ονοματίσετε σας παρακαλω;

Αυτο το κρατώ... Ξέρεις εσυ...

Το όριο μεταξύ σχετικού και ασχετου είναι υποκειμενικό. Θα ήθελα να μην καταντήσουμε σαν άλλες κατηγορίες που κρύβονται πίσω απο το δάκτυλο τους. 3 λεπτα μου πήρε να το διαβάσω όλο...

Το όριο μεταξύ σχετικού και ασχετου είναι υποκειμενικό. Θα ήθελα να μην καταντήσουμε σαν άλλες κατηγορίες που κρύβονται πίσω απο το δάκτυλο τους. 3 λεπτα μου πήρε να το διαβάσω όλο...

Τι εννοείς "καταντήσουμε σαν τις άλλες κατηγορίες"?...Τις παρακολουθείς όλες και έχεις άποψη?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: BENQ w1070: Μετρήσεις - Ρυθμί

Εγω δεν δουλευω με τιποτα την Παρασκευη παρηγγειλα ενα i1 display pro απο nativedigital και το αναμενω για την ωρα μονο διαβαζω

Καλά κάνετε και ενημερώνεστε. Ωστόσο, υπάρχουν και αντίθετες απόψεις για τον αισθητήρα που παραγγείλατε:

Εχουν περασει απο τα χερια μου τεσσερα i1 display pro ενα colormunki ενα m2 calman και εχω και ενα i1 pro spectro το οποιο το εχω συγκρινει με αλλα δυο ομοια σπεκτρο και ολα τα οργαν δειχνουν διαφορα στις μετρησεις με τα i1 display pro και το colormunki να εχουν 350 βαθμους διαφορα να δειχνουν δηλαδη 6800 βαθμους αντι για 6500.

Προσωπικά, θεωρώ ότι πρόκειται για πολύ καλό αισθητήρα και δεν συμφωνώ με το παραπάνω σχόλιο. Όπως και να 'χει, εσείς αποφασίζετε..

Ως ασχετος απο μετρησεις και ρυθμισεις αλλα προσφατος κατοχος του benq και την οποια μικρη διαθεση που ειχα να παρακολουθησω το θεμα και φανταζομαι και αλλοι μπας και μου μεινει κατι την εχασα καπου αναμεσα στα γαμμα στα τρολαρισματα τον μεσαιωνα και τις μπηχτες..Αγιες ημερες ερχονται βαλτε κανενα μπεν χουρ να χαλαρωσετε λιγακι και αφηστε τα μαλωματα..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: BENQ w1070: Μετρήσεις - Ρ

Καλά κάνετε και ενημερώνεστε. Ωστόσο, υπάρχουν και αντίθετες απόψεις για τον αισθητήρα που παραγγείλατε:

Προσωπικά, θεωρώ ότι πρόκειται για πολύ καλό αισθητήρα και δεν συμφωνώ με το παραπάνω σχόλιο. Όπως και να 'χει, εσείς αποφασίζετε..

Την επιλογη του συγκεκριμενου οργανου την εκανα αφου διαβασα το θεμα της παραπομπης http://www.curtpalme.com/forum/viewtopic.php?t=11436
Σε αυτο περιγραφονται αναλυτικα τα υπερ και τα κατα της χρησης των χρωμομετρων και τα υπερ και τα κατα της χρησης φασματομετρων.
Υπαρχει και αναλυτικη παρουσιαση του i1 display pro .
Στο πιο πανω θεμα αναφερεται οτι με την παροδο του χρονου τα χρωμομετρα χανουν την αξιοπιστια τους αρα αργα η γρηγορα θα βρεθω με εναν αισθητηρα που θα μετρα λιγο λαθος .
Ειναι γνωστο σε ολους μας οτι πληρωνει κανεις αγοραζει . Εξαρταται και απο την χρηση που σκοπευει να κανει κανεις . ...
Οπως ειπατε και εσεις συντομα θα εχω την δυνατοτητα να δω και στην πραξη τις δυνατοτητες του αισθητηρα .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: BENQ w1070: Μετρήσεις - Ρ

Μία κουβέντα είπα,"σεντόνι" δέχτηκα...πάμε λοιπόν.
Οι επιφυλάξεις μου έχουν να κάνουν με το πως μία γυναίκα ασχολείται με κάτι τέτοιο και πως ήρθε ουρανοκατέβατη ξαφνικά με τόσες γνώσεις..επίσης το ψευδώνυμο εμένα προσωπικά με παραπέμπει κάπου.
Μακάρι να πέφτω έξω σε όλα.

Τρολάρισμα= Κεφάλας

Δεν είπα ότι καταστέψατε το νήμα πουθενά.
Οι "σπάνιες" δεν είναι "σπάνιες" αλλά σπάνιες...επίσης υπάρχει σκέψη(αν μας αφήσετε φυσικά ύσηχους,του Γιάννη και δικιά μου να ανεβάσω μία εντελώς σπάνια που ίσως δεν έχουμε ξαναδεί)
Όσο για τα του gamma ήλπιζα να μεταφερθούν.
Για τα ρέστα,no comments
To ποστ 363 είναι από τα καλύτερα ever που αφορούν το gamma.
Δεν είμαι ευέξαπτος και δεν είπα πως δεν θα βοηθήσω,αλλιώς το εννοούσα,η πρόθεση μου από την αρχή ήταν να πάμε "ταξίδι" αν όμως πέσω έξω για την ιδιότητα σας.

Ας αρχισω απο το τελος . Ειμαι υπαλληλος τραπεζης σας κανει η ιδιοτητα μου ? πως μπορω να σας κανω να ξεπερασετε τις επιφυλλαξεις σας ?
Υπαρχει καποιο αβατο για τις γυναικες στην κατηγορια σαν αυτο του Αγιου ορους ?
Γιατι αισθανομαι οτι χρειαζομαι καποιον να με συστησει για να μπω στην παρεα και να μπορω να γραφω την γνωμη μου ?
Εσεις οταν ηρθατε στην κατηγορια ηρθατε συστημενος η ουρανοκατεβατος ?
Οπως ειδα στο προφιλ σας ειστε και εσεις σχετικα νεος στον χωρο ηταν δυσκολο να αποκτησετε γνωσεις ?
Δεν εγραψα ''σπανιες" για να υποβαθμισω τις μετρησεις που κανατε απλα γιατι οταν επαναλαμβανεις κατι που ειπε καποιος αλλος βαζεις " "

Τελος το Ψευδωνυμο μου βγαινει απο το av club και το ονομα μου δεν μπορω να φανταστω τι συνειρμους προκαλει ...

Last edited:
..προσφατος κατοχος του benq και την οποια μικρη διαθεση που ειχα να παρακολουθησω το θεμα και φανταζομαι και αλλοι μπας και μου μεινει κατι την εχασα καπου αναμεσα στα γαμμα στα τρολαρισματα τον μεσαιωνα και τις μπηχτες..
Για αυτό "φώναζα" αλλά βρέθηκα κατηγορούμενος.

Ας αρχισω απο το τελος . Ειμαι υπαλληλος τραπεζης σας κανει η ιδιοτητα μου ? πως μπορω να σας κανω να ξεπερασετε τις επιφυλλαξεις σας ?
Υπαρχει καποιο αβατο για τις γυναικες στην κατηγορια σαν αυτο του Αγιου ορους ?
Γιατι αισθανομαι οτι χρειαζομαι καποιον να με συστησει για να μπω στην παρεα και να μπορω να γραφω την γνωμη μου ?
Εσεις οταν ηρθατε στην κατηγορια ηρθατε συστημενος η ουρανοκατεβατος ?
Οπως ειδα στο προφιλ σας ειστε και εσεις σχετικα νεος στον χωρο ηταν δυσκολο να αποκτησετε γνωσεις ?
Δεν εγραψα ''σπανιες" για να υποβαθμισω τις μετρησεις που κανατε απλα γιατι οταν επαναλαμβανεις κατι που ειπε καποιος αλλος βαζεις " "

Τελος το Ψευδωνυμο μου βγαινει απο το av club και το ονομα μου δεν μπορω να φανταστω τι συνειρμους προκαλει ...

Δεν χρειάζεται να δικαιολογησετε τίποτα..
Εύχομαι να είναι έτσι τα πραγματα..